Tobi Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Je tam cedule ,,Očné Centrum,, tak se nediv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Kluci čím to může být že z ničeho nic zacal vypinat vysavač.Luxuju treba 10 min.zahreje se to a vypne na cca 20min. Tepelna pojistka? A porad se ten čas zkracuje kde bývá umístěna ta pojistka? Vyčistil jsem veškeré filtry ale nepomohlo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Problem bude způsoben pojistkou proti přehrátí vysavače.Popřípadě i vyčistit všechny cesty, kterými může proudit vzduch. Co máš za Werk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Zkusit najít všechny filtry a vyčistit je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Kluci čím to může být že z ničeho nic zacal vypinat vysavač.Luxuju treba 10 min.zahreje se to a vypne na cca 20min. Tepelna pojistka? A porad se ten čas zkracuje kde bývá umístěna ta pojistka? Vyčistil jsem veškeré filtry ale nepomohlo to.V EU začal platit zákaz vysavačů s velkým výkonem. V elektrických rozvodech je na centrále automatický eurofízl a jak zapneš vysavač a on to zjistí, na dálku pošle po síti impuls, který Ti aktivuje v přístroji kurvítko a to ho vypne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Je to LG V-CQ 302 HEU. Už se nedělá. A prave ze to ma slušný výkon. Straspol: dobry vtip ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Je to LG V-CQ 302 HEU. Už se nedělá. A prave ze to ma slušný výkon. Straspol: dobry vtip )))Jojo- ZATÍM je to možná jenom fór... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 může být jen prachem zanešené chlazení motoru, což by potřebovalo asi demontáž, nebo jen zanešený některý z filtrů takže celkově strojem prochází málo vzduchu a víc se namáhá. Ale taky může být načaté vinutí motoru, bude se hřát čím dál víc až jednou prostě vyhodí pojistky, to v tom lepším případě, nebo to skončí se speciálníma efektama, různobarevné čmoudíky, světlo jak když se fotíme a podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 To nám dělal taky. Vypínal se ve stále kratších pracovních intervalech a odpočíval stále déle. Můžeš čistit co cheš. Tak jsem tento týden koupil nový, výkonější, dnes už zakázaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Kluci čím to může být že z ničeho nic zacal vypinat vysavač.Luxuju treba 10 min.zahreje se to a vypne na cca 20min. Tepelna pojistka? A porad se ten čas zkracuje kde bývá umístěna ta pojistka? Vyčistil jsem veškeré filtry ale nepomohlo to.Pravdepodobne tepelna ochrana motora. Vysoko pravdepodobne je vysavac len zaneseny, rozobrat, kompletne vycistit (optimalne stetcom a kompresorom). Teoreticky ale moze odchadzat aj ta tepelna ochrana (nejaky bimetal) ale skor by som to tipol iba na zanesienie. Zacal mi to po vela rokoch robit stary vysavac ktoreho som sa ale nechcel vzdat, komplet ocista pomohla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Kluci čím to může být že z ničeho nic zacal vypinat vysavač.Luxuju treba 10 min.zahreje se to a vypne na cca 20min. Tepelna pojistka? A porad se ten čas zkracuje kde bývá umístěna ta pojistka? Vyčistil jsem veškeré filtry ale nepomohlo to.Potřebuješ si koupit Dyson. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Dyson je pekna sracka. Tu u nas, ked sa nieco pokazi tak sa to vylozi na ulicu ku odpadu.Aj ked elektroodpad by sa mal odniest do zberneho dvora malokto to robi. 9 z 10 vysavacov, ktore mesacne vidim je prave dyson. Minuly rok si ho kupila kolegyna a ked som jej to vravel, tak sa smiala. Po mesiaci samozrejme vysavac v prdelli. Reklamovala, po pol roku druha reklamacia, dostala nov kus. Davam jej pol roka a opat bude reklamovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 People má pravdu...myslím, že značka Dyson vychází ze slova Design, protože to je to jediné, čím se může pochlubit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 ...9 z 10 vysavacov, ktore mesacne vidim je prave dyson. ...Se specializuješ na bytařinu? Ale i tak by to byla celkem rarita, já ještě u nikoho žádnej v životě neviděl, tedy je pravda, že na návštěvách se do kumbálů koukat nechodím a co má kdo za lux taky nevím, akorát vím že máma si koupila před měsícem tu předraženou duhu, od tý doby jsme lux nevytáhli, protože nám chodí pravidelně demonstrovat, jakej máme doma bordel a jak je ten náš stroj na howno, celkem výhoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 ..... Luxuju treba 10 min........Tak to sfoukni behem 5 min. anebo nech luxovat manzelku. Ta si uz nejak poradi. PS: Jasne, ze si delam z tebe srandu! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 (upraveno) ani né naštvalo,ale ten věk už tady asi máme všichni a je to tu jak na fejksbůku, co kdo papal,koupil jsme si, bolí mě bříško a ještě hurá k nám.....jsem na dovče Upraveno 2. září 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 a nevybirali nahodou zrovna blavaci tu sporku? ;-)jinak zdravim do PX, zanedlouho se tam na par dni chystam Tak nevím, jestli je na to potřeba VŠ. nebo se jako blb člověk narodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Jak ju vybrali, tak to bude určitě ve zprávách, já mám jejich fotku, tak je budu vydírat a chtít provizi. :-)Jestli budeš v Považské Bystrici klidně napiš a můžeme skočit na chrono pivo, limo, čaj, rum bum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 ja v PX obvykle nic moc nestiham, ale do Sport Baru naproti pamatniku na plzen zajdu vzdycky, takze to vidim na chronopivo, dam urcite vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Oukej, napiš aspoň pár dní dopředu. Makám na tři směny, tak to mám trochu složitější se na pivo dostat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky