PepaSFI Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Tak zpět, už to běží Jen dodám, že chyba byla zcela výjimečně na mé straně neboli: Přístroje fungují podstatně lépe když je zapneme! Ještě k tomu prošťuchování odpadu, když jsem předloni předělával koupelnu, můj známý instalatér mi velmi důrazně rozmluvil použití originálního, se sprcháčem dodaného propoje mezi sifon a odpadní rouru. Šlo o flexibilní hadici neboli husí krk, která sice narozdíl od pevné trubky usnadní montáž ale je poněkud tenkostěnná a vroubkovaná. Tudíž má schopnost chytat nečistoty a blbě se čistit. A při čistění se může snadno poškodit jak při mechanickém tak chemickém. A taky ten plast časem prý praská sám. Při čištění odtoku umyvadla louhem se mi celkem běžně stává že nastane prudká reakce s vývinem tepla a pak musím dotáhnout všechny spoje na sifonu. Dovedu si docela představit co by taková reakce udělala s tou tenkou hadicí. A ten odtok ve sprcháči, ten je tak blbě udělaný že špatně odtéká i vyčištěný, neustále se zacpává vlasama a jiným bordelem a mám pocit že i ten sifonový efekt, uzavření odtoku proti smradu moc nefunguje. Naštěstí se to dá lehce a snadno vyčistit vrchem. Takže doporučuju prozkoumat ten odtok jestli se nedá otevřít zvrchu když to nemá žádnou čistící zátku a pak bych zvolil hadici s vodou jak tady někdo zmínil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Ty jo tak to se ozvu a někdy zajdeme v ani jedné hospodě jsem ještě nebyl. edit: Jo a za to, že jsi mi vyfoukl ty Breitle od Sibiře, protože jsi reagoval za tři minuty po podání inzerátu a já ho viděl až za 10 minut, tak to pivo platíš!!! :-DNo jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Mafrael- tys mel vyhozeny pojistky, ne? Me jsi pobavil, promin :-)))).Kéž bych to mohl svést na pojistky:-)). Stejně jako každý ješitný muž (v tomto případně by se to stalo i neješitnému) jsem si řekl, že nemá význam dívat se do návodu. Umyju nádobu, nože a zpět vše nasadím a nemůže být žádný problém na tak prosté věci. Takže když jsem dal zpět vše jak bylo a zkusil zapnout, tak nic. Zkontroloval síť a vše, takže bylo hned "jasné", že nejede přístroj.Ovšem jak jsem to balil zpět, že to půjdu zítra vrátit, narazil jsem na takovou A čtyřku se 6 obrázky a říkal jsem si, to určitě netiskli jen tak z prdele, zvlášť, když to byly ty obrázky, kde je zelená faječka (jakože správně) a červený křížek (jakože špatně). Jal jsem se prozkoumat moji montáž a ejhle, skutečně chyba a to na mé straně.Ale na moji obranu...Nikdy by mě nenapadlo, že na funkčnost přístroje bude mít vliv, jak moc dotáhnu závit, který drží těsnění a ty nože. Já to utáhl raději víc ať to drží, a to byla ta chyba. Čili jsem o centimetr povolil utažení, tím to tam jaksi víc zapadlo (mně to přišlo zapadlé i s mým nastavením) a už to běželo. Taková pičovina by mě opravdu nenapadla, že to ovlivní jak moc jsem utáhl závit na držení nožů s těsněním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Sousedovi jsem shodil ze stojanu skútr při couvání,zkrátka pár centimetrů,nemám čidla na couvání a nedal sem si pozor. Bylo to brzo,ráno /stejně bych se přiznal/ ,odpoledne jsme se srazili u vchodu a dali řeč,že to nebude nějak moc peněz,nakonec dva a půl litru.Odešel i nějaký elektronický bazmek na startování. Kuwa ta elektronika je všude.Nakonec nejde o život...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Bud rad, ze skuter neexplodoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Zkrátka jen spadl ze stojanu,nejsem žádný divočák :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 do mna minuly tyzden nacuval obcan na krizovatke, praskol mi predny blatnik na skutri. Vyskocil a vzapati blahosklonne, ze to teda vykešuje, nevolajme policajtov atd. Yamaha servis za rohom, vojdeme, zistime cenu, no ale 108 Eur z neho liezlo pomerne neochotne. Ja aj servisak z yamahy cumime, ze 108e nalakovany blatnik, ze ake lacne.. a on si trha na hlave posledny vlas. Tak, odteraz bude vediet na co su na autach spatne zrkadielka, a ze ked pocuje trubit nakladak, ze to som ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Soused měl skutr zamknutý u vchodu za zadkem mého auta u stojanu na kola.Nevšiml jsem si toho,také v 5 ráno,rozespalý.Ale jak jsem řekl,jsou věci,co se nedají vrátit a ne nějaká tisícovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 S tím odpadem jste mi připomněli podobnou akci na vojně. Když se postupně ucpaly všechny záchody, uznali i mazáci, že je nejvyšší čas to řešit. Klasický postup pomocí gumového zvonu se ukázal jako neúčinný. Tak to zkoušeli prošťouchnout z druhé strany. Jenomže se jim to