bladerunner Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 no a....?odniesli ťa, či čo?
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Dobre vedet, kam nechodit...Mozna by to chtelo nejen vlakno "Doporucte restauraci", ale taky "Vyhnete se restauraci"
Návštěvník Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 no a....?odniesli ťa, či čo?Ne to by me taky nastvalo kdybych dostal na budku, tak bych to sem dal.
Mareka01 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Takto jsem získal v jedné restauraci (i s kamarády) zákaz vstupu. Je/byl to podnik známý nadsazováním účtů - proto jsme si vše hlídali a všichni nakonec zaplatili přesně to, co kdo vypil a vše navíc jsme odmítli zaplatit. Nejdříve servírka zavolala vrchního, ten majitele, ten vyhrožoval policií a nakonec nás vyvedla ochranka se zákazem vstupu do budoucna.
Radek124 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Ale koule by Ti upadly strachy, kdybys měl napsat o jakej konkrétní pajzl šlo? Co je to sakra za předposranost, být v právu, mít na to svědky - a místo abyste fízly zavolali sami se ještě nechat vyhodit?Sorry, ale jestli vám tehdy bylo přes 18 a chlastali jste legálně, tak podobné fňukání je IMHO řádově trapnější, než samo přistižení pingla při pokusu o podvod...
Mareka01 Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) @ Radek124: jestli je to na mne, tak si dovolím vyjádřit podiv nad tónem Tvého příspěvku. Pomůže Ti informace že šlo o hospodu Koruna v Porubě? Pro ty co to z textu explicitně nepochopili: ukončení naší návštěvy proběhlo, až jsme končili konzumaci a (před plánovaným odchoden, kterému chtěla obsluha zabránit) odmítli zaplatit cokoliv nad naši konzumaci. (A k tomuhle volat policajty? To jako někdo věří, že by k tomuhle přijeli, i kdyby je volaly obě strany sporu?) Tyhle věci právě lidi s koulema řeší sami, bez fňukání a bez asistence kohokoliv (což jsme i udělali). Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem Mareka01
African Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) Že mi při objednání espressa přinesli takovejhle kýbl, kde byly asi dvě decky tmavý tekutiny...Tak hlavně aby jsi se z toho neposral kokote... Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem African
decebal Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Tak hlavně aby jsi se z toho neposral kokote...Menzes? Kocovina? Lobotomie?
CEGY Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Menzes? Kocovina? Lobotomie?spíš "co na srdci, to na jazyku"
guzmic Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Že mi při objednání espressa přinesli takovejhle kýbl, kde byly asi dvě decky tmavý tekutiny...Když by jsi slivovici, tak se Ti to nestane, vlastně i pivo je většinou v pohodě.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 African má ban na tři dny a ostatní se budou mírnit ve výrazivu, pls.
Dagbog Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Tak nějak: nejhorší je podle mne Global Shipping Programme z ebay využívající Pitney Bowes. Deset dnů po předání zásilky přepravci v Anglii mi dnes přišlo, že už zásilku začali v Anglii zpracovávat. Sláva, třeba to do Vánoc dojde. Zlatá Česká pošta. I pošta obecně: z Německa mi balíček poslaný obyčejnou poštou přišel do dvou dnů (pondělí odesláno, ve středu jsem měl), DHL trvalo podobnou zásilku doručit týden. Tahle "služba" je strašná. Prý špatná adresa - napíšu na eBay, tam mi napíšou, že s Piney Bowes nejsou propojeni (jaké je století?) a že musím na Pitney Bowes sám. Tam mi odpovědí, že DPD psali, ale že si to musím nakonec domluvit sám. DPD na webový formulář kašle. Na telefon se po půl hodině člověk dovolá (placená linka) - adresa je OK, ale prý nemáme zvonek (panelák o třech sekcích, ty zvonky se nedají přehlédnout). Tak tedy doručí znovu. Řidič přijede z druhé strany (je tam banka), poruší předpisy (parkoviště jen pro klienty) a je hrozně nervózní, že tam nejsem předem. SMS, telefon ani email DPD předem neposílá (pokud si dopravce nepřiplatí a to si nepřiplatil), takže zásilku ani nepřesměrujete na výdejnu. Tracking balíčku na eBay je nekompletní, číslo zásilky po opuštění Pitney Bowes zahrabané, název dopravce nesrozumitelný. EBay GSP je neflexibilní, neumí kombinovat, je předražený, nejde zvolit jiné dodání, jak ho jednou navolíte - navíc zvolit pro eBay zásilky službu určenou prakticky jen B2B, to jsou takové nekompetentní držgrešle. Teď další zásilka ve stejném stylu, asi bude nejjednoušší se na to vykašlat a požádat o vrácení peněz za nedoručenou záslku, to prý na eBay funguje výrazně líp.
