Kytkosaurus Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 libor2002: fotim Nikonama, ale po zkusenostech s Nikon CZ servisem jsem se zarekl, ze se jim nic z me vybavy nedostane do pracek. Takze nakupuju v zahranici a blesk se chystam dat na servis do Nemecka...
African Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Taky tak Máme ho v práci, všechny sklady v Dos a XP to s nima umělo nejlépe, bude mi chybět ...Sice se o tom dlouho vedelo, ale i tak me ta hlaska na plose "od 8.4.2014 konci podpora pro XP" vylozene nepotesila...
kuncák7 Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Potesilo me, ze jsem dokazal odolat v prodejnim vlakne nabidce kristianova, chce se me verit, ze zacinam byt z chrononemoci vylecen :-))),ale nechci to zakriknout.
siwi Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Potesilo me, ze jsem dokazal odolat v prodejnim vlakne nabidce kristianova, chce se me verit, ze zacinam byt z chrononemoci vylecen :-))),ale nechci to zakriknout. I vyléčený alkoholik je jen vyléčený alkoholik, nikoli abstinent
bohus76 Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Naštvalo mě,že jsem doje.bal stěžejkovač na prťavých Seikách ženy.Se tam tou vidličkou nedalo dostat a navíc ty stěžejky bez zářezů,běs.
Lion Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 (upraveno) libor2002: já si myslím, že to bylo spíš tím článkem mezi pc a židlí... bezmála 4 roky není čas na to, aby již odstavili model, nehledě na to, že dost komponent je napříč řadou stejných... není na to navíc nějaká mezinárodní úmluva o dílech?? u těla třeba za pade to řeší jak?? já psal do nějakého autorizovaného servisu do prahy a nacenili mi opravu i na D40... ale dík za zkušenost, já to mám taky blíž do zahraničí... Upraveno 11. března 2014 uživatelem Lion
kuncák7 Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 I vyléčený alkoholik je jen vyléčený alkoholik, nikoli abstinent No, taky si nejsem jist, že chci bejt vyléčenej a u té prodejní nabídky jsem skoro 20 minut probrečel, ale odolal jsem. Proto jsem to dal sem a ne do vlákna, že mě to potěšilo.
sibirnaya Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 ja si nechal vsechny ntb a pc se sedmickama prehrat na XPecka, XP jsou nej. premyslim, ze asi pojedu i bez aktualizace..
African Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Taky pojedu, co to půjde, ale myslím, že si nás hekři od Microsoftu brzy pěkně vychutnají ja si nechal vsechny ntb a pc se sedmickama prehrat na XPecka, XP jsou nej. premyslim, ze asi pojedu i bez aktualizace..
Honza.manta Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 XP bylo a asi ješrě je nejvíc - taky je miluju, ale bez podpory a aktualizací jsou v pytli. Ještě snad jdou sedmičky, ale není to ono.
KFL Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 (upraveno) XP byly vyborny (od SP2), ale Win7 je prevalcovaly ve vsech ohledech. Zustat ci lpet na nich je kazdyho vec, IMHO ale nesmysl (z technickyho i vykonnostniho pohledu). Win7 je kvalitativne lepsi, robustnejsi a modernejsi OS. Upraveno 11. března 2014 uživatelem KFL
Jezevcik2 Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Clovet si chce poridit poradnou zrcadlovku..... .... to si vazne vyrobci mysli, ze po uplynuti zarucni doby mohou neposkytovat jejich spotrebiteli dalsi peci? To uz je vazne od nich takovej kalkul, ze si po konci zaruky k nim hned pobezim pro novej model?Koukám, že jsem na tom se svým zrcadlem Praktica LTL a všemi těmi obstarožními objektivy ještě dobře. U Škody mne zatím neodmítli a vždy opravili.
JaRooN Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 (upraveno) Naštvalo mě vyůčtování energie za byt, který jsem prodal na Slovensku. V bytě se víc jak rok nebydlelo, žádná energie se nespotřebovávala a i tak přišel nedoplatek. Jsou to nenažrané zrůdy... Upraveno 12. března 2014 uživatelem JaRooN
straspol Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Naštvalo mě vyůčtování energie za byt, který jsem prodal na Slovensku. V bytě se víc jak rok nebydlelo, žádná energie se nespotřebovávala a i tak přišel nedoplatek. Jsou to nenažrané zrůdy...Jejda, i na Slovensku žijou takoví hajzlové? Já myslel že s příchodem Velikého Eura tihle soudruzi všude vymřeli
JaRooN Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Jejda, i na Slovensku žijou takoví hajzlové? Já myslel že s příchodem Velikého Eura tihle soudruzi všude vymřeli Soudruzi jsou pevně usazeni na svých židlích a nikdy je dobrovolně neopustí. Při jednání s bytovým družstvem, elektrárnama a plynárnama jsem si vzpoměl na vtip o tom, jak zvířátka chtěli dělat schody k napajedlu: jako první šla liška podšitá vyřídit všechna potřebná povolení. Po 14 dnes se vrátí celá smutná a říká: těch prvních 25 razítek mám, ale to poslední se prostě získat nedá. Další šel medvěd, který chtěl jednat z pozice síly. Po 3 nedělích se vrátil úplně nasr... a povídá: těch prvních 25 razítek nebyl problém, ale to poslední... Poslední se přihlásí vůl a říká, že on to zařídí. Všichni se divili, ale řekli si, že nemají co ztratit. Po dvou dnech v lese strašný rachot. V čele kolony stavebních strojů si vykračuje vůl s hlavou hrdě vztyčenou. Všichni jsou zvědaví, jak se mu to povedlo. A on říká: vešel jsem do první kanceláře a za stolem sedí spolužák (taky vůl), vejdu do další kanceláře, tam další spolužák a tak to pokračovalo až do té poslední kanceláře...
martar Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Právě jsem si při údržbě lodě polil obě ruce směsí barvy a acetonu a nejde to dolů, resp.jde i s kůží. V den mé historicky první chronohospody... fakt bezva.
walter10 Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 XP bylo a asi ješrě je nejvíc - taky je miluju, ale bez podpory a aktualizací jsou v pytli. Ještě snad jdou sedmičky, ale není to ono. V osobním notebooku mám Windows 7, v desktopu z roku 2005, u kterého teď sedím, pak původní XP (jen s tím rozdílem, že už asi necelé dva roky jedou na SSD, podobně jako W 7 v notebooku). A ty XP rozhodně dožijí s počítačem, měnit je nebudu. Významné obavy také nemám (podotýkám, že v posledních cca čtyřech letech ani nepoužívám stálý antivir, pouze sem tam projedu online skenerem od Esetu; samozřejmě chod pod neprivilegovaným účtem je tady jistým plusem, což by nakonec pro běžné uživatele mělo být v podstatě základem). Každopádně spokojený jsem s oběma systémy.
straspol Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Potesilo me, ze jsem dokazal odolat v prodejnim vlakne nabidce kristianova, chce se me verit, ze zacinam byt z chrononemoci vylecen :-))),ale nechci to zakriknout.Tak úplně přesně tohle mi taky udělalo radost. Bohužel je to z donucení, jak přijde výplata, dost těžce a naprosto nesmyslně vykrvácím jinde
siwi Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 XP bylo a asi ješrě je nejvíc - taky je miluju, ale bez podpory a aktualizací jsou v pytli. Ještě snad jdou sedmičky, ale není to ono. Já měl s XP dobré zkušenosti, ale sedmičky mi přijdou ještě o fous lepší, hlavně, co se stability týká. Mám je ve stolním PC nainstalované už 4 roky a zatím nebyla potřeba žádná reinstalace. Občas pročistím systém a registr programem AVG PC Tuneup a to je vše.
African Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Od nevidím do nevidím v práci, nevím kam dříve skočit a pak mě seřve šéf, že s ním nejdu na oběd, že si to mám všechno prý lépe zorganizovat :-(
Doporučené příspěvky