pořád nedařilo. Tak vyhlásili požární poplach. Přiklusali se stříkačkou, nacpali proudnici do odpadní roury a ucpali hadrama. Nastartovali stříkačku, chvilku to hučelo, pak to povolilo...a bylo vymalováno. Ze všech hajzlů vystříkl hnědý gejzír. Ale do rána to bylo uklizené a vybílené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 (upraveno) jo krtek to je ďábel, jednou mi takhle v kuchyni při čištění vystřelila i celá hranolka ze sifonu............. Upraveno 19. září 2016 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Argus je dobrý pivo. Byť na etiketě tají výrobce.argus dělá Protivín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 No já se právě bojim tam lejt úplně vřelou vodu, je to všecko plast a když nevidim co se tam děje...Jak to tady tak ctu, tak myslim ze bys tam mel nalit Prazdroj - vsichni ho vychvaluji jak je skvely, tobe urcite taky pomuze ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 argus dělá ProtivínJak kterej Gusto (+_+) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 argus dělá Protivínrozhodně ovšem ne všechny typy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 (upraveno) Receptura bude asi od nějakého fajnšmejkra z Lídlu anebo se pletu, proč by se jinak pivo jmenovalo Argus? A pak je úplně jedno jestli to pro ně vaří Prazdroj anebo Protivín. Jako mě taky docela chutnalo, ale řetězcům nevěřím ani pozdrav, a éčka a všelijaké chemické sračky dokážou zázraky co se chutí týče, takže radši chňapnu Kozlíka nebo Plzničku. Jen tak pro jistotu, abych nezaklepal nožičkama zbytečně brzy :-) Upraveno 19. září 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Tohle se dela jinak Afri: nakupci retezce rekne jak to ma +/- chutnat (cemu se to ma priblizit), a kolik jsou za to ochotni zaplatit. Zajemce o dodavky pak doda testovaci vzorky, a ty se nasledne ladi az k plne spokojenosti nakupciho. Argus se to jmenuje proto aby si vychovali loajalni zakazniky - doufaji ze Argus (nebo jakykoliv jiny own brand produkt) zachutna spouste zakazniku, a ti ho proste nikde jinde nez v Lidlu nemuzou koupit, ze jo... Lidl je pak v podstatne lepsi pozici, nemusi resit jestli to same pivo nema konkurence o desetnik levnejsi a zakaznici mu tam neutikaji. Je to trochu zjednodusene popsano, ale princip je z toho snad jasny. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 No a navíc si to pak nechá vařit jinde o desetník levněji a zvonku zákazníci nepoznají, že už to je jiný ... Nesnasim ty značky supermarketů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Tohle se dela jinak Afri: nakupci retezce rekne jak to ma +/- chutnat (cemu se to ma priblizit), a kolik jsou za to ochotni zaplatit. Zajemce o dodavky pak doda testovaci vzorky, a ty se nasledne ladi az k plne spokojenosti nakupciho. Argus se to jmenuje proto aby si vychovali loajalni zakazniky - doufaji ze Argus (nebo jakykoliv jiny own brand produkt) zachutna spouste zakazniku, a ti ho proste nikde jinde nez v Lidlu nemuzou koupit, ze jo... Lidl je pak v podstatne lepsi pozici, nemusi resit jestli to same pivo nema konkurence o desetnik levnejsi a zakaznici mu tam neutikaji. Je to trochu zjednodusene popsano, ale princip je z toho snad jasny.Děkuji za vysvětlení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 No a navíc si to pak nechá vařit jinde o desetník levněji a zvonku zákazníci nepoznají, že už to je jiný ... Nesnasim ty značky supermarketů ... Taky nesnášim ty "značky" supermarketů, je to zhovadilost pro mě jako zákazníka (jak psal MadButcher z marketingového hlediska to zřejmě k něčemu je, ale samo jen pro tu firmu, pro mě ne), musim pak hledat na obalu, kdo to vyrobil (pokud to tam ovšem je (což v případě Lidlu většinou ne, proto tam nechodim; nemam rád polský výrobky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Taky nesnášim ty "značky" supermarketů, je to zhovadilost pro mě jako zákazníka (jak psal MadButcher z marketingového hlediska to zřejmě k něčemu je, ale samo jen pro tu firmu, pro mě ne), musim pak hledat na obalu, kdo to vyrobil (pokud to tam ovšem je (což v případě Lidlu většinou ne, proto tam nechodim; nemam rád polský výrobky).vono to bejvávalo ještě trochu jinak .... vzhledem k tomu že hypermarkety nemají svoje výrobní závody na privátní značky, tak jim to dodával regulérní výrobce pod jejich značkou .... v praxi to vypadalo tak, že třeba pytel pemprsek si koupil pod značkou pemprs za pětikilo a tu samou plenu pod značkou tesco si koupil za tři kila *osoby, značky, místo a čas jsou výplodem mého mozku a nemají nic společného se skutečnou fikcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky