People Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Stve ma Rob z monster-watch. Poslal som mu zevly na moding plus vsetky diely, ze do tyzdna to ma hotove. Po 2 tyzdnoch ani prd, ani nekomunikuje. Cez fb som uhnal k odpovedi, ze mal toho vela, ze rakovina v rodine. Coz mi je samozrejme luto, ale pritom na fb dava fotky, modovanych hodieniek pre zakaznikov. Napisal, ze zajtra spravi moje hodinky. Uz presiel presne tyzden od jeho zajtra. Kua nemam problem s cakanim, ale realne terminy/komunikacia su slusnost a serioznost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Dnes ženě před prací ukradli kolo,sice starší,ale naštvalo.Doufám,že se Allianz pochlapí a něco z nich vymáčknu,jinak zruším smlouvu a ozval bych se Davide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Dnes ženě před prací ukradli kolo,sice starší,ale naštvalo.Doufám,že se Allianz pochlapí a něco z nich vymáčknu,jinak zruším smlouvu a ozval bych se Davide.Vymáčkneš, ale nesmíš se nechat odbýt. Já jsem chtěl tedy po pojišťovně proplatit něco dvakrát za celý život a pokaždé první telefonát zněl, na to se naše pojistka nevztahuje, anebo dáme Vám pět stovek a budeme srovnání :-) Kdepak, nenechal jsem to tak a vždy dostal to co jsem si tak nějak představoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Přesně jak to Vlasťo říkáš,pojistku mám 10 let a zatím jsem ji nepotřeboval.Ale jak mě rozlobí,budu zlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Ja jsem tílko neměl snad od školky. Tam to ale bylo v kombu se štramplema:-) Ty voe, strample. To jsem neslysel od doby, kdy jsem je mel naposled. Hned jsem si rikal, ze jsi prajzak nebo nekde odjinud ze šlonska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 ¨Was is das štample ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Dětské punčochy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 punčocháče, nemusí být dětské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Z nemciny: punčochy - Strümpfe (die) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Dnes ženě před prací ukradli kolo,sice starší,ale naštvalo.Doufám,že se Allianz pochlapí a něco z nich vymáčknu,jinak zruším smlouvu a ozval bych se Davide.klidne se ozvi. A souhlasím s Vlastou, řada pojišťoven platí co má až po důrazném připomenutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Ať jdou všichni silničáři s tzv. postřikem asfaltem do prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 punčocháče, nemusí být dětské. Jsem ani netušil, že to bude někdo vyrábět nebo dokonce nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Chce se mi zvracet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Prave som veceral a neviem ci to v sebe udrzim. Hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 ¨Was is das štample ?Pomsta rodičů na dětech a doživotní trauma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Je mi fakt nepřijemný když v debilních tv reklamách říkaj slova jako VAGÍNA apod. Za mě to to tam prostě (ještě v jakoukoliv denní dobu) nepatří! Vždy nahlas nadávám a přepínám/stlumuju zvuk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Kdyby tak řekli PÍČ. to by bylo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Je mi fakt nepřijemný když v debilních tv reklamách říkaj slova jako VAGÍNA apod. Za mě to to tam prostě (ještě v jakoukoliv denní dobu) nepatří! Vždy nahlas nadávám a přepínám/stlumuju zvuk... Presne. Taky me zadna svrbici vagina v TV nezajima. Tohle, plivani krve a vselijaky uniky moci jsou fakt na bliti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 (upraveno) Ja jsem za tydle reklamy rad, vzdy mi to pripomene, jak je vlastne prima bejt chlap. Nic moc me vlastne nesvedi, zadny velky mykozy, hygiena, vlozky, kremy, proste ho cas od casu oplachnu.. Upraveno 11. července 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Je mi fakt nepřijemný když v debilních tv reklamách říkaj slova jako VAGÍNA apod. Za mě to to tam prostě (ještě v jakoukoliv denní dobu) nepatří! Vždy nahlas nadávám a přepínám/stlumuju zvuk...Co přesně tě proboha na vagíně pobuřuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky