Pavelpu27 Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Já bych v první řadě zkusil najít/vymyslet nějakou nehodu, nebo uzavírku, kvůli které byla nucena na zpoplatněný úsek najet. Ještě by bylo dobré vědět, jak vypadá protokol o přestupku. Doporučuju to sepsat na 30kmh.cz a nechat si poradit. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Když slyším celník, tak se mi zvýší tlak na 220. Stovky hodin jsem se načekal v průběhu několika let na různých celnicích. Dodnes když jedu na SK přes Bílá - Konečná, vždycky si odplivnu. Byli to neskutečné kurvy (čest výjimkám). V mrazech -15 jsi mu dal vyplněné JCD do kanclu (26°C) a ten kokot tě nenechal sednout do auta, musel jsi stát za oknem venku. Na jiném přechodu chtěl další kokot přepočítat náklad asi 25 000ks odlitků, balených v krabicích v zaplombovaném autě. V Poznani, na vnitrostátní celnici, jsem vždycky čekal na odbavení, několik hodin. Po 2 - 3 hodinách čekání na spedici na JCD, ti řekne celník, niech pan zaczeka w samochodzie. A šup, hned po 3 hodinách ti přišel dát plombu na auto. Pro mě jsou to paraziti. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Maro, nepij, nepij, Hlavně na ty tudory v inzerci nepiš.... Budeš mít rozvod na krku... Safra... Nějak mi to nevychází ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Když slyším celník, tak se mi zvýší tlak na 220. Stovky hodin jsem se načekal v průběhu několika let na různých celnicích. Dodnes když jedu na SK přes Bílá - Konečná, vždycky si odplivnu. Byli to neskutečné kurvy (čest výjimkám). V mrazech -15 jsi mu dal vyplněné JCD do kanclu (26°C) a ten kokot tě nenechal sednout do auta, musel jsi stát za oknem venku. Na jiném přechodu chtěl další kokot přepočítat náklad asi 25 000ks odlitků, balených v krabicích v zaplombovaném autě. V Poznani, na vnitrostátní celnici, jsem vždycky čekal na odbavení, několik hodin. Po 2 - 3 hodinách čekání na spedici na JCD, ti řekne celník, niech pan zaczeka w samochodzie. A šup, hned po 3 hodinách ti přišel dát plombu na auto. Pro mě jsou to paraziti. Odesláno z mého LG-H870 pomocí TapatalkAmen. A vždycky si tak nějak připomenu toho biřice z Pyšný princezny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Amen. A vždycky si tak nějak připomenu toho biřice z Pyšný princezny.Jo... ale narozdíl od těch hajzlů na hranicích tihle paraziti stále cucaj...zaplať daně, stát Ti za Tvoje peníze pořídí Tvého vlastního osobního fízla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Maro, nepij, nepij, Hlavně na ty tudory v inzerci nepiš.... Budeš mít rozvod na krku... Safra... Nějak mi to nevychází ;-)Nějak se mi to nepovedlo. Na inzerát jsem odepsal, a hlava mě bolí tak, že jsem raději do práce ani nešel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Prý orkan... jsem doufal, že nám to dneska v práci vyhodí proud a že to rozpustíme, a ono je venku takhle a teplo, že bych nejraději vyrazil na motorku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 ... někam do lesa nejlíp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 U nás taky pohoda, úspěšně Sabinku rozbíjí Krkonoše, ale do lesa určitě neeee :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 7.2 odeslanej balík z Německa DPDckem, teď koukám na tracking a balík je někde v Rakousku u Linze...wtf??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 7.2. byl patek, trva to 3-4 pracovni dny, nevim, nad cim se pozastavujes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Treba to bylo 7.2.2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Vítr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 (upraveno) 7.2. byl patek, trva to 3-4 pracovni dny, nevim, nad cim se pozastavujes..to já vím... nejde o datum,ale o místo,kde se vyskytuje. Ze severního Reichu k Linzi? Doručovací adresa na zapad Čech... Upraveno 10. února 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Oni určitě věděj co dělaj:) Já mám podobný téma, 31.1. zaplaceny hodinky přes Ch24, z EU, psáno skladem.. přišly dneska s omluvou za zpoždění, no neva. Teda, pokud by to byly ty, co jsem si objednal, 46mm fakt nechci. Takže čekám na dalšího kurýra zpět a jsem zvědav, co přijde příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 (upraveno) Vítr...Já to trochu zakřikl, před chvílí Sabinka vystrčila drápky, málem mě odletěla pergola a jsme bez proudu....ještě to bude asi zajímavé dneska :-( Upraveno 10. února 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Nestlihli jsme kvůli počasí přípoj do Osla, tak visíme v Amstru na letišti. No, aspoň tady omrknu hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 tady celkem pohoda, v práci jsme taky čekali jestli zhasnem a ono nic. Až chvilku před koncem šichty to zablikalo ale nezhaslo, takže se jen zastavily hodiny Pragotronky, jelikož a protože asi mají zcepenělý záložní baterky. Ony tam jsou dvě normální automobilní aku a ten režim jim nevyhovuje. Vysychají a protože je to typ se znemožněnou údržbou, nedají se dolejt. Už se na ně delší dobu chystám, dojde na násilí, naleju je a uvidíme jestli se to trošku vzpamatuje aby to aspoň utáhlo ty krátké výpadky. A přes silnici byl spadlý strom, asi tak ve výšce autobusu, takže autem v pohodě a busy jsem nesledoval ale možná projely. Pochybuju že to někdo odstraní a jestli se do zítřka pohne a klesne níž, možná tam ráno najdem chycený autobus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 To jsouce skoky...z Lince do Říčan během odpoledne. To už je vlastně do jiného vlákna to je tracking jako "pod na mě z boku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Tak jako minulý rok, zas budu muset opravovat vyvalenej plot..kuatvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky