Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dosli mi dva svetre. Rozni vyrobcovia. Rovnaka velkost L o oboch. Jeden mi je velky a druhy maly. To neni jak kupovat boty :(

S botama to je úplně to samé, každý výrobce má svoji velikost :-)

Odesláno

S botama to je úplně to samé, každý výrobce má svoji velikost :-)

Oni maju tzv. lasts (kopyta), su k tomu porovnavacie mierky, su tomu venovane diskusne fora kde sa vymienaju skusenosti s velkostami atd. Po rozsiahlom studiu tychto informacnych zdrojov si boty "naslepo" kupit uz dokazem. Dokonca si dokazem kupit aj Barbour bundu tak aby mi sedela. Ale nakup obycajneho svetra som podcenil :(
Odesláno

Nastvalo ma ze som si elektrickou hoblovackou odrezal sikmo polku posledneho clanku na malicku lavej ruky. Zachytilo mi rukavicu, stiahlo malicek na hobliky a za zlomok sekundy som uz marne hladal kde ze bol nechet a brusko prsta... 5h na urgentoch, pan doktor odstikol troska kosti, zasil a snad bude dobre, aj ked malicek je kratky. Prekvapilo ma (milo) ako malo to cele bolelo - najprv vobec nic (20min) - adrenalin, potom to zacalo boliet. Ale nic specialne, ako dobre zakopnuty prst na nohe.

Dufam ze mi nezahrdzaveju od krvi noze na hoblovacke, to by ma fakt nasralo :)

tohle se kdysi stalo bráchovi. Paradoxně i přes ochranný kryt. Hobloval tenké laťky které se špatně držely a tak si tam dal kryt s mezerou jen natu lať. Jenže v jedné lati byl suk, brnklo to. laťka ulítla a jemu ruka zklouzla prstem přímo do mezery v krytu. na pohotovosti plná čekárna takových případů, prý normální sobotní dopoledne. Tenkrát nespal asi týden, ruku prý v noci dával nad hlavu do poličky. Chybí mu asi půl nehtu na tuším ukazováku a několik let si ten nehet přelepoval náplastí protože mu křivě rostl a pořád s ním o něco zachytával.

Adůležité upozornění- při práci na točivých strojích se NIKDY NEPOUŽÍVAJÍ RUKAVICE! Když to jinak nejde tak s maximální opatrností, tak aby se ruce nikdy nemohly přiblížit k nebezpečným částem stroje. To platí i o rukávech, nohavicích a podobně. Zní to jako fráze ale já to viděl. Kolegu kdysi chytila vrtačka za rukáv a zachránilo ho to že měl ty montérky už chatrný a trhaly se. Sice stihl zmačknout vypínač ale než se to zastavilo, měl na sobě cáry jak kdyby bojoval s medvědem a byl samá modřina jak se na něm ty hadry napínaly.

Odesláno

Nastvalo ma ze som si elektrickou hoblovackou odrezal sikmo polku posledneho clanku na malicku lavej ruky. Zachytilo mi rukavicu, stiahlo malicek na hobliky a za zlomok sekundy som uz marne hladal kde ze bol nechet a brusko prsta... 5h na urgentoch, pan doktor odstikol troska kosti, zasil a snad bude dobre, aj ked malicek je kratky. Prekvapilo ma (milo) ako malo to cele bolelo - najprv vobec nic (20min) - adrenalin, potom to zacalo boliet. Ale nic specialne, ako dobre zakopnuty prst na nohe.

Dufam ze mi nezahrdzaveju od krvi noze na hoblovacke, to by ma fakt nasralo :)

Nakopat do pr....! Kde jsi sakra viděl na hoblovce dělat v rukavicích? Sis koledoval...ale bereš to dobře a mohl jsi dopadnout podstatně hůř.  Časem to přebolí a trochu doroste, a budeš si to pamatovat...

Odesláno

Tak, po týdnu nepřetržitého pracovního a akademického zápřahu během přecházení chřipky, kdy jsem si chtěl dopřát chvíli klidu nad miskou halušek, mě v restauraci okradli o tablet, mobil, dokumenty, rozpracované texty, parfém a spocený tričko, vše v jedný tašce. ACAB mi vysvětlili že jako nic a největší pozornost věnovali flirtování se servírkou, potenciální podezřelou. Následováno nesmyslně ztraceným časem při podávání oznámení, hodinami blokování a přeheslovávání nejrůznějších služeb a aplikací.

Ale kdo mě definitivně nasral, je Zmizík, kterej doporučoval Trpaslíka. Hledal jsem co to je a našel. Načež jsem zjistil, že je to ultrapýčovina, které dělá garde další připitomělá produkce ČT jako "četníci", Svět pod hlavou, "doktorka"... atd....

moje koncesionářské poplatky... doprdele, vždyť mě okrádá kde kdo!

Odesláno

Nakopat do pr....! Kde jsi sakra viděl na hoblovce dělat v rukavicích? Sis koledoval...ale bereš to dobře a mohl jsi dopadnout podstatně hůř. Časem to přebolí a trochu doroste, a budeš si to pamatovat...

Dik chalani za povzbudive slova. Boli to jak cert, skoro som nespal. Ale aj tak som cakal ze taka vec musi boliet viac.

Robil som vonku, -6°, bez rukavic to moc neslo. A bol to rucny hoblik, proste sekunda nepozornosti a hotovo.

Odesláno

Trojana mám taky rád, ale ten seriál nic moc. A jeho nejhorší film je Díra u Hanušovic, fakt nedoporučuju.

A štve mě móda potápky od Warda na kůži. Těm hodinkám to vůbec nesedí a dost je to degraduje, navíc to moc nedává smysl. A když už jsme u těch Wardů, tak mi vadí jejich nový design, logo na 9 prostě není moc cool.

Odesláno (upraveno)

Na Díru jsem zapomněl. Tu jsem fakt nepochopil...

Souhlas Dira je hrozna zumpa.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Na Díru jsem zapomněl. Tu jsem fakt nepochopil...

Tak tu jsem radši ani neviděl....................a toho trpaslíka taky ne

a před dvaceti lety jsem potkal 70cm pilovej kokouč na kolíbce a vod tý doby mám ukazováček na pravý ruce mírně vytočen a už ho nenarovnám, mám mírně zkrácený šlachy a taky jsem se kouknul na to jak vypadá kost na ukazováčku zblízka.

Odesláno

Ja som tiez vcera zblizka pocital letokruhy na malicku :lol2:.

A potom to bol zvlastny pocit vidiet ako chirurg kliestikmi odstikava kusok kosti aby nezavadzala... ale nejak som bol od toho odosobneny.

Odesláno

A potom to bol zvlastny pocit vidiet ako chirurg kliestikmi odstikava kusok kosti aby nezavadzala... ale nejak som bol od toho odosobneny.

Fuj... trochu mi to připomíná jak jsem si ustřelil špičku ukazováčku. Naštěstí mi to při hraní nevadí.

Odesláno

Fuj... trochu mi to připomíná jak jsem si ustřelil špičku ukazováčku. Naštěstí mi to při hraní nevadí.

no jestli to bylo na noze, tak to fakt asi nevadí...................................... :lol2:

Odesláno

Drsný,přeji ti rychlé uzdravení. Pravda tedy je, že většině mých kamarádů co mají rádi práci se dřevem, nějaký ten kousek ruky chybí :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...