Zlý Jabko Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Další firma s dveřma. Byli jsme včera domluvený, že přijede maník na zaměření kolem desátý. OK, jsem vzhůru, mám doma podlaháře, kterej dodělává lišty a roztomilej pár, kterej mi montuje kuchyni (což mi mimochodem vlilo trochu víry do mýho feministickýho srdce).Maník s dveřma se neukazuje ani ve dvanáct, na telefon nereaguje. Volám teda jejich provozní, kde se courá a hádejte co. "On vám volal už asi osmkrát a já taky, vy jste to nebral. Tak už je zpátky na firmě a dneska už nikam nepojede." Tak já jsem podle dámy nevzal osmkrát po sobě zvonící mobil, kterej by vyřvával na celej kvartýr Staying Alive od Bee Gees, kdyby fakt zvonil. Mám ten song fakt rád, ale takhle moc zase ne. Ergo se opět - podotýkám že už pošestý - potvrzuje úzus, že lidi dodávající dveře mají nějaký těžký narušení kognitivních funkcí. Nazvu to Jabkova dveřní emanace nebo tak.Nevadilo by mi, kdyby mi zavolal, že nepřijede, páč se mu nechce z pelechu. Ani kdyby přiznali, že si spletli číslo a volali nějakýmu chudákovi v Kotěhůlkách. Co ale k**va nenávidim je to, když ze mě někdo chce dělat vola. Další firma má utrum.
straspol Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Taky jsem chování některých řemeslníků nepochopil. Ale jsem jim vděčný. Naučili mě říkat N E !!!
klobadysek Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Nevím jestli to patří do tohoto vlákna - vyjebal se mnou bývalý zaměstnavatel. Není tu někdo přes zákoník práce? Když tak prosím přes SZ. Značka "konkurenční doložka".
Tondaa73 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 (upraveno) Včera hospoda U Balbínů, naúčtovali nám něco navíc, strašně nepříjemná obsluha už od začátku. Už mě tam neuvidí, škoda měl jsem to tam rád......https://www.tripadvisor.cz/Restaurant_Review-g274707-d1718927-Reviews-U_Balbinu-Prague_Bohemia.html ...nebyls první...asi..bude to tam vypečená partička... Upraveno 6. listopadu 2016 uživatelem Tondaa73
ivan_989 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Nevadilo by mi, kdyby mi zavolal, že nepřijede, páč se mu nechce z pelechu.nemachruj jasne ze by ti to vadilo a už by si tu o tom vypisoval a sťažoval sa.
Qvido Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Včera hospoda U Balbínů, naúčtovali nám něco navíc, strašně nepříjemná obsluha už od začátku. Už mě tam neuvidí, škoda měl jsem to tam rád......V Balbínce mají 10dk tlačenky za 65,-
Frostie Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 V Balbínce mají 10dk tlačenky za 65,-twl, to je dražší než Iberská šunka...
Frostie Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Budem regulovat ceny tlačenky?Ne, proč? Prostě si jí dáme jinde, kde jí mají lepší za rozumnou cenu
Doporučené příspěvky