Návštěvník Zmizík Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Směj se, směj... já už se teď směju taky... ale dobrých deset nocí jsem se budil s řevem, zborcenej studeným potem, jak veterán z Perskýho zálivu... tohle byl fakt děsivej zážitek... jediný čistý místo v tý malinký místnosti byla moje silueta na protilehlý zdi. V životě jsem takovej smrad a hrůzu nepoznal.Já jednou viděl v TV nějakýho jackasse, jak se nechal jeřábem vobrátit v toi-toice ale tam nebyl ten tlak... Ty seš hrozný prase.
Franta Dobrota Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 ...malé bílé tlačítko, co se má zmáčknout před otevřením uzávěru, aby se vyrovnal tlak. No a na tenhle krok jsem úplně zapomněl. Pánové, to bylo něco tak strašnýho, že bych snad radši dobrovolně znova z té střechy skočil !! Ruku podat, pocelovat... Fuj, fakt ne, měl bys nosit skafandr... ;-) Láhev dopita, Gute Nacht.
straspol Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Já jednou viděl v TV nějakýho jackasse, jak se nechal jeřábem vobrátit v toi-toice ale tam nebyl ten tlak... Ty seš hrozný prase.Děláš, jako kdybych si to snad dobrovolně vybral. Při životě mě držela jen myšlenka na lidi, který miluju...Netušíš, jak těžký je zbavit se toho odéru chemie a toho, o čem tady nechci psát. sprcha, kartáč, mejdlo, furt, druhá, třetí, kartáč, mejdlo, furt koupel, kartáč, mejdlo, furt furt furt.....Koupil jsem tři kila citronů, vymačkal, celý jsem se tím potřel, kartáč, mejdlo, furt...desinfekce, voňavky... peklo... slivovice... peklo... ale lepší...
cali Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Tak ono hlavne ta chemia je snad nejaky luh ci? Podla mna to nemoze byt dobre na oci a kozu.
azeppelin Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Tak ono hlavne ta chemia je snad nejaky luh ci? Podla mna to nemoze byt dobre na oci a kozu.Třeba má teď naopak pleť jako miminko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 (upraveno) Nějakou dobu jsem tady nebyl, tak si dovolím něco méně aktuálního. Před pár měsíci jsem slítnul ze střechy a i když se mi naštěstí vlastně dohromady nic nestalo, ve srovnání s tím co by mohlo, nějakou dobu jsem byl v dost zlým stavu a taky jsem si chvilku nezahrál a tak. Ale za pár týdnů se mi stalo něco fakt hrozného. Pořídili jsme si na chatu chemický záchod a poprvé jsem ho vyprazdňoval do záchodu v paneláku s návodem v ruce - krok za krokem, bez problému. Podruhé - to byly ty nejhorší vedra- už jsem návod nenašel, no nevadí, dyť nejsem blbej, si to přece pamatuju... na té nádrži s 15 litrovým obsahem je takové malé bílé tlačítko, co se má zmáčknout před otevřením uzávěru, aby se vyrovnal tlak. No a na tenhle krok jsem úplně zapomněl. Pánové, to bylo něco tak strašnýho, že bych snad radši dobrovolně znova z té střechy skočil !!Nechci vubec rozporovat tvojii historku, ale chemicky zachod, pravda, karavanovy model, vylevam pravidelne a vyteka celkem vonava modra tekutina. Vse rozlozeno.Tak nevim co mas za chemicky zachod a jestli ten strasny zazitek byl prave z te modre tekutiny a nebo mas neco spatne. Upraveno 27. prosince 2018 uživatelem km.kmk
Honza.manta Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Nějakou dobu jsem tady nebyl, tak si dovolím něco méně aktuálního. Před pár měsíci jsem slítnul ze střechy a i když se mi naštěstí vlastně dohromady nic nestalo, ve srovnání s tím co by mohlo, nějakou dobu jsem byl v dost zlým stavu a taky jsem si chvilku nezahrál a tak. Ale za pár týdnů se mi stalo něco fakt hrozného. Pořídili jsme si na chatu chemický záchod a poprvé jsem ho vyprazdňoval do záchodu v paneláku s návodem v ruce - krok za krokem, bez problému. Podruhé - to byly ty nejhorší vedra- už jsem návod nenašel, no nevadí, dyť nejsem blbej, si to přece pamatuju... na té nádrži s 15 litrovým obsahem je takové malé bílé tlačítko, co se má zmáčknout před otevřením uzávěru, aby se vyrovnal tlak. No a na tenhle krok jsem úplně zapomněl. Pánové, to bylo něco tak strašnýho, že bych snad radši dobrovolně znova z té střechy skočil !! Selfíčko by nebylo šéfe?
Bert Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Tak trochu jsem tady tu pseudopolitickou debatu promazal. Trvalo mi to deset minut. Diskutující, především Františka Dobrotu, upozorňuji, že rozdat pár BANŮ trvá mnohem kratší dobu.
gorlo Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Od té doby si straspol pamatuje, že má zmáčknout bílej čudl. Některý věci se fakt musí vypálit do šedé kůry mozkové, aby jsme je nezapomněli a není lepší než emocionální zkušenost. I když v této situaci, byli v ukládání vzpomínky aktivní všechny smysly. :-)))
straspol Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 No, ony byly asi dost nestandardní podmínky v tom horku, a s tou chemií se taky chvilku člověk učí, přiznám se, že podruhé jsem to bez návodu už plnil, je to přece jednoduchý, to zvládnu od oka, jak to bylo ??. K tomu co popisuješ měl obsah dost daleko, vyčesáváním fousů jsem strávil dost dlouhej čas. Ta modrá tekutina strašně smrdí, když ji máš na sobě. Není to dobrý ani na kůži, ani na oči. Ne, selfíčko nemám a jsem tomu rád. A jo, na bílý tlačítko už do smrti nezapomenu. Nikdy.
JR_2010 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 No, ony byly asi dost nestandardní podmínky v tom horku, a s tou chemií se taky chvilku člověk učí, přiznám se, že podruhé jsem to bez návodu už plnil, je to přece jednoduchý, to zvládnu od oka, jak to bylo ??. K tomu co popisuješ měl obsah dost daleko, vyčesáváním fousů jsem strávil dost dlouhej čas. Ta modrá tekutina strašně smrdí, když ji máš na sobě. Není to dobrý ani na kůži, ani na oči. Ne, selfíčko nemám a jsem tomu rád. A jo, na bílý tlačítko už do smrti nezapomenu. Nikdy.V podstatě by se to dalo shrnout do věty, že Tě dostihla minulost...
Honza.manta Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 No, ony byly asi dost nestandardní podmínky v tom horku, a s tou chemií se taky chvilku člověk učí, přiznám se, že podruhé jsem to bez návodu už plnil, je to přece jednoduchý, to zvládnu od oka, jak to bylo ??. K tomu co popisuješ měl obsah dost daleko, vyčesáváním fousů jsem strávil dost dlouhej čas. Ta modrá tekutina strašně smrdí, když ji máš na sobě. Není to dobrý ani na kůži, ani na oči. Ne, selfíčko nemám a jsem tomu rád. A jo, na bílý tlačítko už do smrti nezapomenu. Nikdy. Ty potřebuješ návod na to, aby jsi vykonal potřebu? Tak trochu jsem tady tu pseudopolitickou debatu promazal. Trvalo mi to deset minut. Diskutující, především Františka Dobrotu, upozorňuji, že rozdat pár BANŮ trvá mnohem kratší dobu. Díky.
kuncák7 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Tak zase hurá do Prahy a tátu odvézt do nemocnice. Sakra, ty svátky jsem si představoval klidnější, zvlášť, když v prosinci ležel 14 dnů na spesl oddělení, kde ho mají dát dohromady.
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Tak zase hurá do Prahy a tátu odvézt do nemocnice. Sakra, ty svátky jsem si představoval klidnější, zvlášť, když v prosinci ležel 14 dnů na spesl oddělení, kde ho mají dát dohromady.To je ten spravny pristup... Tady to mate a opravte to...
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Ja nevim jakej je. Jen ctu.
Doporučené příspěvky