Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Kluci čím to může být že z ničeho nic zacal vypinat vysavač.Luxuju treba 10 min.zahreje se to a vypne na cca 20min. Tepelna pojistka? A porad se ten čas zkracuje :( kde bývá umístěna ta pojistka? Vyčistil jsem veškeré filtry ale nepomohlo to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci čím to může být že z ničeho nic zacal vypinat vysavač.Luxuju treba 10 min.zahreje se to a vypne na cca 20min. Tepelna pojistka? A porad se ten čas zkracuje :( kde bývá umístěna ta pojistka? Vyčistil jsem veškeré filtry ale nepomohlo to.

V EU začal platit zákaz vysavačů s velkým výkonem. V elektrických rozvodech je na centrále automatický  eurofízl a jak zapneš vysavač a on to zjistí, na dálku pošle po síti impuls, který Ti aktivuje v přístroji kurvítko a to ho vypne...

Odkaz ke komentáři

může být jen prachem zanešené chlazení motoru, což by potřebovalo asi demontáž, nebo jen zanešený některý z filtrů takže celkově strojem prochází málo vzduchu a víc se namáhá. Ale taky může být načaté vinutí motoru, bude se hřát čím dál víc až jednou prostě vyhodí pojistky, to v tom lepším případě, nebo to skončí se speciálníma efektama, různobarevné čmoudíky, světlo jak když se fotíme a podobně.

Odkaz ke komentáři

Pravdepodobne tepelna ochrana motora. Vysoko pravdepodobne je vysavac len zaneseny, rozobrat, kompletne vycistit (optimalne stetcom a kompresorom). Teoreticky ale moze odchadzat aj ta tepelna ochrana (nejaky bimetal) ale skor by som to tipol iba na zanesienie. Zacal mi to po vela rokoch robit stary vysavac ktoreho som sa ale nechcel vzdat, komplet ocista pomohla.

Odkaz ke komentáři

Potřebuješ si koupit Dyson.

Odkaz ke komentáři

Dyson je pekna sracka. Tu u nas, ked sa nieco pokazi tak sa to vylozi na ulicu ku odpadu.Aj ked elektroodpad by sa mal odniest do zberneho dvora malokto to robi. 9 z 10 vysavacov, ktore mesacne vidim je prave dyson. Minuly rok si ho kupila kolegyna a ked som jej to vravel, tak sa smiala. Po mesiaci samozrejme vysavac v prdelli. Reklamovala, po pol roku druha reklamacia, dostala nov kus. Davam jej pol roka a opat bude reklamovat.

Odkaz ke komentáři

...9 z 10 vysavacov, ktore mesacne vidim je prave dyson. ...

Se specializuješ na bytařinu? Ale i tak by to byla celkem rarita, já ještě u nikoho žádnej v životě neviděl, tedy je pravda, že na návštěvách se do kumbálů koukat nechodím a co má kdo za lux taky nevím, akorát vím že máma si koupila před měsícem tu předraženou duhu, od tý doby jsme lux nevytáhli, protože nám chodí pravidelně demonstrovat, jakej máme doma bordel a jak je ten náš stroj na howno, celkem výhoda...

Odkaz ke komentáři

Jak ju vybrali, tak to bude určitě ve zprávách, já mám jejich fotku, tak je budu vydírat a chtít provizi. :-)

Jestli budeš v Považské Bystrici klidně napiš a můžeme skočit na chrono pivo, limo, čaj, rum bum.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...