Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

ale čo ma naozaj vytočilo je táto "recenzia". recenzií som sám napísal snáď stovky, a aj na hudbu, ale tento pán absolútne netuší o čom píše. na tom koncerte som bol, a autorovi môžem len oznámiť "bez omluvy pane - jste vul". LINK

To bude asi tím, že nejsi ve středním ani starším věku. Jinak bys to pochopil :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bude asi tím, že nejsi ve středním ani starším věku. Jinak bys to pochopil :D

teraz neviem čo by som mal pochopiť :) mám 38. mladosť to už dávno nie je

edit: na tej recenzii ma vytočila snaha za každú cenu premúdrelo kritizovať a hodnotiť výkon autora interpretujúceho svoje vlastné dielo niekým kto zrejme vôbec nepochopil čo the wall znamená - teda pochopil možno jeden jeho rozmer. koncert bol svetový a nemal chybu ktorá by stála za zmienku.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

...já tak nějak předpokládám, že to FrantisekH musel myslet obrazně. Za ty 2 měsíce, co tu je, by to byla drzost říkat někomu, kdo tu pro fórum něco dělá, že je kretén. ;)

Pokolika měsících můžeš nekoho zde nazvat kretenem aby to nebyla drzost? :gora:

Odkaz ke komentáři

teraz neviem čo by som mal pochopiť :) mám 38. mladosť to už dávno nie je

edit: na tej recenzii ma vytočila snaha za každú cenu premúdrelo kritizovať a hodnotiť výkon autora interpretujúceho svoje vlastné dielo niekým kto zrejme vôbec nepochopil čo the wall znamená - teda pochopil možno jeden jeho rozmer. koncert bol svetový a nemal chybu ktorá by stála za zmienku.

Já jsem narážel na to neustálé "příslušníci střední a starší generace" :) Jinak to neřeš, hraná přechytralost kulturních recenzentů iDnes je už tradicí. Lepší to nečíst.
Odkaz ke komentáři

Totálně mě vytáčí, že můj internet jede rychlostí 0.08 mbit a já nevím proč. Vzhledem k tomu, že u mě chyba není a všechny stroje v domácnosti nic nedělají a firewall je prakticky ve stavu spánku, přičítám chybu buďto O2ce, nebo sousedovi, co se zrovna dneska učí stahovat velký objemy dat, popř. kombinaci obojího. Radši pudu spát.

Odkaz ke komentáři

Text by pak zněl: "ona mi ho pak vysála z kalhot a trenek".

To je hned lepší co?

No jo, ale kdyby to četl někdo, kdo neví o co jde, tak by to mohlo navozovat kdovíjaké představy. A přitom jde jen o zcela neškodnou činnost sekretářky, kterou ostatně určitě má v pracovní náplni.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...