jkba Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 (upraveno) co teď bude chudák Apu dělat, když mu seberou koloniál?Bude se radikalizovat. A jinak k těm psům, toho svého nechávám většinu času na volno, s náhubkem, a ostatní psi neřeším, problém nebývá. Pes má taky nějaké ty etologické potřeby a socializace k nim evidentně patří. Takže čuchnout si je normální a žádoucí, občas něco přeskočí a jdou si hrát, někdy zase pohrdlivě odfrknou a jdou si po svym. Ta moje fena má třeba ohromně ráda borderky, nevím, odkud se to vzalo, ale vždycky když nějakou vidí, taksi poskočí a jde tu chlupatou věc k velkému překvapení majitele obtáhnout. Dělá to výhradně u borderek, asi má ráda to lechtání na bříšku..Problém dělá jen ten jeden bulík, naštěstí se často nepotkáváme. A teď mi řekněte, jak to dopadne, když ta moje kardiačka v jeho chřtánu přes něj dostane šupu od toho paralyzéru, půjde tam oblouk, budu resuscitovat, nebo to zuby obejde, vyklepe bulíka a půjde do země? Ještě vtipnější představa je ta, ve které musím toho psa rozklepat na wienerschnitzel, aby pustil, on bulterier není čivava, kterou odstrašíš mávnutím bačkory č.36+..Oboje zmiňované je vhodné tak na majitele toho psa, leč tíha doby takovému vyžití nepřeje. Zlatá éra palcátových soubojů je holt pryč a i když jsem vždy např. takový řemdih obdivoval, tahat ho na procházku se psem mi přijde moc, ono už v brně ani moc lidí s cepem nevidno, natož takhle. Upraveno 31. října 2018 uživatelem jkba
Klotzman Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 ono už v brně ani moc lidí s cepem nevidno,Jak nevidno, a jak myslíš, že se doluje zrno z šenice na chleba? Si myslíš, že tu brzdu pečó ze sáčku od Vitaně? A z žitéčka to též nevypadne samo, aby bylo z čeho páliť režnů. To enem pražáci si myslíja, že kobzole sů z fabriky, páč to viděj jen bez šlupky zabaleny v igelitě
cali Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Elektrika by mala zasiahnut toho, koho sa dotknu tie elektrody, do zeme nepojde nic, je to len medzi tyma dvoma eklektrodami: Niekde na youtube to tusim aj testovali na ludoch, ze ked ta bude utocnik trebars skrtit a ty mu to pustis do brucha, tak pojde k zemi iba on.... U psa by to malo byt hodne podobne, navyse s tym, ze clovek oproti zvieratam odolava elektrike pomerne dobre. Pes naopak oproti cloveku pomerne dobre odolava nefatalnym mechanickym zraneniam, zvlast ak je nastvany tak ho vobec "nevykolaji" napriklad zlomene rebro ci noha preto na psa teleskop plati iba malo. Mudrost starych otcov hovori, ze psovi sa chlap vzdy najlahsie ubrani vidlami. No ale kto z nas nosi do Stromovky vidle ze? :-)
zceyee Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Elektrika by mala zasiahnut toho, koho sa dotknu tie elektrody, do zeme nepojde nic, je to len medzi tyma dvoma eklektrodami: Niekde na youtube to tusim aj testovali na ludoch, ze ked ta bude utocnik trebars skrtit a ty mu to pustis do brucha, tak pojde k zemi iba on.... Myslis paralyzer nebo taser? Pokud paralyzer tak to spis neuciti - https://youtu.be/69SY9Rwb5YM .. natoz pres mikinu. Pokud taser, tak predpokladam ze to pujde cestou nejmensiho odporu, tedy pokud te nekdo bude skrtit a bude mit napr. dobre boty a ty budes lepe "ukostren" a budes mit treba propoceny ponozky a roztrhany boty, pujdes k zemi ty. A kdyz budete mit tricka a kratasy a budete lezet na zemi tak to dostanete asi oba. Myslim ze by to tak melo byt, uvazuju logicky na zaklade mych povrchnich znalosti. Stejne jako se kostri el. zarizeni vuci zemi, aby to neproslo uzivatelem. Nebo se pletu?
cali Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Ja myslim ze taser je len forma paralyzeru, oboje pracuje na principe vysokonapatoveho vyboja medzi elektrodami. Ci su tie elektrody napevno v pristroji a musia sa k postihnutemu prilozit, alebo su to vystrelovacie ihly, nie je az tak podstatne (i ked samozrejme to ma vplyv na jednoduchost aj ucinnost pouzitia) rozhodujuca je vsak uroven napatia, jeho casovy priebeh a samozrejme "tvrdost" zdroja. Ucinky jednotlivych typov sa budu lisit podla toho aku kombinaciu vyssie uvedeneho konkretny vyrobca zvolil, ale technicky nie je velky problem navrhnut paralyzer, ktory by obete namieste usmrcoval, len by to ako asi tusis nebolo to prave Inak nie, do zeme neide nic, ani jedna z tych ekeltrod nema ziadne napatie proti zemi, je to elektricky uplne oddelena sustava a maju napatie len proti sebe navzajom.
Pavelpu27 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Naštvalo mě, že vláda navrhuje ponechání "zimního", tedy astronomického času po celý rok, přestože min. 2/3 obyvatel jsou spíš pro letní. Našel jsem kalendář s časy východu a západu slunce. Pokud budeme mít celý rok zimní čas, tak např. 1. května vyjde v Plzni slunce ve 4:45 a zapadne v 19:22. Během nejkratších nocí by slunce vyšlo ve 3:56 a zapadne ve 20:15. Dál např. 15. září by slunce vyšlo v 5:40, ale zapadne už v 18:23. Brrr, to fakt ne. Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem Pavelpu27
luka Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Argumentem je m.j. to, že zimní čas je pro biorytmy přirozenější.., ale v dnešní době stejně nikdo nejde spát ani nevstává se slepicema, takže argument to je spíše akademický.
Zlý Jabko Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Napiš Junckerovi, on s tím něco vymyslí. Třeba že by se to střídalo
hufnor Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Naštvalo mě, že vláda navrhuje ponechání "zimního", tedy astronomického času po celý rok, přestože min. 2/3 obyvatel jsou spíš pro letní. Našel jsem kalendář s časy východu a západu slunce. Pokud budeme mít celý rok zimní čas, tak např. 1. května vyjde v Plzni slunce ve 4:45 a zapadne v 19:22. Během nejkratších nocí by slunce vyšlo ve 3:56 a zapadne ve 20:15. Dál např. 15. září by slunce vyšlo v 5:40, ale zapadne už v 18:23. Brrr, to fakt ne.No, fajn, a západ slunce ve 3 odpoledne před Vánocema je víc v pohodě?
Waya03 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Já osobně si myslím že to ještě dlouho pojede dál tak jak je nastaveno. To je nerealné, aby se na takové věci v tak krátkém čase udělala nějaká shoda na úrovni EU.
cali Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Ale tie sliepky to nemaju vymyslene zas tak zle, proste normalny tvor chce spat pokial mozno za tmy a pracovat pokial mozno za svetla. Ist raz do roka spat o hodinu skorej (aby si sa vychrapal ako normalne) a raz do roka si o hodinu viac pospat mi pride uplne v pohode. A "nocni vtaci" (ktorym to striedanie udajne ublizuje najviac) nech to beru prosim ako dan za svoje extraordinerne zamestnania (nech uz su akekolvek ).
stenly Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Podle mě se rozhodne, že zůstane čas letní. Je to naprostá pitomost nechávat zimní čas (teda pro mě, jsem sova). Většině lidí v Evropě vyhovuje právě ten letní čas
kral083 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Naštval mě ultrarychlý prodej SKX009. Snad půl roku si na ně brousim zuby, že bych je zkusil,několikrat denně chodím do prodejního vlakna,až si manželka myslí,že mam milenku. A pak bum prask za 15 minut vymalovano.
cali Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=skx009&LH_PrefLoc=5&_sop=15
kral083 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Cali: jasny,ebay,skywatch...jenže to uz postradá ten nadech "úlovku" :-)
Frantik Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Me tedy ten zimni cas asi vyhovuje. Rano je brzo svetlo a ze se vecer drive setmi, je mi fuk. V lete na zahradce nebo na zahrade muzu sedet i potme nebo si rozsvitim. Obzvlast v tom lete jsem vzdycky nejradeji, ze to zasrany slunce uz zaleze a je trochu dejchatelno. Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem Frantik
Boudy Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Já jsem taky pro přirozený normální čas - tedy zimní, když už to nutně chtějí měnit (nechal bych to jak to je)...
McStinger Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Správne. GMT+1. Vyhovuje väčšine ľudí v Európe
ivan_989 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Nemohlo by to byt tak ze doobeda by bol zimny cas a poobede letny ? Tak by sa vyuzilo z oboch casov to najlepsie.
McStinger Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Ja by som bol skôr za štvordňový pracovný týždeň. Lenže vždy, keď s touto teóriou prídem, tak mi niekto, kto práve odtrhol oči od Youtube alebo Facebooku vysvetlí, že "to by sme všetko nestihli"
Doporučené příspěvky