Chumpus Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 ale čo ma naozaj vytočilo je táto "recenzia". recenzií som sám napísal snáď stovky, a aj na hudbu, ale tento pán absolútne netuší o čom píše. na tom koncerte som bol, a autorovi môžem len oznámiť "bez omluvy pane - jste vul". LINKTo bude asi tím, že nejsi ve středním ani starším věku. Jinak bys to pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 (upraveno) To bude asi tím, že nejsi ve středním ani starším věku. Jinak bys to pochopil teraz neviem čo by som mal pochopiť mám 38. mladosť to už dávno nie je edit: na tej recenzii ma vytočila snaha za každú cenu premúdrelo kritizovať a hodnotiť výkon autora interpretujúceho svoje vlastné dielo niekým kto zrejme vôbec nepochopil čo the wall znamená - teda pochopil možno jeden jeho rozmer. koncert bol svetový a nemal chybu ktorá by stála za zmienku. Upraveno 18. dubna 2011 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Že se mi nedaří dohledat vlákno, kde byla zmínka o dobrém obchodu s fototechnikou v NYC. Nevzpomene si někdo, pls. Myslím, že to bylo toto vlákno KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Berte, proc jsi ty Piagety sakra nemel dneska na sobe? Chtel jsem si je prohlidnout v Gatu a nestihl jsem... Příště. Neboj .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 ...já tak nějak předpokládám, že to FrantisekH musel myslet obrazně. Za ty 2 měsíce, co tu je, by to byla drzost říkat někomu, kdo tu pro fórum něco dělá, že je kretén. Pokolika měsících můžeš nekoho zde nazvat kretenem aby to nebyla drzost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 teraz neviem čo by som mal pochopiť mám 38. mladosť to už dávno nie je edit: na tej recenzii ma vytočila snaha za každú cenu premúdrelo kritizovať a hodnotiť výkon autora interpretujúceho svoje vlastné dielo niekým kto zrejme vôbec nepochopil čo the wall znamená - teda pochopil možno jeden jeho rozmer. koncert bol svetový a nemal chybu ktorá by stála za zmienku.Já jsem narážel na to neustálé "příslušníci střední a starší generace" Jinak to neřeš, hraná přechytralost kulturních recenzentů iDnes je už tradicí. Lepší to nečíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Možná jsi myslel spíš http://www.bhphotovideo.com/ Myslím, že to bylo toto vlákno KLIK Díky za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Totálně mě vytáčí, že můj internet jede rychlostí 0.08 mbit a já nevím proč. Vzhledem k tomu, že u mě chyba není a všechny stroje v domácnosti nic nedělají a firewall je prakticky ve stavu spánku, přičítám chybu buďto O2ce, nebo sousedovi, co se zrovna dneska učí stahovat velký objemy dat, popř. kombinaci obojího. Radši pudu spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 dneškem chodec a cyklista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 dneškem chodec a cyklista. Upřímnou soustrast, já si svých 6 měsíců odkroutím 1. května... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 ranny vybuch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) já si svých 6 měsíců odkroutím 1. května... nepsal jsi někde, že už to máš za sebou? Tohle by rodině těžce zkomplikovalo život. Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Právě jsem si v kanclu vylil hrnek kafe do klína. ku.va. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Právě jsem si v kanclu vylil hrnek kafe do klína. ku.va. Já nevím, ale není lepší kafe vypít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Já nevím, ale není lepší kafe vypít? Já ho pak vysál z kalhot a trenek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Já ho pak vysál z kalhot a trenek. Ty musíš mít teda neschopnou sekretářku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Text by pak zněl: "ona mi ho pak vysála z kalhot a trenek".To je hned lepší co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) Tak jsem prezul na letni 18" kola s nizkoprofilacema a sveril vozidlo drahe pulce, myslim ze dal si to umite domyslet.. Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Text by pak zněl: "ona mi ho pak vysála z kalhot a trenek". To je hned lepší co?No jo, ale kdyby to četl někdo, kdo neví o co jde, tak by to mohlo navozovat kdovíjaké představy. A přitom jde jen o zcela neškodnou činnost sekretářky, kterou ostatně určitě má v pracovní náplni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Že mi v servise, kde som nechával reklamovať zlé nastriekanie zadného nárazníku stihli podrieť ten predný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky