Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Držím palečky Gustav, je to pakárna sledovat prcky když trpí :-( Dejte se rychle dohromady...

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Držím palečky Gustav, je to pakárna sledovat prcky když trpí :-( Dejte se rychle dohromady...

to mě povídej....:-( a navíc, když s tím nic nezmůžeš....

máš pravdu, Kulíšek je na minerály a vodu...

Odesláno

Můj junior (3 roky) před týdnem něco podobného. Pomohla Smecta, ale byl problém to do klučíka dostat :) Jinak zavodnovat jak to jen jde. Pokud to nepřestává doporučuji pohotovost, dehydratace je potvora.

Odesláno (upraveno)

tak jsem si dal sprintík na nedalekou benzínu..naštěstí maj do 23hod, tak coca cola doma..cestou jsem jí vybublil, tak už aplikujem...Jinak zavodňujem jak to jde...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

tak jsem si dal sprintík na nedalekou benzínu..naštěstí maj do 23hod, tak coca cola doma..cestou jsem jí vybublil, tak už aplikujem...Jinak zavodňujem jak to jde...

Gusto nastruhaj jablko bez supky na penu a daj prckovi dve tri cajove lyzicky

pektiny naviazu bordel z tela a zajtra bude lepsie.. drzim paste ;-)

Odesláno

Gusto, každá zkušená sestra z pediatrie Ti potvrdí, že bezkonkurenční je ta cola. Koupíš někde na pumpě, lžičkou vymícháš bubliny.

(Mně to fungovalo i při chemošce.)

Odesláno

Tak to mam radost Gusto! :) .

Odesláno

Jo, cola funguje. Smectu jsme prckovi přimíchali do rozmačkaného banánu a cajk.  

Chce to začít zlehka,piškot,banán a pokud je lépe tak suchý brambor  /vařený ve slupce/,raděj menší a jíst po kouskách.

Odesláno (upraveno)

teď už bohužel ne....mám akorát tu do sodastreamu a to asi nebude to pravý :-/ přinejhorším jí koupím zítra...bude to mít na zklidnění žaludku

Mrkni na slozeni, pokud je tam kyselina fosforecna, tak by melo. Do Coca coly se dava afaik prave proto, aby zaludek tu silenou davku cukru udrzel... Upraveno uživatelem Kytkosaurus
Odesláno

Tak hlavne ze je uz lip, taky je mi male vzdycky strasne lito. Nedavno mela 6. detskou a bylo to peklo. Jinak me doktorka vzdycky rika ze piskoty nejsou dietni a doporucuje suchej nejlip den starej rohlik a hořkej caj

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...