Bells Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Musíš si kupovat poctivé rybí prsty, v těch je kus opravdové ryby ... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 To je kapitán Iglo, největší pedofil na světě, jehož prsty znají všechny děti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 To je kapitán Iglo, největší pedofil na světě, jehož prsty znají všechny děti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 To je kapitán Iglo, největší pedofil na světě, jehož prsty znají všechny děti? to je přesně on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Né naštvalo,ale nedočkal jsem se odpovědi od Pege1012 na řemen,byl to orig. nebo fake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Majíce chuť na rybu zakoupili jsme zmrazené filé od firmy FISH TRADE "Filety z treskovitých ryb" ve velikosti 1kg (krásný potisk neprůhledného pytle).Dnes jsme rozmrazili a ...nějak se mi nezdálo množství. Z pytle jsem vylil cca 0,5 litru vody, vytáhnul 4 kousky filé a asi 5 ocásků.Prohlídnul jsem tedy obal a co nevidím na zadní straně ... Na zadní straně pytle menším písmem text:- hmotnost obsahu 1000g- čistá hmotnost masa 650g- hodil jsem obsah balení na váhu a ta ukázala 450gTomu říkám vydělávat peníze Můj vzkaz výrobci: "ABY VÁM KUNA VEJCE VYPILA !!!"Všem v rodině říkám: nestrkejte si do pusy věci , které neznáte a nebo se Vám nezdají.p.s ryby si vozím mnou nachytané v Norsku. 20 kg filet, což je jakýsi limit a stačí akorát na rok,nebo skočím do Makra pro chlazené. Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Ani nie že nahnevalo... Laco urobili za deň -81 sekúnd. Pôjdu časom na poštelovanie Tutima si drží aj na poličke svoj štandard +1,6 sekundy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Jaké Tutimy ? Dej fotku.Doufám,že ty nej tooly /tříručky/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Nie sú to trojručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Pěkné, ale něco tam je blbě ne, pokud jsou tedy úplně nové. Moc se mi nechce věřit že by je Tutima pustila z výroby takhle nepřesné :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Necely dve vteriny denne neni zas tak strasny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Aha, to byli ty Laco, jsem to ale hlava skopová, pak je vše v pořádku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Oboje sú staré hodinky. Laco sa ku mne dostali pár dní dozadu (edit: včera), tak som skúsil presnosť len tak pre srandu. Poštelovať ich nebude problém. Tutimy meriam raz za čas a tie idú krásne Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem zhrado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Taky jsem od toho čekal víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Skvelej film, kde si myslim, ze je nutne to vidět ve 3D. Uplne se z toho tajil dech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Včéra v TV - Gravitace. V médiích kdysi proběhla jakási reklamní masírka, tak sem to zkouknul. Konstatuji, že film je neskutečná *račka. Naštěstí sem pak chytil ještě kus Speciální jednotky, což bylo jiný kafe.Jak píše Frantik - je to film pro 3D a velké plátno, v TV to zákonitě musí být o ničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Jo - ve 3D je to krásný dokument o létání vesmírem když si přetočí člověk scénky s herci. Jinak je to ultrashit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Chytrej jak rádio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Mě se to líbilo v kině moc, a tv Nova bych za ty konce bez titulek pokutoval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 To víš titulky zdržujou od reklamy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky