tano Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Boze muj, to je srnecek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 (upraveno) Takhle to hoši dopadá, když s mladými sdílíte jejich komunikační média, ale ne jejich vkus Upraveno 20. května 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 A kdo to teda je?Ptal jsem se neteri - odpoved typu, ty to fakt nevis? Bavit se s tebou je ztrata casu. Ale kdo to je furt nevim.Jo a nastvala me Plzen a jeji vyhra v Brne, zase v 90. minute. K nastvani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 (upraveno) sem včera vymetl díru.................ani jsem ji neviděl, a ani jsem nejel rychle ono taky co ve vesnici.........no a disk hnutej a rok sará gudýra fprdeli......a to ani nemluvím vo tom, jak jsem si ve čtvrtek večer vyhodil kotník.............. Upraveno 20. května 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Kurnik a KDO TO TEDY JE ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Taky nemam páru, ale jeho ruka je definicí pojmu "tvar lovečák". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Sakra.. Tak ted uz me to taky zajima! Je tu nekdo mladsi co to bude vedet? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Ja bych rekl, ze to je proste jen nejakej najatej model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Kurnik a KDO TO TEDY JE ?Gagarinův brácha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Gagarinův brácha Spis vnuk . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Par hodin jsem tady nebyl a cekal jsem, ze se to nejak vyvrbi... taky me ted bude stvat, kdyz to nebudu vedet. Nejak jsem predpokladal, ze to je Justin Bieber... tak asi ne? Ja ale kazdyho mladyho sampona pokladam tak nejak automaticky za Biebera... asi proto, ze jsem "to" (=toho zjeva) nikdy poradne nevidel nebo nezaregistroval. Tak KDO TO TEDA JE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 (upraveno) Par hodin jsem tady nebyl a cekal jsem, ze se to nejak vyvrbi... taky me ted bude stvat, kdyz to nebudu vedet. Nejak jsem predpokladal, ze to je Justin Bieber... tak asi ne? Ja ale kazdyho mladyho sampona pokladam tak nejak automaticky za Biebera... asi proto, ze jsem "to" (=toho zjeva) nikdy poradne nevidel nebo nezaregistroval. Tak KDO TO TEDA JE?Nejaky BUZERANT (BUSERANT?). Upraveno 20. května 2017 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Trochu jsem guuglil a mne se podoba na toho teepka z kapely one directions, teoreticky se jmenuje harry styles jestli je "to" ono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Ale dle komentu je to jen nejake decko a znama ma byt akorat ta fotografka co to fotila...tak nic asi.. Nejsme tak mimo potom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Podle indiánských pravidel bych ani pořádné jméno nečekal- je ještě moc mladý, aby nějaké pořádné měl, určitě ještě neukořistil žádný skalp a neulovil medvěda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Gagarinův brácha A to jsem ti chtěl tu nástěnku svěřit, smrade ! ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 To bude zas nějaká charita, boj za práva shemales asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Blbost, ti/y přece krouhaj pouzdra na Marinemastery na vyřazených tankerech v mezinárodních vodách ne? ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Sestup do druhé ligy Zkažené celé léto a všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky