Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Protáhnu si to v UK o týden. Což mě tak nesere, spíš že na mě doma čekaj dvoje nový hodinky a další cajky, na který jsem se těšil jak si ještě o půlnoci po příletu vybalim. Tak halt musim týden vydržet.

No a Krakonoš... kua! :(

Odesláno

Geometr nechápu že to ještě používáš. Google navi je zdarma a s dopravou. Je lepší než waze a tomtom dohromady.

Na Waze mi nešahej,není tady nic lepšího. Jinak zlaté mlhovky oproti kreténovi co před tebou při padlejch šraňkách stojí celou dobu na brzdách.

Odesláno

Jde Vam Google? Do haje, mne ne!

Odesláno

běží bezproblémů

Tak uz taky, asi jsem nejakej precitlivelej :)

Odesláno

Vytočil mě Gmail. Ve středu večer jsem posílal dokumenty, který byly potřeba na čtvrtek. No a dneska ráno dostanu zjebáno, proč ještě nic nepřišlo. Email je normálně v odeslané poště, ale prostě neodešel. Doručenky to neumí, tak na co se má člověk dneska spolehnout?

Odesláno

Dva tejdny čekám na volnej víkend, že si zajdu na Hacksaw Ridge bez manželky a popasu svý historický srdce. A budu mít hovňajs, neboť ústecký Cinema City se ve svý bezbřehý moudrosti rozhodlo, že dva tejdny od premiéry už jsou tak akorát na to, aby podle všeho jeden z nejlepších filmů tohodle roku a téměř jasnou oskarovku už nebudou promítat.
Pro srovnání - Trollové, animovanej shit a broskvovina o ničem, frčí už třetí tejden a má naběhnuto na čtvrtej.

Odesláno

Štve mě, že mám tak malou ruku, himlhergotdonevetr jak já bych vyzkoušel ty steinhart racetimery....  :frusty:? 

Odesláno

?V průběhu včerejšího dne pátrali policisté po hledaných osobách, kradených věcech a řešili delikty v silniční dopravě.? uvedl a doplnil detailní popis několikahodinové a přesně koordinované akce.

:lol2:  :lol2:  :lol2: takže to, o čem jsem se domníval, že je běžnou, každodenní náplní pmáhačů a chráničů, už dělají jen v rámci jakési podivné ,,akce"  a je to takový zázrak, že se o tom bude psát v novinách, jo ?  A co teda dělají v běžné pracovní dny  když normálně nedělají tohle ? 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...