Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Stve ma Rob z monster-watch. Poslal som mu zevly na moding plus vsetky diely, ze do tyzdna to ma hotove. Po 2 tyzdnoch ani prd, ani nekomunikuje.  Cez fb som uhnal k odpovedi, ze mal toho vela, ze rakovina v rodine. Coz mi je samozrejme luto, ale pritom na fb dava fotky, modovanych hodieniek pre zakaznikov. Napisal, ze zajtra spravi moje hodinky. Uz presiel presne tyzden od jeho zajtra. Kua nemam problem s cakanim, ale realne terminy/komunikacia su slusnost a serioznost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes ženě před prací ukradli kolo,sice starší,ale naštvalo.Doufám,že se Allianz pochlapí a něco z nich vymáčknu,jinak zruším smlouvu a ozval bych se Davide.

Vymáčkneš, ale nesmíš se nechat odbýt. Já jsem chtěl tedy po pojišťovně proplatit něco dvakrát za celý život a pokaždé první telefonát zněl, na to se naše pojistka nevztahuje, anebo dáme Vám pět stovek a budeme srovnání :-) Kdepak, nenechal jsem to tak a vždy dostal to co jsem si tak nějak představoval.

Odkaz ke komentáři

Je mi fakt nepřijemný když v debilních tv reklamách říkaj slova jako VAGÍNA apod. Za mě to to tam prostě (ještě v jakoukoliv denní dobu) nepatří! Vždy nahlas nadávám a přepínám/stlumuju zvuk...

Odkaz ke komentáři

Je mi fakt nepřijemný když v debilních tv reklamách říkaj slova jako VAGÍNA apod. Za mě to to tam prostě (ještě v jakoukoliv denní dobu) nepatří! Vždy nahlas nadávám a přepínám/stlumuju zvuk...

Presne. Taky me zadna svrbici vagina v TV nezajima. Tohle, plivani krve a vselijaky uniky moci jsou fakt na bliti...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...