Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak zpět, už to běží :lol2:

Jen dodám, že chyba byla zcela výjimečně na mé straně :tongue_ss:

neboli: Přístroje fungují podstatně lépe když je zapneme!

Ještě k tomu prošťuchování odpadu, když jsem předloni předělával koupelnu, můj známý instalatér mi velmi důrazně rozmluvil použití originálního, se sprcháčem dodaného propoje mezi sifon a odpadní rouru. Šlo o flexibilní hadici neboli husí krk, která sice narozdíl od pevné trubky usnadní montáž ale je poněkud tenkostěnná a vroubkovaná. Tudíž má schopnost chytat nečistoty a blbě se čistit. A při čistění se může snadno poškodit jak při mechanickém tak chemickém. A taky ten plast časem prý praská sám. Při čištění odtoku umyvadla louhem se mi celkem běžně stává že nastane prudká reakce s vývinem tepla a pak musím dotáhnout všechny spoje na sifonu. Dovedu si docela představit co by taková reakce udělala s tou tenkou hadicí. A ten odtok ve sprcháči, ten je tak blbě udělaný že špatně odtéká i vyčištěný, neustále se zacpává vlasama a jiným bordelem a mám pocit že i ten sifonový efekt, uzavření odtoku proti smradu moc nefunguje. Naštěstí se to dá lehce a snadno vyčistit vrchem.

Takže doporučuju prozkoumat ten odtok jestli se nedá otevřít zvrchu když to nemá žádnou čistící zátku a pak bych zvolil hadici s vodou jak tady někdo zmínil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jo tak to se ozvu a někdy zajdeme v ani jedné hospodě jsem ještě nebyl. :)

edit: Jo a za to, že jsi mi vyfoukl ty Breitle od Sibiře, protože jsi reagoval za tři minuty po podání inzerátu a já ho viděl až za 10 minut, tak to pivo platíš!!! :-D

No jo :-)
Odkaz ke komentáři

Mafrael- tys mel vyhozeny pojistky, ne? Me jsi pobavil, promin :-)))).

Kéž bych to mohl svést na pojistky:-)).

Stejně jako každý ješitný muž (v tomto případně by se to stalo i neješitnému) jsem si řekl, že nemá význam dívat se do návodu. Umyju nádobu, nože a zpět vše nasadím a nemůže být žádný problém na tak prosté věci. Takže když jsem dal zpět vše jak bylo a zkusil zapnout, tak nic. Zkontroloval síť a vše, takže bylo hned "jasné", že nejede přístroj.

Ovšem jak jsem to balil zpět, že to půjdu zítra vrátit, narazil jsem na takovou A čtyřku se 6 obrázky a říkal jsem si, to určitě netiskli jen tak z prdele, zvlášť, když to byly ty obrázky, kde je zelená faječka (jakože správně) a červený křížek (jakože špatně). Jal jsem se prozkoumat moji montáž a ejhle, skutečně chyba a to na mé straně.

Ale na moji obranu...Nikdy by mě nenapadlo, že na funkčnost přístroje bude mít vliv, jak moc dotáhnu závit, který drží těsnění a ty nože. Já to utáhl raději víc ať to drží, a to byla ta chyba. Čili jsem o centimetr povolil utažení, tím to tam jaksi víc zapadlo (mně to přišlo zapadlé i s mým nastavením) a už to běželo. Taková pičovina by mě opravdu nenapadla, že to ovlivní jak moc jsem utáhl závit na držení nožů s těsněním...

Odkaz ke komentáři

Sousedovi jsem shodil ze stojanu skútr při couvání,zkrátka pár centimetrů,nemám čidla na couvání a nedal sem si pozor. Bylo to brzo,ráno /stejně bych se přiznal/ ,odpoledne jsme se srazili u vchodu a dali řeč,že to nebude nějak moc peněz,nakonec dva a půl litru.Odešel i nějaký elektronický bazmek na startování. Kuwa ta elektronika je všude.Nakonec nejde o život......

