Karlos Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 (upraveno) Stát se to prostě může. Může to být třeba kombinace tvého způsou jízdy a o něco větších vůlí konkrétního kusu/typu motoru. Jen ty víš jak s tím jezdíš, je to v podstatě v záběhu...Diplom někdy v praxi nepomůže. Upraveno 1. května 2018 uživatelem Karlos
exBURN Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Ano, a řešení je prohlásit to za vlastnost? Jak dál? Po každé krátké jízdě do obchodu měnit olej?
Karlos Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 A vida, takže krátké jízdy do obchodu. Tak to řešení mít asi nebude. Ale je to nepříjemné a fakt bych ti přál opravitelnou závadu a spokojené ježdění.
exBURN Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 No a tys nikdy nejel nakoupit autem třeba jednou týdně?
Karlos Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Můžu jen znova říct, že ti přeju aby to bylo něco opravitelného.
exBURN Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Taky si to přeju, nicméně původně jsem si chtěl jen ulevit od našvanosti a od negativní nálady, jelikož si myslím, že už servis k vyřešení závady nesměřuje. Mno třeba budu mít štěstí.
Radek124 Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Za "vlastnost" si to servis označit může - ale jestli na ni není výslovné upozornění v manuálu a nebo v kupní smlouvě, můžeš zas Ty žádat o odstoupení+dobropis, pro firmu "kosočtvrerec" bys nebyl první ani poslední. Víc Ti psát nebudu, protože seš vztahovačnej cimprlich.
Boudy Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 No a nebo si kup Ochcávku a plať si záruku mobility a stejně tě vomrcasej... Jinak pro Radka124- od Renaultu si kupuje motory i Mercedes... U všech značek jde kvalita dolů... taky to snižování objemu je cesta do pr...
exBURN Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 (upraveno) Za "vlastnost" si to servis označit může - ale jestli na ni není výslovné upozornění v manuálu a nebo v kupní smlouvě, můžeš zas Ty žádat o odstoupení+dobropis, pro firmu "kosočtvrerec" bys nebyl první ani poslední. Víc Ti psát nebudu, protože seš vztahovačnej cimprlich.Náhodou tohle je přesně to, co mám v plánu udělat hned jak přijdou na to, že je to "ono". V manuálu nic o otm není. Jen mi to fakt přijde smutné. Myslíš že je to proveditelné? Upraveno 1. května 2018 uživatelem exBURN
kdojinej Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 ja si stejne myslim, ze to je ten saharsky pisek..Nepodelal ti to spis dake fogl?
montemar Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Nepodelal ti to spis dake fogl?hele, tak je to pyl.. ja jsem tak moc chtel verit tomu pisku.. mam toho totiz kolem baraku tolik, ze by se to dalo smest na hromadu a nejak treba stavebne vyuzit
Návštěvník Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 A to je přesně to, co mi vadí. Máme 21. století, v bance jsem byl naposledy při podpisu smluvy i to jsem mohl vyřešit jinak. Proč to samé nejde ve státní správě? V době elektronických podpisů, eObcanek apod. prostě nevidím duvod, proc bych mel ty urady navstevovat. Proc vubec ridicak existuje jako samostatny doklad, proc neni na cipu u obcanky a tak muzu jit donekonecna. I banku jsem vybiral podle toho, aby umela android pay, abych nemusel nosit v penezence zbytcne karty navic. Proste v dnesni dobe nevidim duvod osobni navstevy jakekoliv instituce stejne jako treba noseni hotovosti apod. Technologie na to máme připravené, ve svete to funguje, jenom my porad musime mit nejake "fyzicke" reseni (at uz jde o hotovost nebo papir s podpisem).Protože kdyxby se udělal jeden komplexní a funkční systém, který by zdigitalizoval státní správu, tak všichni ti "lobbisti" zemřou hlady :-D Já mám aspoň radost ze systému mhd v Ostravě, taky z toho, že to poskytli ostatním městům zdarma. Akorát v Praze se té krndačky asi nezbavíme
Maro Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Protože kdyxby se udělal jeden komplexní a funkční systém, který by zdigitalizoval státní správu, tak všichni ti "lobbisti" zemřou hlady :-D Já mám aspoň radost ze systému mhd v Ostravě, taky z toho, že to poskytli ostatním městům zdarma. Akorát v Praze se té krndačky asi nezbavíme Jo to mas pravdu, takhle přesně mela MHD fungovat před 10 rokama. Ale jsem za to taky rád, je to ideální způsob jak cestovat MHD a lepší pozdě než nikdy. Za tohle je fakt musím pochvalit
kuncák7 Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Protože kdyxby se udělal jeden komplexní a funkční systém, který by zdigitalizoval státní správu, tak všichni ti "lobbisti" zemřou hlady :-D Já mám aspoň radost ze systému mhd v Ostravě, taky z toho, že to poskytli ostatním městům zdarma. Akorát v Praze se té krndačky asi nezbavíme Ale zbavime a obou :-)), otazka je, jestli to pote v obou pripadech nebude spis horsi (doted nechapu, proc Praha musela vymyslet neco extra, kdyz to v Plzni fungovalo a funguje ).
Berbatow Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Jsem vytoceny do běla. Včera parádní koncert v Praglu (Goran Bregovič), dnes odjezd vlakem do Ostravy (Leoš). Přijdu na nádraží a na tabuli vidím zpoždění mého vlaku o 20 minut, no nic říkám si, dám jednu trubku a jedem. Tak vylezu ven mezi bezďáky, zapálim cigaro a hned byli dva u mně, brácho nemáš cigo? Kurva mám, ale nedám. Vlezu do haly a hle u mého vlaku sekyra 60 minut, kurva to si dělají srandu. Tak ven a další cigaro, santus ani nešel ke mně jak jsem se tvářil. Zlatý hřeb večera přišel po druhém cigaru, sekera 120 minut, prý mrtvola v kolejišti. Do řiti, jestli nestihnu fotbal (Real vs Bayern), tak někoho zabiju. Celou dobu prileval do ohně nádražní rozhlas, formulkou rychlík vyšší kvality, ty vole byl jsem před infarktem. Naštěstí už sedím ve vlaku, fotbal asi stihnu, takže good.
Tom4 Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 V Ostravě hraje dneska Real x Bayern? Nějaká výjezdní exhibice na Bazalech nebo tak něco?
Návštěvník Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Já se naučil nejezdit v maturitním období po končícím volnu večer vlakem...To tam někdo skáče celkem často. Samozřejmě to nemusí souviset, ale už jsem takhle stál 3x a stačilo. Je teda smutné, že někdo volí tohle řešení ještě kvůli takové kravině...
honzyk Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 hele, tak je to pyl.. ja jsem tak moc chtel verit tomu pisku.. mam toho totiz kolem baraku tolik, ze by se to dalo smest na hromadu a nejak treba stavebne vyuzit tak prej pyl z lesa https://zpravy.idnes.cz/pyl-alergie-repka-0zj-/domaci.aspx?c=A180501_163338_domaci_jumi
Wanderer Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Jo na Burešově LžiDnesu píšou, že řepka za to nemůže a my tomu budem věřit. U nás je žluto kolem celé vsi a borovice pár kilometrů daleko. Taky bychom to mohli přidávat do malty. Goebbels by se mohl jít učit.
Doporučené příspěvky