SCIFI Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Kuncák ji jistě zvládne, mlácení je teď prej mezi paničkama středního věku v módě. vždycky si vzpomenu když to ta moje četla jak mi několikrát za den pokládala otázky co znamená třeba analni fisting a když jsem ji to řekl tak následovala otázka jakože to všechno vím
Berbatow Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Doufám, že jsi odpověděl správně, to jsme brali v sexuální výchově v 8. třídě.
Frantik Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Tak není spatne se odkazovat na tu knihu při zadosti o nejake zajimave praktiky :-) Ja nic, ja jen cetl tu vasi knihu :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Chudák Kuncák, ten si tím povzdechnutím zavařil. Doufám, že už se do něj přestanete strefovat.
African Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 První klíště letos a hned ho chytla moje malinká princezna do krku, fuj jak já se těch potvor štítím. No ještě že mám doma hodinářskou lupu a vytáhli jsme ho opravdu precizně. Navíc u nás nejsou infikovaná, tak snad dobrý a už jen sledovat.
Gustaf Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Kuncaka asi klepla Pepka třeba se tak jmenovala :D
Rudykopalsson Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Panebože co jsem to spustil, chudák Kuncák!No nic, koho rozeberem příště, kuci?
stosi Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Nebuď demagog, jestli srovnáváš Omegachtivýho chronomagora s člověkem, co se mu rozpadá třeba metabolismus, nebo cokoli jinýho... ten kaštan v čekárně nemá na výběr. Když má zdravotní problém, řeší ho podle bydliště, dostupnosti a známých, bez těch posledních je často v řiti. Výpalný pojišťovnám platit ale musí ze zákona. Jenomže doktor mu nepředepíše, co je pro něj nejlepší, a nejlevnější, ale z čeho dostává desátky libovolnou formou. Hele, na tohle fakt nemám náladu a skončím akorát tak s banánem. Jdu radši sekat do sadu. Pod to bych se klidně podepsal. Ve velkém to jedou i nemocnice ve formě "pozitivních listů", předepisuje se to, za co dostanou největší platbu zpět ve formě "slevy". A obvoďák za to letí k moři. Je to gigantická černá díra na peníze, kdyby to fungovalo tržně, vypadá to úplně jinak.
tano Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Panebože co jsem to spustil, chudák Kuncák!No nic, koho rozeberem příště, kuci?Nekoho kdo ma ban
kuncák7 Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Vy jste fakt wolové , to si rovnou k avataru můžu dát nápis- ten co mlátí ženský ( ale musím uznat, že je tu plno velice vtipných hlášek a zasmál jsem se ).A včerejšek byl OK, dnes opáčko, asi jsem zapůsobil.
Americkej Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 (upraveno) Hele, že je Martin supr kluk, co si žádný špičkování nezaslouží je tutový, ale dyž von si tak kráásně naskotačil, no... Edit: než jsem to sesmolil, tak pán vstal z mrtvejch :-) Upraveno 9. června 2017 uživatelem Americkej
JaRooN Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Tvl!!! Kuncák žije!!! A žije asi i ta holka! Anebo má dnes opáčko s její ségrou...
Návštěvník Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Vy jste fakt wolové , to si rovnou k avataru můžu dát nápis- ten co mlátí ženský ( ale musím uznat, že je tu plno velice vtipných hlášek a zasmál jsem se ).A včerejšek byl OK, dnes opáčko, asi jsem zapůsobil.Kuncáku to bych o Tobě neřekl co tady teď na Tebe vylezlo Nechceš tričko ? http://shop.znk.cz/cs/trika-panska/12-triko-fritzl-the-ultimate-dungeon-master.html
kuncák7 Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Kuncáku to bych o Tobě neřekl co tady teď na Tebe vylezlo Nechceš tričko ? http://shop.znk.cz/cs/trika-panska/12-triko-fritzl-the-ultimate-dungeon-master.html:-).Asi si poridim triko toho protikonfliktniho tymu.
cali Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Ja myslim ze by to mohl byt dobry adrenalinovy sport brazdit trebars nocny Sherwood v triku antikonfliktneho teamu.
Návštěvník tolja Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Vy jste fakt wolové , to si rovnou k avataru můžu dát nápis- ten co mlátí ženský ( ale musím uznat, že je tu plno velice vtipných hlášek a zasmál jsem se ).A včerejšek byl OK, dnes opáčko, asi jsem zapůsobil.opáčko se dává po zhojení podlitin..
tano Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Vy jste fakt wolové , to si rovnou k avataru můžu dát nápis- ten co mlátí ženský ( ale musím uznat, že je tu plno velice vtipných hlášek a zasmál jsem se ).A včerejšek byl OK, dnes opáčko, asi jsem zapůsobil.Martas, drzim palce at Ti to vse klapne! vse rozumis
mondeo2 Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 mu to ale trvalo, něž se vzpamatoval z toho včerejška....................a dneska prej znovu...............
Marhi Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Ach jo, není nad namachrovaný práskače.Sem si před barákem myl auto. Ekologie sama. Stačí mi na to tak šest lirů vody, mejdlo a utěrka.No a mejdlo strašně pění. Vlastně jsem to otíral, jelikož pak doma víc jak půlku kýble leju do záchoda.No a dement od vedle, si přijde udělat fotečku a ty keci o tom co se smí a nesmí. Dokonalej debil.Sem zvědavej jestli mě fakt něco přijde. No znáte to, BMV a všichni ostatní sou socky co mu jen kazí pohled na svět. Měl jsem ho kopnout do kulí. Bohužel jsem byl slušnej. Snad vymyslím nějakou výmluvu.
Liqid Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Klid, fotka mu je k ničemu, pokud nebydlíš uprostřed CHKO a neparkoval jsi na chráněnej kytkách.
Doporučené příspěvky