Odkaz ke komentáři

do mna minuly tyzden nacuval obcan na krizovatke, praskol mi predny blatnik na skutri. Vyskocil a vzapati blahosklonne, ze to teda vykešuje, nevolajme policajtov atd. Yamaha servis za rohom, vojdeme, zistime cenu, no ale 108 Eur z neho liezlo pomerne neochotne. Ja aj servisak z yamahy cumime, ze 108e nalakovany blatnik, ze ake lacne.. a on si trha na hlave posledny vlas. Tak, odteraz bude vediet na co su na autach spatne zrkadielka, a ze ked pocuje trubit nakladak, ze to som ja :)

Odkaz ke komentáři

S tím odpadem jste mi připomněli podobnou akci na vojně. Když se postupně ucpaly všechny záchody, uznali i mazáci, že je nejvyšší čas to řešit. Klasický postup pomocí gumového zvonu se ukázal jako neúčinný. Tak to zkoušeli prošťouchnout z druhé strany. Jenomže se jim to pořád nedařilo. Tak vyhlásili požární poplach. Přiklusali se stříkačkou, nacpali proudnici do odpadní roury a ucpali hadrama. Nastartovali stříkačku, chvilku to hučelo, pak to povolilo...

a bylo vymalováno. Ze všech hajzlů vystříkl hnědý gejzír. Ale do rána to bylo uklizené a vybílené. :)

Odkaz ke komentáři

Receptura bude asi od nějakého fajnšmejkra z Lídlu anebo se pletu, proč by se jinak pivo jmenovalo Argus? A pak je úplně jedno jestli to pro ně vaří Prazdroj anebo Protivín. Jako mě taky docela chutnalo, ale řetězcům nevěřím ani pozdrav, a éčka a všelijaké chemické sračky dokážou zázraky co se chutí týče, takže radši chňapnu Kozlíka nebo Plzničku. Jen tak pro jistotu, abych nezaklepal nožičkama zbytečně brzy :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Tohle se dela jinak Afri: nakupci retezce rekne jak to ma +/- chutnat (cemu se to ma priblizit), a kolik jsou za to ochotni zaplatit. Zajemce o dodavky pak doda testovaci vzorky, a ty se nasledne ladi az k plne spokojenosti nakupciho. Argus se to jmenuje proto aby si vychovali loajalni zakazniky - doufaji ze Argus (nebo jakykoliv jiny own brand produkt) zachutna spouste zakazniku, a ti ho proste nikde jinde nez v Lidlu nemuzou koupit, ze jo... Lidl je pak v podstatne lepsi pozici, nemusi resit jestli to same pivo nema konkurence o desetnik levnejsi a zakaznici mu tam neutikaji. Je to trochu zjednodusene popsano, ale princip je z toho snad jasny.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tohle se dela jinak Afri: nakupci retezce rekne jak to ma +/- chutnat (cemu se to ma priblizit), a kolik jsou za to ochotni zaplatit. Zajemce o dodavky pak doda testovaci vzorky, a ty se nasledne ladi az k plne spokojenosti nakupciho. Argus se to jmenuje proto aby si vychovali loajalni zakazniky - doufaji ze Argus (nebo jakykoliv jiny own brand produkt) zachutna spouste zakazniku, a ti ho proste nikde jinde nez v Lidlu nemuzou koupit, ze jo... Lidl je pak v podstatne lepsi pozici, nemusi resit jestli to same pivo nema konkurence o desetnik levnejsi a zakaznici mu tam neutikaji. Je to trochu zjednodusene popsano, ale princip je z toho snad jasny.

Děkuji za vysvětlení :-)

Odkaz ke komentáři

No a navíc si to pak nechá vařit jinde o desetník levněji a zvonku zákazníci nepoznají, že už to je jiný ... Nesnasim ty značky supermarketů ...

Taky nesnášim ty "značky" supermarketů, je to zhovadilost pro mě jako zákazníka (jak psal MadButcher z marketingového hlediska to zřejmě k něčemu je, ale samo jen pro tu firmu, pro mě ne), musim pak hledat na obalu, kdo to vyrobil (pokud to tam ovšem je (což v případě Lidlu většinou ne, proto tam nechodim; nemam rád polský výrobky).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Taky nesnášim ty "značky" supermarketů, je to zhovadilost pro mě jako zákazníka (jak psal MadButcher z marketingového hlediska to zřejmě k něčemu je, ale samo jen pro tu firmu, pro mě ne), musim pak hledat na obalu, kdo to vyrobil (pokud to tam ovšem je (což v případě Lidlu většinou ne, proto tam nechodim; nemam rád polský výrobky).

vono to bejvávalo ještě trochu jinak .... vzhledem k tomu že hypermarkety nemají svoje výrobní závody na privátní značky, tak jim to dodával regulérní výrobce pod jejich značkou .... v praxi to vypadalo tak, že třeba pytel pemprsek si koupil pod značkou pemprs za pětikilo a tu samou plenu pod značkou tesco si koupil za tři kila

*osoby, značky, místo a čas jsou výplodem mého mozku a nemají nic společného se skutečnou fikcí

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...