Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

2dan010 - a měls to čelní sklo pojištěný? 

Firem provozujících kamionovou přepravu se škodním průběhem do 30% je v Česku hooodně málo. Na flotile, pokud to bylo celkový pojistný i s majetkem, tak to jo. 

Hele my jsme skoro žádné škody něměli. My jsme byli malá firma, max bylo snad 12 kamionů  a měli jsme super řidiče. Z našeho povinného nešlo snad nic, občas nějaká drobná havárka kdy si auto odřeli, ale jinak nic zásadního. Na pojistku z odpovědnosti dopravce se neplnilo snad nikdy nic, fakt malej škodní průběh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to des panove :( .

Odkaz ke komentáři

Akorát mě napadá, dle logiky EU by teď měly začít tvrdé restrikce v oblasti vozidel a zákaz nákladních automobilů. Měla by se omezit jejich výroba, zredukovat počet válců, zdvihový objem a nosnost. Byla by povolena výroba jen dvouválců. S nákladními automobily by mohly jezdit pouze ozbrojené složky. Řidiči vozidel nad 3,5t by měli mít zvláštní povolení.

Aspoň u zbraní to tak bylo.

Je to samozřejmě smutné. Chci jen říct, že když je magor, který se potřebuje pomstít společnosti, tak si nějaký způsob najde. Jsme ve válečném stavu a bude toho bohužel stále víc.

Odkaz ke komentáři

Kdyby žena neotěhotněla tak tam pravděpodobně v tento čas jsem. Mám totiž celozávodní dovolenou a jih Francie máme moc rádi :-( Ach jo, nemám z toho vůbec dobrý pocit. Nejhorší je fakt to, že díky jejich dementním zákonům stačí jeden ozbrojený debil a nikdo z civilního obyvatelstva nemá šanci se bránit :-( Na druhou stranu tohle směřuje zase do situace která už tu byla a kdy práce osvobozovala, navíc, v té době byl "nepřítel" defakto jen vymyšlen. 

Odkaz ke komentáři

S kym?

S vama :) .

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Ti Arabáši musí mít z Frantíků hroznou srandu. Můžou je střílet, přejíždět kamionem jak se jim chce a nikdo se nebude bránit. To je jak když kuna vlítne do kurníku. To se potom nedivím, že je to tak baví. 

Co povidáš?

Machometáni zalezli a klepou se v koutě, protože teď pro ně začne peklo. Budou různé demonstrace pro vyjádření podpory obětem a tak..

Odkaz ke komentáři

No nevím, školy nemám, ale s islámem tyhle činy nemají IMHO až tak moc společného. nejvíc obětí radikálů ve světě jsou muslimové. Tady se jedná o jiné věci. Po 2. světové válce mocnosti nezvládly rozpad koloniálního systému a teď za 2 generace odsírají důsledky.  Příklad Tunisko a Alžírsko kontra Francie je do nebe volající. 

Bordel a naivita  v sociální politice evropských zemí je pak jen živnou půdou pro tyhle frustráty s vymytými palicemi. Opravdu by mě zajímalo, kolik toho vědí o své víře. Já si myslím, že nic.

Odkaz ke komentáři

No nevím, školy nemám, ale s islámem tyhle činy nemají IMHO až tak moc společného. nejvíc obětí radikálů ve světě jsou muslimové. Tady se jedná o jiné věci. Po 2. světové válce mocnosti nezvládly rozpad koloniálního systému a teď za 2 generace odsírají důsledky.  Příklad Tunisko a Alžírsko kontra Francie je do nebe volající. 

Bordel a naivita  v sociální politice evropských zemí je pak jen živnou půdou pro tyhle frustráty s vymytými palicemi. Opravdu by mě zajímalo, kolik toho vědí o své víře. Já si myslím, že nic.

Tak.

Odkaz ke komentáři

A kde jim vymývají palice? V kostele? WTF!

Edit: Ale islám je v tom nevinně.

kdekoli. Globální informační prostor. V souvislosti s islámem  si nemyslím, že jde o náboženství samotné, ale o jeho překroucení a zneužití pro ospravedlnění kriminálního chování. Takových příkladů zná historie bezpočet

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...