Gustaf Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 To jo, ale je to komplikované
lukas.78 Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Snímek roku Czech Press Photo
Dantechno Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Hizballah je ta humanitarni neziskovka ne?
tommas4 Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Snímek roku Czech Press Photo A czech oxymoron roku dostává porota za: "autor Martin Bandžák z agentury Magna ho vyfotil telefonem" "Podle poroty má vítězná fotografie výraznou autorskou invenci a fotografickou kvalitu. Porotu oslovila svými obrazovými kvalitami, silnou atmosférou, světlem, kompozicí i emocemi." asi dobrej foun
Frostie Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 A czech oxymoron roku dostává porota za: "autor Martin Bandžák z agentury Magna ho vyfotil telefonem" "Podle poroty má vítězná fotografie výraznou autorskou invenci a fotografickou kvalitu. Porotu oslovila svými obrazovými kvalitami, silnou atmosférou, světlem, kompozicí i emocemi." asi dobrej founAsi nějaká zrcadlovka...
Zlý Jabko Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Děsím se toho, jak by v týhle zemi dopadl na soutěži Sebastiao Salgado.
Oliver333 Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Na LG telce jsem to taky hledal dost dlouho než jsem to našel. Ale umí to.Ahoj, prosím Tě jak?
mAra_ Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Dneska mě fakt nastvali v práci... Hádal jsem se tam s jedním opravdu zarputile a statečně. Bohužel měl pravdu... No to byl zase den...
mAra_ Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Ahoj, prosím Tě jak?A hoj, původně jsem ti to chtěl napsat po sz, ale když to dám sem, tak to možná pomůže i někomu dalšímu... Při přehrávání videa značku tlačítko ok abych se dostal do nabídky videa (dopředu, dozadu a tak) . A úplně vpravo je taková šipka v kolečku (viz obrázek c.1 níže). .. Ta otvírá další možnosti přehrávání a tam je právě výběr zvukové stopy a titulků (druhý obrázek) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 jsem v hospode, kde je minimalne 8 kamer... je to normalni? chapu tyhle zarizeni v kuchyni, vycepu, ale aby pokryvaly cely prostor pro hosty..Tenhke postesk tady ve víru televizní techniky docela zapadl. A hodně mě zajímá. Montemare, hospoda je v ČR?
mondeo2 Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Tenhke postesk tady ve víru televizní techniky docela zapadl. A hodně mě zajímá. Montemare, hospoda je v ČR?to mě taky, abych tam nikdy nevlezl..............
montemar Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) jojo, v cr. krajske mesto. fotka mizerna, bal jsem se tech kamer Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem montemar
Martin JJJ Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Rychlík EX ČD cesta Praha - Olomouc, 1třída, příplatky a kdesi cosi = nefunkční topení, bez wifi (nemůžu sledovat příspěvky na chronomagu), děsivý bufet... ale přežil jsem...
martar Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) jojo, v cr. krajske mesto. fotka mizerna, bal jsem se tech kamerNo fuj... zajímalo by mě, jestli v hospodě nebo zařízení podobného typu nemusí být nějaká cedule o tom, že prostor je monitorován. Díky za fotku.. Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem martar
montemar Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 No fuj... zajímalo by mě, jestli v hospodě nebo zařízení podobného typu nemusí být nějaká cedule o tom, že prostor je monitorován. Díky za fotku..no, neni to prijemny pocit, kdyz kamera kouka primo do talire.. nicmene hospoda je permanentne plna, protoze je na dobrem miste. takze to zrejme nikoho krome mne nepohorsuje.. predpokladam, ze je tam ma majitel instalovany z podobnych pohnutek, z jakych si spousta lidi vozi kameru v aute... pro pripad dukazniho rizeni v ruznych neprijemnych situacich, zavinenych at uz hosty, nebo uredniky...
Ruiz.aw Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 no, neni to prijemny pocit, kdyz kamera kouka primo do talire.. nicmene hospoda je permanentne plna, protoze je na dobrem miste. takze to zrejme nikoho krome mne nepohorsuje.. predpokladam, ze je tam ma majitel instalovany z podobnych pohnutek, z jakych si spousta lidi vozi kameru v aute... pro pripad dukazniho rizeni v ruznych neprijemnych situacich, zavinenych at uz hosty, nebo uredniky........nebo pracovníky
tommas4 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 No fuj... zajímalo by mě, jestli v hospodě nebo zařízení podobného typu nemusí být nějaká cedule o tom, že prostor je monitorován. Díky za fotku.. Nejen cedule, ta musí být umístěna před tím než vstoupíš do monitorovaného prostoru,ale hlavně to musí být nahlášeno a povoleno od ÚOOÚ. Pokud tedy nahrávají a uchovávajízáznam samozřejmě, pokud je to tak že někdo v kanceláři může koukat co se děje na placetak na to nemusí být nic.Teď do toho vstupuje nová směrnice EU o ochraně osobních údajů, nicméně tady v tom nemáasi jasno vůbec nikdo, ani sám úřad. V praxi v hospodáchz pohledu provozovatele, znám takové co mají hodně slušné kamery a koukají pod ruce obsluze,pod ruce myšleno zda nedopisuje na účet rukou zboží mimo kasu (obsluha přinese svoje zbožíkterým pak před inventurou to firemní prodané načerno nahradí, nebo leje hostům celou směnupod míru a "přebytky" o které je ošidil prodá mimo kasu, nebo se domluví s kuchyní atd., dalšífinty nebudu vypisovat, to by bylo román, lidi jsou strašně vynalézaví)z tohoto důvodu mají kamery de facto tak aby bylo vidět na každý stůl při účtováníve spojení s kasou která ukáže co bylo naúčtováno + co šlo z kuchyně nebo z baru je to docelasilná zbraň proti okrádání hostůschválně píšu hostů, protože buď dostane host něčeho málonebo zboží co dotáhnul obsluhující, a ten teda neváhá dolít slušnou whisky myslivcem nebo finskouvodku hanáckou, to mi věřte stejně tak jak se nebojí naplnit prázdné láhve matonky večer sodouz postmixu, nacvakat na to použité vršky zpátky, ony přes noc bubliny částečně vyprchají a druhýden se to vesele prodává . . . takže případů kdy si konkurence nebo nevyspalá paní na facebooku stěžuje že "dostala jídlo až 45 minut po objednání"načež provozovatel hospody vytáhne záznam kde jde vidět jak dostává jídlo po 20 minutách, tak toho je vůči legraci co si člověk užije s některými zaměstnanci naprosté minimum z pohledu hosta je to nepříjemné, ono provozní čumící pomocí kamer z kanclu do výstřihu přítomnýmpaním v lokále je první co člověka napadne, ale naopak v takové hospodě je docela solidní jistota že seprovozovatel stará aby nebyl host v roli škubánka a často se jedná o podniky kde ten majitel je denně přítomen
martar Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Chápu tvý argumenty, Tommasi, ale v principu mi to připadá jako šmírování další části veřejného prostoru ospravedlňované tím, že je to pro naše dobro. Zřizovatelé a provozovatelé všech kamer na ulicích by určitě přišli s řadou podobně rozumných vysvětlení..
tommas4 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 No když si to po sobě přečtu tak to fakt takhle vyznívá ale to je ta profesionální deformace. My si třeba hlídali obsluhu sami společně s pečlivým výběrem lidí a nastaveným přístupem k lidem vč. jejich odměňování, namísto postupu co jsem uvedl výše. Kamery jsem měl venku plus vchody a recepce, ale jinak ne. Myslím že se důvěra vůči lidem v dlouhodobém horizontu vracela. Na té ulici je to trošku jiné, tam je to skutečně veřejný prostor kterým musíš projít, nikdo nikoho neupozorní na kamery atd., naštěstí do ozdravovny se můžu rozhodnout nejít pokud mi kamery vadí. Ozdravovna = hospoda. Protože zavřenej na psychiatrii si zapálit můžu, ale v hospodě u piva (zatím stále ještě s povoleným obsahem alkoholu) kouřit nelze
Bob Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Ja myslim z ty kamery je fakt zlo, pokud si to hostinskej neumi zaridit bez nich tak at to nedela. Chapu je na mistech v zazemi jako sklady, kancly spojeny se zabezpecovackou.Zavani mi to sikanou zamestnancu
Doporučené příspěvky