mAra_ Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 čvaň = cizí ; háro = péro (penis)Vole :-DAž mi tu moja říká, ať se netlemim jak debil :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Ja s nim teda souhlasim. To je pak jak oblizovat popelnik. At radsi kouri PeKaDecko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 No, tak já osobně nevěřím že by špičková bába nebo jak se říká pěkný ženský, odradila krtenka pouhým žmouláním viržínka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 (upraveno) Spickova baba: Manzel travi vetsinu casu na cestach...Krtenek: Nekur, devko. Upraveno 30. května 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Zmizík: Holt ne každý tyhlety jemné náznaky pochopí správně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Spickova baba: Manzel travi vetsinu casu na cestach...Krtenek: Nekur, devko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Pár let jsem se nepohyboval jako uchazeč na trhu práce a koukám jak doba pokročila a zrychlila teda.Volá mi potencionální zaměstnavatel že se dozvěděli že jsem asi jako k mání, že by mi svěřili práci u nicha jestli bych nezašel na pohovor. Tak jo, sem rád že se ozvou sami aniž bych někam posílal životopisy.Ovšem závěr hovoru mě zcela rozsekal, prej kolik jako budu chtít plat? Jako cca představu mám, to jo,ale aniž bych věděl jakékoliv podrobnosti a na první dobrou po telefonu. Tak jsem řekl že mi to přijdene zcela slušné takhle ze startu a že to necháme na ten pohovor pozítří.No jako že paní se ptá rovnou, kdybych chtěl moc peněz tak že mi ušetří cestu jako. Uf. Díky za péči teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Brave new world, you know Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 tommas4: super přístup:-) víš kolikrát jsem si po pracovním pohovoru říkal, že jsme se zbytečně navzájem zdržovali, protože když přišla konečně na řadu otázka platu, bylo jasné, že se naše představy diametrálně liší a nedomluvíme se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 krtenek: Pravdu díš! Každopádně mě nabídli na stejnou pozici o desítku míň, než mám teď. Takže si myslím, že jsme se fakt navzájem jenom zdržovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Tommas: ja si tiez myslim ze dobry pristup. Konieckoncov neraz mi volal nejaky headhunter a sam som inicioval debatu na temu mzda, nech nestracame cas. Nejde o to povedat presnu sumu, ale mat aspon predstavu ci maju ocakavania rovnaky pocet nul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Naložím 130 velkých krabic do náklaďáku a jedu do Prahy ke kupci (předem věděl co kupuje). Přijedeme na místo a "žlutá muž" mi řekne "ja netam tobe čitapadeči tysyc". Ty vole si děláš prdel? Tak ja jedu 400 kiláků, abys mi řekl že mi nedáš předem dohodnutou cenu. A to všechno až potom co jsme to s kamarádem složili. Hodinu jsme se hádali, když viděl že si to začínáme nakládat zpátky, tak zaplatil. Naposledy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 (upraveno) Naložím 130 velkých krabic do náklaďáku a jedu do Prahy ke kupci (předem věděl co kupuje). Přijedeme na místo a "žlutá muž" mi řekne "ja netam tobe čitapadeči tysyc". Ty vole si děláš prdel? Tak ja jedu 400 kiláků, abys mi řekl že mi nedáš předem dohodnutou cenu. A to všechno až potom co jsme to s kamarádem složili. Hodinu jsme se hádali, když viděl že si to začínáme nakládat zpátky, tak zaplatil. Naposledy!Se žlutým mužem těžká obchody :-) :-) Mě zase dnes dostala jízda přes půl republiky...se vůbec nedivím, že některým řidičům čas od času bouchnou saze. Ráno jsem vyjel v šest, a o půl osmé jsem byl o 41km dál, masakr. Objížďka, na ní objížďka a na té druhé objížďce třetí objížďka, protože jim tam umřel bagr....a všichni co to tam řídili arogantní jak prdel. Upraveno 31. května 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Jezisi nazdaar! Tebe jsem tu dlouho nevidel. Je lepe? Doufam, ze Te tu uvidime zase casteji. A kdyz uz Kanada, tak za me teda Calgary. 300 slunecnych dnu v roce, kousek do Banffu, bohata Alberta. Ale s tim nastvanym zvedanim kotev ja teda tak nejak nesouhlasim. Vidim to po 15 letech zivota venku tak nejak strizliveji. Taky se po letech jinde trochu zmeni zebricky priorit. A zrovna treba zdravotictvi je silny argument pro Cesko, ac se to tak pri dlouhodobem monotonnim pohledu z mista nemusi jevit. Ahoj !! Vždyť víš, že by to pro mě nebyl první odchod z republiky. Ovšem tenkrát jsem byl podstatně mladší a hlavně zdravější. Právě abych se zbavil té nejvíce omezující nemoci, čekám na operaci, která není vůbec náročná, de facto téměř ambulantní. Ano, Calgary je krásné, elegantní,spousta parků. Avšak mně se víc líbí provincie Québec, nemohu si pomoci. Montreal je také krásný, počasí je samozřejmě o něčem jiném, krutá zima. To mi, jak víš, vůbec nevadí, ba naopak. Ouébec jsem si prohlédl už třikrát a jsem do něj pořád zamilovanější. Ten Québec vypadá dle fotek, historie a přiměřené velikosti krásně! Ani se Ti nedivím, že se tam chceš přestěhovat. To ale musíte být frankofonní frankofilové, že. Obdivuji, s jakou lehkostí uvažuješ o přestěhování do Kanady, asi jsi tam měl povolen dlouhodobý pobyt a máš tam nějaké zázemí.. ... V první řadě nemám české občanství, takže nejsem limitován jako občané Čr. Francouzsky umím, samozřejmě ne kanadskou francouzštinu, to bude počáteční problém, s kterým si budu muset zabojovat. A zázemí ? Co máš konkrétně na mysli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 chjo, kuny překousali kably k oboum lambda sondam... tak hold nové mno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Promin, ale to je matros pro grammarnazi. Kuny prekousaly .... a nevim, proc jim vzdavas hold. Asi jsi chzel napsat holt ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 TTS funguje koukám gramaticky moc dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Berte, nediv se, je rozrušen z těch kun. Každopádně to naštve a nechápu, že jim nejvíce chutná ten kabel od lambda sondy. I u auta, co ho má nahoře a ne hned dole. Nestačí vyměnit sondu, ale kuny se zbavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Přemýšlel jsem o nějáké rušičce do motoru max. Nvm jak se jí zbavit v centru Brna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Mě pomohlo napíchnout vajíčko fridexem a dát ho do motoru, druhý den ráno bylo pryč a kunu nikdo neviděl, od té doby cca 2 roky klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky