Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dawe, určitě nejsem jedinej, kdo Tvou myšlenku pochopil (a kdo rovněž nepovažuje štempl za záruku čehokoliv). Já toho chlapa taky neobhajuju, ale někteří jedinci tu evidentně potřebujou vyměnit tampon...

Odesláno (upraveno)

Jak tohle vlastne funguje? Zamestnanec MP natoci video o prestupku/nehode/zlocinu/nestesti a pak ho proda TV Nova? Nebo jak se takova vec dostane k mediim?

Odkaz jsem nasel jen starej, ale myslim, ze to je casta praxe... Kdokoliv muze zavolat do blesku a dostane odmenu za novinku... A předpokládám, ze nektere skupiny jsou napojeny casteji.. typicky zachranky a mestska policie...

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-domaci/119576/za-dobry-tip-blesk-zaplati-10-000-korun.html

Vzdyt by pak nemeli o cem psat.... Uz ted idnes píše novinky o melounech (mam to cca 10 km za barakem) :-)

https://www.idnes.cz/usti/zpravy/meloun-vodni-jezero-milada-usti-nad-labem-rekultivace-rajcata-seminka.A190806_110250_usti-zpravy_pakr

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Dawe, určitě nejsem jedinej, kdo Tvou myšlenku pochopil (a kdo rovněž nepovažuje štempl za záruku čehokoliv). Já toho chlapa taky neobhajuju, ale někteří jedinci tu evidentně potřebujou vyměnit tampon...

hele nic neobhajuj...... rano naloz za svuj nabusenej offroad na vozejk svoje deti a upaluj na rynk pro rohliky ke snidani ..... dulezity je se ani jednou neohlidnout natoz se podivat do zrcatka jestli tam jeste sedej ..... idiotum zdar .... nazdar :D

Odesláno

Asi jsem divnej, ale než nacpat svoje děcka do neklimatizované vylítané samozápalné socky k "psychicky vyrovnanému profesionálovi" YPOva kalibru (úvod jeho životního vlákna radši citovat nebudu), koňovůz vystlanej senem by mi možná přišel jako menší zlo...

Pod tohle se podepisuju.

Ještě bych zmínil eskimáka... :-/

Odesláno

Odkaz jsem nasel jen starej, ale myslim, ze to je casta praxe... Kdokoliv muze zavolat do blesku a dostane odmenu za novinku... A předpokládám, ze nektere skupiny jsou napojeny casteji.. typicky zachranky a mestska policie...

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-domaci/119576/za-dobry-tip-blesk-zaplati-10-000-korun.html

Vzdyt by pak nemeli o cem psat.... Uz ted idnes píše novinky o melounech (mam to cca 10 km za barakem) :-)

https://www.idnes.cz/usti/zpravy/meloun-vodni-jezero-milada-usti-nad-labem-rekultivace-rajcata-seminka.A190806_110250_usti-zpravy_pakr

Hm. Rozmohl se nam tady takovy nesvar, rekl bych.

Nemaj policajti/MP ctit neco jako sluzebni tajemstvi? Neco jako postovni tajemstvi nebo zpovedni tajemstvi? S kterym ministrem ze to jde maxell pristi tyden na veceri?

Odesláno

Taky mám stejný názor, jako Dawe a YPO mi dneska přijde, že by si měl dát panáka. Při nehodě u Nažidel umřelo pár mých známých z Karlovarského plaveckého oddílu a mimo jiné i dcera mého učitele, se kterou jsem v 15 letech dost kamarádil. Přesto bych děti na tenhle tábor klidně poslal i při vědomí toho, že je chlapík poveze kilometr po prakticky prázdné silnici v přívěsu pro koně. Tohle jsou zážitky, které si ty děti budou pamatovat. Ne sterilní prostředí plný předpisů a zákazů.

Odesláno

Ten chlap je vůl, neměl to dělat... ale nevěšel bych ho, stačí běžné potrestání.

Jako tátovi by mně nevadilo, kdyby řidič s "céčkem" naložil na zaplachtovanou Avii s STK moje děcka + jejich dospělého vedoucího a popojel s nimi pár metrů po ulici U Panasoniku v Pardubicích (tam to podle videa bylo).

Tož tak.

Odesláno (upraveno)

forum hlavně potřebuje .......  někoho......... co de proti proudu ... co ví kdo je blb... co se vopčas demonstrativně vodhlásí ...... ale jenom na chvilku... pač lidi sou dobytek.... zdar! .......mě to tu neba..... ale prodam hodinky ale je mi jedno dyž je neprodam! ..... nazdar!!..... za rok se těšte na Ještěrku :tongue_ss:

EDIT: Jejda, teď je mi to blbý, když baští banán, to tam předtím nebylo  :blush02:

Upraveno uživatelem M.K.
Odesláno

Co resite tu propadlou STK, tak mel proste off-roada na jezdeni po sve farme, holt s nim zajel dal a mel smulu, ze ho nekdo naprasil. Spousta lidi ma treba starej traktor, bez znacky, stk a pojistky; primarne na pole, ale taky obcas projedou vsi, treba se synkem na kline.

Odesláno

Dawe,nepodceňoval bych tvojí schopnost se vyjádřit. Myslím, že kdo chtěl pochopil. Vidím to naprosto stejně jako ty.

Ještě bych zakázal trampolíny,děti si na tom lámou kosti.

Odesláno (upraveno)

Tak se nám tu utvořily dva názorové směry. Jeden by za tenhle přešlap exemplárně trestal, přestože se nic nestalo, druhý tvrdí, že je to vlastně nedůležitá klukovina, kterých jsme každý zažili X. Zajímevé je, že urážky padaly převážně z prvního tábora. Svědčí to o něčem? Nevím. Můj životní postoj je ten, že pokud se nic nestalo, není potřeba významně trestat. Pokud by se stalo, pak by trest měl zohlednit i nezodpovědnost pachatele. Tak to ale já osobně mám se vším - s chlastem na vodě a na lyžích (v autě ne, ale jsem pro toleranci 0.5 promile) apod. Prostě - pokud bezprostředně neohrožuju druhé, nechte mě žít. Pokud udělám průser, jsem připraven nést následky.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

Jo jo, je to náročné to tu číst.

Si radšej prečítam názor človeka, ktorého videnie sveta je diametrálne odlišné od môjho, než blahosklonné výpotky poloboha, ktorý sa s chápavým úsmevom na perách pozerá zo svojho piedestálu, ako sa tí dole na pieskovisku bijú lopatkami.

Odesláno

Si radšej prečítam názor človeka, ktorého videnie sveta je diametrálne odlišné od môjho, než blahosklonné výpotky poloboha, ktorý sa s chápavým úsmevom na perách pozerá zo svojho piedestálu, ako sa tí dole na pieskovisku bijú lopatkami.

To je na mě asi příliš moc moudra v jedné větě. Nerozumím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...