Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Boze muj, to je srnecek:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kdo to teda je?

Ptal jsem se neteri - odpoved typu, ty to fakt nevis? Bavit se s tebou je ztrata casu. Ale kdo to je furt nevim.

Jo a nastvala me Plzen a jeji vyhra v Brne, zase v 90. minute. K nastvani.

Odkaz ke komentáři

sem včera vymetl díru.................ani jsem ji neviděl, a ani jsem nejel rychle ono taky co ve vesnici.........no a disk hnutej a rok sará gudýra fprdeli......

a to ani nemluvím vo tom, jak jsem si ve čtvrtek večer vyhodil kotník.............. :furious:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Par hodin jsem tady nebyl a cekal jsem, ze se to nejak vyvrbi... taky me ted bude stvat, kdyz to nebudu vedet. Nejak jsem predpokladal, ze to je Justin Bieber... tak asi ne? Ja ale kazdyho mladyho sampona pokladam tak nejak automaticky za Biebera... asi proto, ze jsem "to" (=toho zjeva) nikdy poradne nevidel nebo nezaregistroval. Tak KDO TO TEDA JE?

Odkaz ke komentáři

Par hodin jsem tady nebyl a cekal jsem, ze se to nejak vyvrbi... taky me ted bude stvat, kdyz to nebudu vedet. Nejak jsem predpokladal, ze to je Justin Bieber... tak asi ne? Ja ale kazdyho mladyho sampona pokladam tak nejak automaticky za Biebera... asi proto, ze jsem "to" (=toho zjeva) nikdy poradne nevidel nebo nezaregistroval. Tak KDO TO TEDA JE?

Nejaky BUZERANT (BUSERANT?). Upraveno uživatelem eskimak
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...