JaRooN Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 ... že jsem si v ranním shonu zapomněl hodinky .... jak se to sakra může stát????? Těžce, ale může. Asi před měsícem jsem takto vyrazil bez hodinek i slunečních brýlí. Byl jsem jak bez ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 ... že jsem si v ranním shonu zapomněl hodinky .... jak se to sakra může stát?????Ty nemáš v práci rezervní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 ... že jsem si v ranním shonu zapomněl hodinky .... jak se to sakra může stát?????Já je nesundavám,takže jak se to může stát nevim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Nepij ty fernety, nepij ty fernety, nemichej to s pivem, nemichej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Nepij ty fernety, nepij ty fernety, nemichej to s pivem, nemichej Fernet nebrat,myslivec,kdyby si pivo zapijel snajprem,bude ti lip..aspon vo trochu..mozna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 kurňa...tak kontrolka esp + abs = vysypané ložisko na zadním kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 zvukař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Samson, Janousek a Redl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 jasne. este tam sou ebeni, ale ty se nevesli do zaberu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Kreyson? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Kreyson?ne ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 kurňa...tak kontrolka esp + abs = vysypané ložisko na zadním kole Ajaj- u Mondea je tohle blbý, mění se celý segment, pokud nepoužiješ šuntský materiál z polejvanejch nočníků od soudruhů, čeká Tě vzadu na každé straně tak 4500 káčé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 ne ne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Ajaj- u Mondea je tohle blbý, mění se celý segment, pokud nepoužiješ šuntský materiál z polejvanejch nočníků od soudruhů, čeká Tě vzadu na každé straně tak 4500 káčé..mno vzhledem k predchozim peripetiim popsaných vyse, tak zatím vymenim jen jedno...druhý je jeste cajk. Byla mi nabídnuta zlata stredni cesta, takze něco kolem 2k. je to na Seata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 dopis z Pražského magistrátu. .. jízda motorofvého vozidla registrační značky .. jehož nezjištěný řidič ..... Půjdu to raději zaplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Dnešní jarní úlovek. Nasadil jsem letní gumy, jede to hezky a tiše.=3 body plus 12 měsíců podmínka.. grrrr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Ze Outlook 2010 nema kontrolu zapomenute prilohy.... Ma to snad kazdej freeware email client kterej ma napada, ale profesionalum z microsoftu se to asi nikdy nestava, tak nac by se s takovou zbytecnou funkcni obtezovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 (upraveno) Ze Outlook 2010 nema kontrolu zapomenute prilohy.... Ma to snad kazdej freeware email client kterej ma napada, ale profesionalum z microsoftu se to asi nikdy nestava, tak nac by se s takovou zbytecnou funkcni obtezovali.Te potesim, 2013ka uz to ma . Upraveno 21. března 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 To nevím jestli me ještě víc nenaštvalo :-) než naše IT schválí upgrade budu už pravděpodobně makat někde jinde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky