Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

no stalo se to poprvé, klasickej pojišťovák tam je, budu to muset překopat na signalizaci a bezpečnostní pojistku,

na tom systému jsou dva kotle ( plyn Dakon + Dakon 32 na uhlí), tatíkovy je 83 a na baráku (dvě patra je sám, chce mít prej svůj klid) takže už má nárok, no zejtra v 8 ráno na to vlítnou známí topenáři, instrukce už mají tak uvidím jak to dopadne................

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes zas super slávistickej výkon- porážka 4:9 se Spartou :-(((((. Ještě že na tu baráž se vrátěj do starého svatostánku, budu to mít od našich přes ulici a třeba si užiju i nějakou tu výhru. Tohle je fakt smutný, připomíná to vyprodanej Vsetín v minulosti. Neviděl jsem to, naštěstí, ale reakce lidí, co mě posílaj sms domů- to hovořilo za vše.

Ač Plzeňák dnes jsem trpěl v o2 vip, potěšil mne pletka, ale Bednar mne přímo sral- nic navíc nic!!! Upraveno uživatelem vwtyp11
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

tak zacinam znova svoj novy zivot a pri kontrolnom startovacom prevazeni som zistil, ze sa urcite, ale urcite pokazila moja osobna vaha!

predsa nie je mozne, ze to co ukazuje, je pravda!!!

Odkaz ke komentáři

Že mě letošní rok zatím nepotěšil v kladném slova smyslu- já dnes dobral antibiotika ( zítra už prostě musím do práce- peníze ) no a táta dnes odjel sanitkou na dialýzu a z ní rovnou na nemocniční lůžko, nechaj si ho tam aspoň 10 dní- asi zanícená diabetická noha ( má to skoro pravidelně každej rok ). Ach jo a to máme teprv začátek února.

Odkaz ke komentáři

Ostuda bude pokračovat. Tenhle člověk s tím co předvádí vážně nemá špetku soudnosti.

Jdu do toho, řekl teď už prý vážně Škromach o prezidentské kandidatuře

http://www.novinky.cz/domaci/360466-jdu-do-toho-rekl-ted-uz-pry-vazne-skromach-o-prezidentske-kandidature.html

Odkaz ke komentáři

Ostuda bude pokračovat. Tenhle člověk s tím co předvádí vážně nemá špetku soudnosti.

Jdu do toho, řekl teď už prý vážně Škromach o prezidentské kandidatuře

http://www.novinky.cz/domaci/360466-jdu-do-toho-rekl-ted-uz-pry-vazne-skromach-o-prezidentske-kandidature.html

Chtěl jsem to dát do rubriky HUMOR, to nevychované hovadské nemakačenko už neví co by :D 

(hlavně se divím jeho případným sponzorům....)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...