Návštěvník YPO Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Za toto musia pikat! Stazuj sa, za pristup na vybavenie dodavky, vedenie musi riesit takychto PRACANTOV! na tyhle vyKuky platí jediný lék, platit vše až po převzetí - mám podobnou zkušenost s dovozem kuchyně (najmutý dopravce), který mi řekl, že jediné co pro mě udělá je, že otevře vrata u auta - tak jsem mu řekl ať je ani neotevírá a upaluje tam odkud přijel ----- no a potom už to šlo prostě bacha na vyKuky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 s..e mě moje žena!!!!! mně taky:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Nevim - a to myslim vážně. Rána na noze (transplantovaná kůže) už se doléčuje a i když to vypadá nevábně, tak je to pozitivum. Koleno moc neohnu, bolí jak ďas, "něco uvnitř nohy" (vazy?) taky, ale doktoři to neřeší - další vyšetření je dle nich zbytečné. Má se to zatáhnout samo a včera mi doktor říkal, že i vrcholoví sportovci dokáží žít s urvanejma vazama bez operace. Copak vypadám jako vrcholovej sportovec? Jedině jako zápasník sumo. Ještě mi každej třetí den vysávaj jehlou na dvou místech z pod kůže nohy krev - prý to je pozůstatek modřin. A ve finále si po šesti tejdnech v nemocnici začínám vsugerovávat, že mi hozí žilní trombóza, protože mi před deseti dny vysadili heparin... ja mam obe kolena bez vnutornych meniskov a skrizenych vazov uz asi 8r. fungovat sa samozrejme da, a v tvojom stave by som sa takou prkotinou vobec nezaoberal. trocha posilovania na stehna /ktore ti predpokladam miznu pred ocami/ a je to. vynechas lyzovanie, odzemok a zoskoky zo strechy iduceho auta a zijes normalne. /+ u mna je od skoncenia aktivneho sportovania po zraneniach este +30kg na vahe, ale to je vedlajsie :D/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 To vies:-))), horucim voskom. ... a co som biker aky som ale toto nikdy! biker - ale to je iná songa toto.. tak obtiahnuté elasťáky ti nevadia a filipiňec bulí celú noc do vankúša?! ty nemáš srdce človeče.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Hej, asi som ho tazko ranil :-). Bude zbierat odvahu kym vyskusa nejake triky na dalsieho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 pro Rikouše: Abych přidal něco o utržených vazech, mám kamaráda s utrženými vazy v koleně, běhá s tím maratony (množné číslo), a jezdí motokros. Je mu 48 let a na operaci nechce jít. Takže si myslím, že i ty s tím můžeš minimálně chodit. Drž se. Jenže si uvědom, že ty a tvůj kamarád jste ještě ta stará dobrá meziválečná generace, který vyrostla na lístkovým přídělu, kolínský cikorce, tuřínový polívce a cigaretách z máchorky, tudíž přežije všechno a ještě o tom napíše veselou písničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 (upraveno) Docela se snažím vyhábat pár lidem zde na fóru, nechci je přímo jmenovat, jsou to kibi, onion, tada. To není proč píšu, ale když už jsem to napsal, tak těm dvou(onionovi a tadovi se jakž takž vyhnout dá), ale prvnímu se vyhnout nedá. Píše v každém vlákně, cpe svoje fotky, hrůza třepe kurníkem. Nemůže mi někdo předepsat nějakej prášek? A pak mě taky dost štve, když lidi mu půjčí hodinky v dobré víře a on si je sice nafotí, ale dá to do svoje galerky a pak tady píše něco o tom, že už to nejsou fotky Chronomaga, ale jeho... Ti lidi, co jsou tady, jsou na Chronomagu - chtějí fotky mít zde - ne jinde. Dost mě s..e, že tohle si neuvědomuje a ke fšemu mi ještě vyfouk hodinky . Upraveno 2. března 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Nevim - a to myslim vážně. Rána na noze (transplantovaná kůže) už se doléčuje a i když to vypadá nevábně, tak je to pozitivum. Koleno moc neohnu, bolí jak ďas, "něco uvnitř nohy" (vazy?) taky, ale doktoři to neřeší - další vyšetření je dle nich zbytečné. Má se to zatáhnout samo a včera mi doktor říkal, že i vrcholoví sportovci dokáží žít s urvanejma vazama bez operace. Copak vypadám jako vrcholovej sportovec? Jedině jako zápasník sumo. Ještě mi každej třetí den vysávaj jehlou na dvou místech z pod kůže nohy krev - prý to je pozůstatek modřin. A ve finále si po šesti tejdnech v nemocnici začínám vsugerovávat, že mi hozí žilní trombóza, protože mi před deseti dny vysadili heparin... Richarde jestli oni nečekají až se to zahojí, aby tě mohli znovu kuchnout a opravit ti ty vazy... Porád držím palce, škoda, že je to za tebou na divoký západ tak daleko . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 (upraveno) chteji mit fotky zde, vyfouk, fotky nejsou chronomaga... nejak ti nerozumim, ale vlastne je mi to fuk... a jake jsem ti vyfoukl hodinky? jeste, ze od tebe nekupuju nejake kolo... mozna zacni kourit neco lehciho...? rady, co mám dělat, si strč tam, kde končí záda a začínaj nohy, já už jednoho tatínka mám, ale dík. Ale zítra dám na Tebou radu a v Amstredamu vyberu něco light. Upraveno 2. března 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Peta-Biker: nevím jestli je to celé brané jako vtip, neznám tě, ale jenom tak na okraj, fotky jsou fotografa a může si s nima dělat co chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Peta-Biker: nevím jestli je to celé brané jako vtip, neznám tě, ale jenom tak na okraj, fotky jsou fotografa a může si s nima dělat co chce. Sorry, jsi tu krátce, nevíš, oč jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 ta cestina je raz len krasna rec "hrůza třepe kurníkem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Sorry, jsi tu krátce, nevíš, oč jde. V starych vlaknach sa da dohladat kde co... . V kazdom pripade, v tom jedinom co ggrand napisal ma pravdu - fotky patria fotografovi, je to nieco co vytvoril on. A myslim ze nieje nutne ho hned odpalit ho tym ze je tu kratko, ked sa unuval Ti napisat on, mohol by si mu mozno aspon v skratke vysvetlit o co ide. Chce to trosku tolerancie z oboch stran, nato aby sme boli v strese predsa chodime do prace, toto forum je HOBBY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Pánové a dámy. Mě neskutečně s..e zvrůstající agresivita, nasranost a vzájemné špinění členů. Jsem tu už nějaký pátek, ale nebudu se zastávat starých nebo nových členů. Je mi v podstatě fuk, jestli je tu někdo týden, rok, či 5 let. Jsou mi tu lidé bližší ( názorama, prasáci!) i lidí z opačného pólu. Ale nikdy bych si nedovolil urážet (nechci říct cizího člověka) někoho, s kým normálně veřejně komunikuju. Vadí mi to až nad únosnou mez. Vím, že s tím nemohu moc udělat, jen a pouze si takhle postesknout. A požádat mody, aby zasáhli, a to tvrdě. Při urážce či sprosťárně nekompromisně mazat a banovat. Toto je soukromý a moderovaný prostor. Jsem tu svobodně a dobrovolně a zdarma, ano, ale to mi nedává právo kohokoliv urážet. ( nezajímá mě, že někdo dal dvacku na server, to mu právo urážky nepodepisuje) Požádám proto moderátory, aby pravidlo o slušném vystupování zde na fóru vyzdvihli, a jeho nedodržování velmi restriktivně trestali. Tady se lidi chovali slušně, diskutovali, přeli se, vynadali si, ale neuráželi se a neshazovali. Pokusím se tento stav nastolit znovu. Tečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Souhlasim, jeste bych stejne jako urazky trestal provokace. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Já dostal od admina přes SZ sprďana za sprostý ekvivalent hlášky "polila mě limonáda".Souhlas, nebylo to slušné, post jsem zeditoval... Pak tedy ale buďme konzistentní a pokud je lehká vulgarita důvodem pro varovnou SZ, co pak jsou tedy vzájemné urážky (byť nevulgární), zesměšňování, očividné provokace, výhrůžky, hry na blbečky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 ta cestina je raz len krasna rec "hrůza třepe kurníkem" Nebuď smutný náš vážený přespolní kolego, ono: "hrôza trepe kurínom" taky nezní špatně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 (upraveno) Pánové a dámy. Mě neskutečně s..e zvrůstající agresivita, nasranost a vzájemné špinění členů. Jsem tu už nějaký pátek, ale nebudu se zastávat starých nebo nových členů. Je mi v podstatě fuk, jestli je tu někdo týden, rok, či 5 let. Jsou mi tu lidé bližší ( názorama, prasáci!) i lidí z opačného pólu. Ale nikdy bych si nedovolil urážet (nechci říct cizího člověka) někoho, s kým normálně veřejně komunikuju. Vadí mi to až nad únosnou mez. Vím, že s tím nemohu moc udělat, jen a pouze si takhle postesknout. A požádat mody, aby zasáhli, a to tvrdě. Při urážce či sprosťárně nekompromisně mazat a banovat. Toto je soukromý a moderovaný prostor. Jsem tu svobodně a dobrovolně a zdarma, ano, ale to mi nedává právo kohokoliv urážet. ( nezajímá mě, že někdo dal dvacku na server, to mu právo urážky nepodepisuje) Požádám proto moderátory, aby pravidlo o slušném vystupování zde na fóru vyzdvihli, a jeho nedodržování velmi restriktivně trestali. Tady se lidi chovali slušně, diskutovali, přeli se, vynadali si, ale neuráželi se a neshazovali. Pokusím se tento stav nastolit znovu. Tečka. Máš recht, ale jde stále o stejný problém. Ryba smrdí od hlavy. P.S. Pokud bych byl náhodou Kamilem vyzván, ať to nějak blíže vysvětlím nebo doložím, tak předem říkám, že se tomu věnovat nebudu. Myslím, že kdo chce pochopit, pochopí i bez detailního rozboru. Kdo nesouhlasí či nechápe, toho přesvědčovat nebudu. Jde jen o můj názor a ten nechci nikomu vnucovat. Byla by to IMHO ztráta času, protože šerif obecně není ochotný uznat, že dělá něco špatně a stále je tu zřejmě většina těch, kteří jsou s jeho činností spokojeni. Upraveno 3. března 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Potřeboval jsem poradit,pomoct s opravou hodinek Nautica pro kolegu z práce.Nikdo s osazenstva "chronomagorů" nepomohl.To mě naštvalo.Raději tady zase řeší fotky,pistole a urážejí se.Jediný člen vikhra dal nějaký tip a proto mu chci tady alespoň poděkovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Napadlo te treba , ze ti nikdo neporadil protoze nevedel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky