tano Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) Pak už není většinou legální :-)Neni, mas pravdu Peto. Edit: ale pise Straspol, sikovnej si pomuze a rychle macka a ma davku . Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Ach jo, za 2 měsíce se stěhuji a klekne pračka :-( Teď to mám fakt čas řešit. Všechno jede, ale netočí se buben. Je tu někdo kdo se v tom vyzná a měl by radu? Když tak pls SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Mrkni kdo servisuje tvou značku - u starších používaných kousků to nejčastěji bývají sjeté uhlíky a na opravě je pak nejdražší cesta servisáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) Ach jo, za 2 měsíce se stěhuji a klekne pračka :-( Teď to mám fakt čas řešit. Všechno jede, ale netočí se buben. Je tu někdo kdo se v tom vyzná a měl by radu? Když tak pls SZ Spadl ti řemen...? Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Ee ten je ok. Netočí motor. Uhlíky vypadají taky ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 otevřít si v autě kefírový mlíko, telefonovat a držet to otevřený mlíko rukou co volant a točit volantem není dobrej nápad pokud by to někdo chtěl taky zkoušet :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) .. to znam. nebo spis.. manzelka.. nateklo to do volantu a jeste nedavno jsem tam pri uklidu nasel stopy.. edt.: .. je zajimavy, ze spouste chlapu chutnaj tydle kysany mlika.. acidofilni, kefiry, podmasli.. atd., Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Memu sefovi se primo do pristrojovky (do tech fukaru) poblil malej synek, kdyz ho houpal na kline a hrali si na rizeni :-)Rikal, ze uz to z toho nikdy neslo dostat a nakonec doslo na komplet demontaz a vymenu rady dilu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 edt.: .. je zajimavy, ze spouste chlapu chutnaj tydle kysany mlika.. acidofilni, kefiry, podmasli.. atd., Já je mám taky moc rád....ale následky jsou pokaždé stejné...vyčistí mne dokonale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 otevřít si v autě kefírový mlíko, telefonovat a držet to otevřený mlíko rukou co volant a točit volantem není dobrej nápad pokud by to někdo chtěl taky zkoušet :-(fotečka by nebyla ??............ ................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 fotečka by nebyla ??............ ................dejsi do googlu bukake a vyjde to nastejno:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Já je mám taky moc rád....ale následky jsou pokaždé stejné...vyčistí mne dokonale... .. ja si to davam jako vyprostovak.. nikdy jsem nepochopil ty lidi, co se ridi heslem "cim ses vecer zkazil, tim se rano napravis"... predstava, ze si dam rano pivo s jaegerem je sama o sobe nauzeativni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 auto v servisu...haprujici turbo a unik chladicí kapaliny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 auto v servisu...haprujici turbo a unik chladicí kapaliny...Co máš za kočár Gustaf ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Jeste ze mas Giantika . Tak at Te to stoji co nejmene a je to cajk, Gustafe.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) Opravdu do běla mne rozžhavil "jezdec" , který přes zimu opravil svůj vůz tak, že během 3 kol mu začal chcát na trať olej. Hádejte, kdo do toho vlítl jako první .... Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 jajj............to bolí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Ale fuj na to!!!! A je ještě živej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Vo fous. Musel zasáhnout technický komisař. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky