kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 nojo ale v jakým roce ????????????? :lol2: ................. Hele, nemam se rozcilovat:-)), ale diky vam zapominam na bolest, takze klidne do me :-)).Krtenku dik.
tommas4 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Normálně mu napiš pravdu že se jedná pouze o přestupné roky.
škardík Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 (upraveno) Já zrovna zjistil, že už mám na 10dni starých bulovách kleplý sklo:( Upraveno 20. listopadu 2017 uživatelem škardík
Návštěvník Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Jo, zbylejch 220 pracovnich dnu v roce :-)).Pokud neni pondělí nebo středa, to nemáte úřední dny. No a v pátek chodíte domů ve dvě? :-p
Pavelpu27 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Dneska mazec. Objednal jsem v e-shopu sportisima synovi helmu na lyže, ale poslali o velikost větší. Má se to dát vrátit na kterékoli prodejně. Vedoucí mi povídá: "to vám nevezmu, vy mi vracíte nebo jiného, než je na faktuře. Velikost nesedí!" No kdyby to sedělo, tak to asi nevracím. Deset minut mi vysvětlovala, jak to mám na vlastní náklady poslat poštou. Adrenalin mi pumpoval v těle, ale ustál jsem to a asertivita zvítězila. Nakonec mi vrátila peníze. Ale naštvala mě pěkně.
beeman Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 nastvalo me, ze jsem na hesalitu objevil skrabanec, nedriv jsem myslel, ze je to smitka, ale nesla zaboha hadrikem sundat, tak jsem se ji jal zkoumat a byl to skrabanec, no orosil jsem se, jeste na takovym blbym miste :-(tak jsem si hodinky poradne nasvitil, ze jako zhodnotim skody a moznosti eventualni opravy prelestenim. bylo to divny, ten tvar mi neco pripominal... a pak to prislo :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. no jo, jsem za pitomce, ale stastneho pitomce :-)
African Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Krásný, se mi líbí ten tajemný povrch ciferníku :-)
Kapo Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Ve sportisimu je s prodavači občas sranda. Nedávno jsem tam koupil trekové kalhoty a až doma jsem zjistil, že pásek do kalhot má obráceně našitou přezku. Tak jsem se s páskem a dokladem vypravil do sportisima pásek vyměnit. Prodavačka po mě chtěla celé kalhoty a když zjistila, že moji velikost už nemají, tak odmítla pásek vyměnit a že mi vrátí peníze. Asertivně jsem trval na zavolání vedoucí, ta po vysvětlení situace vytáhla pásek z kalhot jiné velikosti a bylo po problému.
Liqid Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Stejně nechápu, proč hodinky za kilo mají logo na skle nakřivo. Sice to není skoro vidět, ale hodinařina je snad o detailech a přesnosti. Tohle bych odpustil pětkám, ale haselitech mě to dost štve.
beeman Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 mel jsem radeji zustat v sladke nevedomosti a presvedceni o naproste bezvadnosti Moonu :-)a bez tvy poznamky bych zil v tom, ze je to zamer ;-) ale tak mam je v zaruce, myslis, ze by se Dusak necukal a v ramci zaruky by mi sklicko srovnal? :-D Stejně nechápu, proč hodinky za kilo mají logo na skle nakřivo. Sice to není skoro vidět, ale hodinařina je snad o detailech a přesnosti. Tohle bych odpustil pětkám, ale haselitech mě to dost štve.
wizard-ov Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Beeman: klííííd - Apollo taky nebylo stoprocentní... a přežili to (no tedy kromě jedničky)
Radek124 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Ad Sportisimo: Se divíte, když nakupujete de-facto u ťamanů (se vším co s tím souvisí)?Po zkušenostech v Brně se spíš divím, že Vám vůbec byli ochotní něco vyměnit/vrátit...
African Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Ad Sportisimo: Se divíte, když nakupujete de-facto u ťamanů (se vším co s tím souvisí)?Po zkušenostech v Brně se spíš divím, že Vám vůbec byli ochotní něco vyměnit/vrátit... Se Sportisimem úplně v pohodě, vždycky vrátili nebo vyměnili bez problémů. Všechno je o lidech, je pravda že ty prodavače vědí velký kulový a hodně tápou, ale vždycky se najde nakonec někdo komu se to povede. U malých obchodníků můžeš po pravdě na tyhle výhody zapomenout...
martar Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 nastvalo me, ze jsem na hesalitu objevil skrabanec, nedriv jsem myslel, ze je to smitka, ale nesla zaboha hadrikem sundat, tak jsem se ji jal zkoumat a byl to skrabanec, no orosil jsem se, jeste na takovym blbym miste :-(tak jsem si hodinky poradne nasvitil, ze jako zhodnotim skody a moznosti eventualni opravy prelestenim. bylo to divny, ten tvar mi neco pripominal... a pak to prislo :-D logo_na_sklicku.jpg no jo, jsem za pitomce, ale stastneho pitomce :-)Beemane, to je tvoje fotka? Super!! Jo a z natočenýho loga si nic nedělej, když je něco absolutně dokonalý, symetrický a srovnaný, je to děsná nuda.
beeman Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 diky, neni :-) je to jenom ilustracni foto, nemam na to momentalne vybaveni :-(ja mam to logo nakrivo jinak :-) Beemane, to je tvoje fotka? Super!! Jo a z natočenýho loga si nic nedělej, když je něco absolutně dokonalý, symetrický a srovnaný, je to děsná nuda.
montemar Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 jsem v hospode, kde je minimalne 8 kamer... je to normalni? chapu tyhle zarizeni v kuchyni, vycepu, ale aby pokryvaly cely prostor pro hosty..
Sáčok Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Nemožnost změnit zvukovou stopu u mkv souboru přímo v TV... Tak jsem si stáhl Prison break, páč jsem ten seriál ještě neviděl (nesmějte se mi!). Soubor má 2 zvukové stopy, českou a anglickou. Jelikož český dabing stojí za houby a obsahuje různé "cool" výrazy, musí si člověk v roce 2017 stáhnout program, změnit prioritu stop a až pak to píchnout do TV. Je to prkotina, ale u smart televize bych v 21. století čekal víc invence.
SCIFI Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Nemožnost změnit zvukovou stopu u mkv souboru přímo v TV... Tak jsem si stáhl Prison break, páč jsem ten seriál ještě neviděl (nesmějte se mi!). Soubor má 2 zvukové stopy, českou a anglickou. Jelikož český dabing stojí za houby a obsahuje různé "cool" výrazy, musí si člověk v roce 2017 stáhnout program, změnit prioritu stop a až pak to píchnout do TV. Je to prkotina, ale u smart televize bych v 21. století čekal víc invence.na ovladači klikni na tools a vyber si jazyk a nemusíš nic stahovat.
Gustaf Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Tak...ve VLC playeru velice jednoduché. Klik pravým... Jazyky... A vybereš si zvukovou stopu
mAra_ Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Na LG telce jsem to taky hledal dost dlouho než jsem to našel. Ale umí to.
Doporučené příspěvky