Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Komentator biatlonu, jak deb.lne omlouva ceskeho Krupcika ze to ma na strelnici tezke v mlze a proto hned v prvnim useku jede 4 trestne kola a ze za to vlastne skoro nemuze...boze vsichni to tam maj tezke, podminky jsou pro vsechny stejne a presto nekteri dokazou zastrilet za nula.

Ne ze by to ostatnim slo o tolik lepe :-D

Odesláno

Je to hnus to pocasi, to je jasne, ale nekteri strili obstojne a hlavne pro vsechny stejne to pocasi tak me jen rozciluje jak to hned vsichni komentatori omlouvaji jeste to ani neskoncilo...:-)

Odesláno

Jako plno lidí i mne dnes štve počasí. Celý den od rána světla jako odpoledne v 16+ hodin s takovým okrovým depresivním barevným podtonem, do toho neustálé mrholení. Ani nejde udělat  ucházející fotku hodinek pro forum. <_<

Odesláno

Je to už zahraný, ale unfair to bylo.  Na vítr si předsadíš.  Když nevidíš uděláš h..

Měli to disknout.  Je tam moc peněz a hnusně je tam pokaždý.  Snad na olimpiádě,  při podobném počasí den počkají.

Odesláno

Jo máš pravdu napíšu to do jiné sekce...

Odesláno

Mě poslední dobou štve nějak všechno a všichni. Taky to míváte? :)

Mavam to tiez a je to predzvest toho ze si musim urobit nejaku radost ;) kupenim niecoho dobreho alebo pekneho.
Odesláno

Mě poslední dobou štve nějak všechno a všichni. Taky to míváte? :)

Normalni stav do doby nez se jednou za cas ozeru, pak je to chvilku ok a porad do kola :-)

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Na Nový rok jsem tu naštvanej hlásil zaběhnutou šelmu domácí - tak už je zaplaťpánbu doma. Vyfotil jsem ji pro vás... a teď jsem naštvanej z těch pneumatik, na kterejch na fotce leží. Nechápu, kdy se mi to přihodilo... to muselo narůst během svátků nebo co!?

Odesláno

Vypadá spokojeně .-)

Kolegovi se přes svátky taky zaběhla kočička, znáte to, samé dělbuchy. Za pár dní ji našel vlastnoručně zavřenou v dílně. Následně prý začala s chutí žrát granule .-)

Jj, moc pěkně chválím vulcainy .-)

Odesláno

attachicon.gifkocka na pneumatikach.jpg

Na Nový rok jsem tu naštvanej hlásil zaběhnutou šelmu domácí - tak už je zaplaťpánbu doma. Vyfotil jsem ji pro vás... a teď jsem naštvanej z těch pneumatik, na kterejch na fotce leží. Nechápu, kdy se mi to přihodilo... to muselo narůst během svátků nebo co!?

Tak paráda našla se.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...