Tittus Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Já to radši ani nebudu studovat a budu si v klidu nosit dál, jak uznám za vhodné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Lepší být živý, než mrtvý.Tvé příspěvky tu diskuzi vždycky obohatí a taky mají velkou hloubku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 (upraveno) vojta1: velke pisani to neni, ale ma recht az....co vic napisat?Je lepsi dostat 1-2 roky ve druhy cenovy, nebo byt v chladaku? Jinak k te policejni akademii a spol., chlapi ja si myslim, ze toto jsou teoretici a to co napisou, jsou upravene kecy, co projdou. Nekdy je to k smichu Na akademii jdou az na vyjimky vyzirkove, vedouci, co nebyly x let na ulici a znaji realitu x let zpatky. Utvar, kde je nejvic zranenych v cele Cr, je PMJ. At se to libi, bo ne.Co nasat info mimo ofiko media od jinych slozek? ( PMJ, UOOZ, BIS atd? ) Upraveno 5. srpna 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 http://zpravy.idnes.cz/pozar-kostel-boziho-tela-v-gutech-moravskoslezsky-kraj-pjv-/krimi.aspx?c=A170802_063919_krimi_fka Událost stara několik dni, dneska jsem jel kolem. Hodne smutné. Asi nejznámější a nejkrásnější památka mikroregionu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Vojta1: než psát hovna, tak jsem ti shrnul podstatu věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Xeno: to myslíš ten incident na Rudné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Reklama v tv na ob tampony ... holka se boji aby si toho borec nevšiml .. Kuwa kterej debil to vymejsli ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 ten co rozumí svoji vagíně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 ten co rozumí svoji vagínějo.. to bude von... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 ... a nepoužívá on na omývání svých intimních partií Čili (Chilli)? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 (upraveno) tak další......................to je rok...... https://www.novinky.cz/kultura/445528-zemrel-autor-kreslenych-vtipu-a-povidek-pavel-kantorek.html Upraveno 6. srpna 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Jj já to říkám furt - 2017 je naprd ;o( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Fetky co celý život hulákaly na pódiích mi nechybí, ale že do Kantorkova kresleného zvěřince už žádná další lidsky uvažující figurka nepřibude je smutné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 (upraveno) Fetky co celý život hulákaly na pódiích mi nechybí... . Upraveno 6. srpna 2017 uživatelem qoyi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Lemmy uz je tam kapku dyl, jestli to mela byt narazka na to kdo umrel tenhle rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Lemmy uz je tam kapku dyl, jestli to mela byt narazka na to kdo umrel tenhle rok... Byla to reakce na Radka, mě ty fetky co hulákaly na podiích celkem chybí právě. Jestli tenhle rok nebo rok a půl zpět je mi celkem jedno. Stejně tak Bill Hicks nebo George Carlin, ikdyž je to dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Byla to reakce na Radka, mě ty fetky co hulákaly na podiích celkem chybí právě. Jestli tenhle rok nebo rok a půl zpět je mi celkem jedno. Stejně tak Bill Hicks nebo George Carlin, ikdyž je to dlouho. Ok, vsak me treba ten Lemm chybi taky, aspon bude na podzim "novy" album coveru, tak je na co se tesit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 tak další......................to je rok...... https://www.novinky.cz/kultura/445528-zemrel-autor-kreslenych-vtipu-a-povidek-pavel-kantorek.html Můj oblíbený vtip od něj jsem dostal před lety k narozeninám. Škoda, že už další nenakreslí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 rozsekal jsem si telefon...sem debil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky