mondeo2 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 (upraveno) no stalo se to poprvé, klasickej pojišťovák tam je, budu to muset překopat na signalizaci a bezpečnostní pojistku,na tom systému jsou dva kotle ( plyn Dakon + Dakon 32 na uhlí), tatíkovy je 83 a na baráku (dvě patra je sám, chce mít prej svůj klid) takže už má nárok, no zejtra v 8 ráno na to vlítnou známí topenáři, instrukce už mají tak uvidím jak to dopadne................ Upraveno 1. února 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Nechci s křížkem po funuse blbě radit, ale skvělá dochlazovací smyčka je bazén ... Nekamenuj mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Říká se tomu havarijní chlazení při přetopení. Pojišťovák a dochlazovací smyčka by nebyly? EDIT: Gustaf sofistikovanější a rychlejší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 http://www.chronoshop.cz/limitovane-edice-1/sinn-144-st-s-jubilaum nebo si koupíš povinně ty 900........ noJa chtel ty s GMT rukou, to zadna zbyla varianta nema (krome Diapalu, kterej je zase v sedivym dialu). 900 nemuzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Nechci s křížkem po funuse blbě radit, ale skvělá dochlazovací smyčka je bazén ... Nekamenuj mně.bazén tam ještě nemáme, vlastně jsme ho tam chvilku měli když to lítalo z pojišťováku........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 U nás ve skalách zase přibylo dost nových podpisů, ty mentálové snad používají dláta ....do držky by potřebovali :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 romantika Afri....romantika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Nezoufej, spodek od L ber jako nehtovou lištu, a pravé zaoblení srdce vezmi na navážku. A teď vážně: L a K jsou hovada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 A hodně, hodně velmi neslušných přímo u cesty....zkazilo mě to celej zimní výstup, ještě jsem málem hapal jak jsem na ty blbce myslel" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 (upraveno) Tak dnes zas super slávistickej výkon- porážka 4:9 se Spartou :-(((((. Ještě že na tu baráž se vrátěj do starého svatostánku, budu to mít od našich přes ulici a třeba si užiju i nějakou tu výhru. Tohle je fakt smutný, připomíná to vyprodanej Vsetín v minulosti. Neviděl jsem to, naštěstí, ale reakce lidí, co mě posílaj sms domů- to hovořilo za vše.Ač Plzeňák dnes jsem trpěl v o2 vip, potěšil mne pletka, ale Bednar mne přímo sral- nic navíc nic!!! Upraveno 1. února 2015 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Že Helson přestal vyrábět Spear diverky, zrovna když jsem je chtěl koupit :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 tak zacinam znova svoj novy zivot a pri kontrolnom startovacom prevazeni som zistil, ze sa urcite, ale urcite pokazila moja osobna vaha!predsa nie je mozne, ze to co ukazuje, je pravda!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Že mě letošní rok zatím nepotěšil v kladném slova smyslu- já dnes dobral antibiotika ( zítra už prostě musím do práce- peníze ) no a táta dnes odjel sanitkou na dialýzu a z ní rovnou na nemocniční lůžko, nechaj si ho tam aspoň 10 dní- asi zanícená diabetická noha ( má to skoro pravidelně každej rok ). Ach jo a to máme teprv začátek února. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Ostuda bude pokračovat. Tenhle člověk s tím co předvádí vážně nemá špetku soudnosti. Jdu do toho, řekl teď už prý vážně Škromach o prezidentské kandidatuřehttp://www.novinky.cz/domaci/360466-jdu-do-toho-rekl-ted-uz-pry-vazne-skromach-o-prezidentske-kandidature.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Ostuda bude pokračovat. Tenhle člověk s tím co předvádí vážně nemá špetku soudnosti. Jdu do toho, řekl teď už prý vážně Škromach o prezidentské kandidatuřehttp://www.novinky.cz/domaci/360466-jdu-do-toho-rekl-ted-uz-pry-vazne-skromach-o-prezidentske-kandidature.htmlChtěl jsem to dát do rubriky HUMOR, to nevychované hovadské nemakačenko už neví co by (hlavně se divím jeho případným sponzorům....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Chtěl jsem to dát do rubriky HUMOR, to nevychované hovadské nemakačenko už neví co by (hlavně se divím jeho případným sponzorům....)Ale zase bychom měli v něčem prvenství....Oficiální portrét prezidenta pořízený pomocí selfie:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Zdenda neni o nic horší než Miloš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 hlavně se divím jeho případným sponzorům...."Škromach má dlouhodobě blízko k stávajícímu prezidentovi"takže sponzoři budou stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Nedělní odpoledne v nemocnici :-(A co sestřičky na příjmu - pěkný, hodný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Já bych navrhoval dalšího prezidenta losovat. Horší už to těžko může být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky