Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Třeba za předělávání starých plomb, za čištění kanálků pod mikroskopem, za nový můstek (40k) apod. Ale samozřejmě si to můžeš nechat udělat na pojišťovnu a za pár let nechat zase předělávat. Mě ty peníze rozhodně nemrzí.

já byl u zubařky včéra (chodím 2x ročně) .... nikdy jsem nezaplatil ani korunu ... 

teď mi vyndavá starý blomby a nahrazuje novejma ..... noa řekla mi, že mi tam může nandat zase ty plechový ..... nebo nějaký jiný (asi hezčí ocelový) .... za pětikilo jednu ..... tak sem jí řek, že mi to je úplně jedno .... tak mi řekla, že v mým věku (jakože na dožití) mi stačej ty plechový

tak sem zase nic neplatil - možná že je chudá a nevadí jí to, ale ptát se jí rači nebudu

Odesláno

No já byl tuhle na dentální hygieně...za půl hodinky práce osm kil fuč. Teď jsem objednán na leden k zubaři hned vedle, tak jsem zvědavej (jdu po pěti letech).

Odesláno

Black Friday si většina českých obchodníků pojala po svém, odrbat co nejvíce lidí, klasika  :lol2: A tupci nakupují že jsou z toho dopravci úplně paf .....

Souhlas, nepřijde mi to jako něco extra, akorát reklamní kampaň je obrovská

Odesláno

já byl u zubařky včéra (chodím 2x ročně) .... nikdy jsem nezaplatil ani korunu ... 

teď mi vyndavá starý blomby a nahrazuje novejma ..... noa řekla mi, že mi tam může nandat zase ty plechový ..... nebo nějaký jiný (asi hezčí ocelový) .... za pětikilo jednu ..... tak sem jí řek, že mi to je úplně jedno .... tak mi řekla, že v mým věku (jakože na dožití) mi stačej ty plechový

tak sem zase nic neplatil - možná že je chudá a nevadí jí to, ale ptát se jí rači nebudu

Nevím, jestli to je genetikou nebo čím, ale ve svých 27 letech mám zuby absolutně bez kazu a plombu mám jen jednu a to na vrchní jedničce. Jako malý jsem cucal řetízek od zámku dveří, něco mi spadlo na zem, já se proto ohnul  a kus zubu jsem si tím urval  :lol2:.  

Odesláno

Black Friday si většina českých obchodníků pojala po svém, odrbat co nejvíce lidí, klasika  :lol2: A tupci nakupují že jsou z toho dopravci úplně paf .....

Jo, Black Friday take u nekterych obchodniku trva tyden :-)

Odesláno

Jo, Black Friday take u nekterych obchodniku trva tyden :-)

Už som v telke postrehol aj Black Week.

Začína ma už sr.ť, že vianoce bežia v reklamách už od novembra a čokoládových mikulášov predávali už koncom septembra.

Odesláno

Před nějakou dobou zavřeli moji oblíbenou hospodu, kde výborně vařili. Občas jsem tam zašel. Dnes jsem se dozvěděl, že majitel zavřel kvůli antikuřáckému zákonu. Prostě to pro něj byl už ten poslední hřebíček.

Návštěvník qoyi
Odesláno

EDIT: Nic..

EDIT: Radši taky nic ... ale slibuju že jestli mě to u zubaře nebude moc bolet tak pustim na přechodu pro chodce cyklistu .... ale jenom jednoho .. a nebudu troubit, nadávat, nepřivodim mu infarkt, nic ... nebo až potkam na dálnici nějakýho tak mu dam dvě minuty náskok než vytočim 158 ..

(jdu po pěti letech).

Po pěti letech, to ještě jde, poslední zubařka co mi vrtala zuby už nežije.

Návštěvník qoyi
Odesláno

Před nějakou dobou zavřeli moji oblíbenou hospodu, kde výborně vařili. Občas jsem tam zašel. Dnes jsem se dozvěděl, že majitel zavřel kvůli antikuřáckému zákonu. Prostě to pro něj byl už ten poslední hřebíček.

Mam takových podniků kolem sebe víc, ne teda kuřáckej zákon ale EET ... stavbazar, řezník, servis atak. všichni skončili ... nejlepší na tom je že když už ty lidi přemluvim aby mi něco prodali nebo opravili tak si mě prohlíží jak kdybych je měl jít udat. Stavbazar byl fakt dobrej, pan mi do telefonu rika "nefunguje, nemam kasu" ... po par minutach jsem domluvenej na termin navstevy ... prijedu ve sjednanej termin, zavreno ... volam .. pan na me at prijedu zdruhy strany nekudy po poli ... prijizdim, vystupuju, nikde nikdo a najednou vidim jak si me pan z dalky prohlizi ... nasledujou volby a vyhrava udavač. Něco je tu špatně.

Odesláno

Mam takových podniků kolem sebe víc, ne teda kuřáckej zákon ale EET ... stavbazar, řezník, servis atak. všichni skončili ... nejlepší na tom je že když už ty lidi přemluvim aby mi něco prodali nebo opravili tak si mě prohlíží jak kdybych je měl jít udat. Stavbazar byl fakt dobrej, pan mi do telefonu rika "nefunguje, nemam kasu" ... po par minutach jsem domluvenej na termin navstevy ... prijedu ve sjednanej termin, zavreno ... volam .. pan na me at prijedu zdruhy strany nekudy po poli ... prijizdim, vystupuju, nikde nikdo a najednou vidim jak si me pan z dalky prohlizi ... nasledujou volby a vyhrava udavač. Něco je tu špatně.

A NE zamyslel ses třeba nad tím, že je špatně, že někdo neplatí daně? Teda když nestrika na chudakycyklisty...

Odesláno

Zrovna předevčírem jsem byl s našima v mé (díky jídlu) oblíbené hospodě - a čučel jsem že i mezi druhou a čtvrtou bylo narváno jak během obědových meníček, na večer u většiny stolů rezervace. U některých stolů lidi řešili své pracovní i soukromé věci (taky to tak občas dělávám, nejen s hodinkama), u stolů za náma si babky rozdávaly jakési mikulášské prezenty (s tímhle se odjakživa chodívalo spíš do cukrárny/kavárny a ne do hospody?). Všem se průběžně lifrovalo objednané pití a opulentní jídla á 200+, oba pingli se nezastavili - prostě dokonalý příklad kríze tuzemského pohostinství po zavedení evidence tržeb a zákazu hulení...  :lol:

Takže než tady zas někdo budete na základě zaprděného vesnického pajzlu (kde pár místních looserů smrdívalo u řvoucí bedny nad popelníkem a třema pívama celej večer) a nebo frcu s nedaněným/kradeným matrošem generalizovat jak krachující chudáky podnikatele drtí kombinace EET a omezení emisí, uvědomte si že dotyční tímhle stylem nejspíš živořili už dávno - a že pro takové šlo spíš o ránu z milosti, kterou si teď aspoň můžou "politicky" zdůvodnit...  <_<

PS: Sám podnikám cca 50/50 při zaměstnání = daně platím jak mourovatej, vzhledem ke 100% plateb přes účet si i bez EET "neodkloním" ani korunu. Ale neflákám se s cigárem na pantu za pade na hodinu, aby mě kvůli tomu někdo musel litovat...  :cool02:

Odesláno

S R A N D A, S M R D Ě T ani S E K U N D A dle mého skromného názoru nejsou závadná slova - ale vysvětlujte to britským jeptiškám.

Přenechat moderování příspěvků takhle tupému fulltextovému robotovi mi přijde horší, než dosavadní tolerování sprostot vybraným štamgastům...  -_-

Odesláno

Zrovna předevčírem jsem byl s našima v mé (díky jídlu) oblíbené hospodě - a čučel jsem že i mezi druhou a čtvrtou bylo narváno jak během obědových meníček, na večer u většiny stolů rezervace. U některých stolů lidi řešili své pracovní i soukromé věci (taky to tak občas dělávám, nejen s hodinkama), u stolů za náma si babky rozdávaly jakési mikulášské prezenty (s tímhle se odjakživa chodívalo spíš do cukrárny/kavárny a ne do hospody?). Všem se průběžně lifrovalo objednané pití a opulentní jídla á 200+, oba pingli se nezastavili - prostě dokonalý příklad kríze tuzemského pohostinství po zavedení evidence tržeb a zákazu hulení...  :lol:

Takže než tady zas někdo budete na základě zaprděného vesnického pajzlu (kde pár místních looserů s...ívalo u řvoucí bedny nad popelníkem a třema pívama celej večer) a nebo frcu s nedaněným/kradeným matrošem generalizovat jak krachující chudáky podnikatele drtí kombinace EET a omezení emisí, uvědomte si že dotyční tímhle stylem nejspíš živořili už dávno - a že pro takové šlo spíš o ránu z milosti, kterou si teď aspoň můžou "politicky" zdůvodnit...  <_<

PS: Sám podnikám cca 50/50 při zaměstnání = daně platím jak mourovatej, vzhledem ke 100% plateb přes účet si i bez EET "neodkloním" ani korunu. Ale neflákám se s cigárem na pantu za pade na hodinu, aby mě kvůli tomu někdo musel litovat...  :cool02:

Líp to tady zatím asi nikdo nenapsal.

Děkuji.

Odesláno

dam dvě minuty náskok než vytočim 158 ..

tak si mě prohlíží jak kdybych je měl jít udat. nasledujou volby a vyhrava udavač. 

:lol2:

Odesláno (upraveno)

Zrovna předevčírem jsem byl s našima v mé (díky jídlu) oblíbené hospodě - a čučel jsem že i mezi druhou a čtvrtou bylo narváno jak během obědových meníček, na večer u většiny stolů rezervace. U některých stolů lidi řešili své pracovní i soukromé věci (taky to tak občas dělávám, nejen s hodinkama), u stolů za náma si babky rozdávaly jakési mikulášské prezenty (s tímhle se odjakživa chodívalo spíš do cukrárny/kavárny a ne do hospody?). Všem se průběžně lifrovalo objednané pití a opulentní jídla á 200+, oba pingli se nezastavili - prostě dokonalý příklad kríze tuzemského pohostinství po zavedení evidence tržeb a zákazu hulení... :lol:

Takže než tady zas někdo budete na základě zaprděného vesnického pajzlu (kde pár místních looserů s...ívalo u řvoucí bedny nad popelníkem a třema pívama celej večer) a nebo frcu s nedaněným/kradeným matrošem generalizovat jak krachující chudáky podnikatele drtí kombinace EET a omezení emisí, uvědomte si že dotyční tímhle stylem nejspíš živořili už dávno - a že pro takové šlo spíš o ránu z milosti, kterou si teď aspoň můžou "politicky" zdůvodnit... <_<

PS: Sám podnikám cca 50/50 při zaměstnání = daně platím jak mourovatej, vzhledem ke 100% plateb přes účet si i bez EET "neodkloním" ani korunu. Ale neflákám se s cigárem na pantu za pade na hodinu, aby mě kvůli tomu někdo musel litovat... :cool02:

Super, byl si v jedné fungující hospodě, dobře jsi se tam najedl, napil, takže je všechno v naprostém pořádku a komu hospoda nejde je looser :-) Nebuď k smíchu Radku... Možná lepší než se ztrapňovat je lepší mrknout do ostatních států EU, jak tam mají nastavené podmínky menší podnikatelé a jak je ba naopak stát podporuje. Pak písni jak je tady vše v naprostém pořádku, speciálně v pohostinství když jsme u toho. Upraveno uživatelem African
Odesláno

Chlapci chodte sa pozriet do Irska kolko hospod tam zavreli koli nekurackemu zakonu. Tipujem, ze ani jednu.. Proste Cechoslovaci su lenive hovada a tazi sa im odbehnut von na cerstvy vzduch na jedno cigo..

Odesláno

Chlapci chodte sa pozriet do Irska kolko hospod tam zavreli koli nekurackemu zakonu. Tipujem, ze ani jednu.. Proste Cechoslovaci su lenive hovada a tazi sa im odbehnut von na cerstvy vzduch na jedno cigo..

Není účelem návštěvy hospody stát půlku doby venku na mrazu s cigem a přijít o konverzaci s nekuřáky...
Odesláno

Dobře, ale tady to kouření už byl asi ten poslední problém... A navíc kolik kuřáckých legislativ proběhlo před tím. Přepážování místností, odvětrávání, každý dva roky jinak, hospody se přizpůsobili, investovali nemalé prachy a teď bum bac, zase všechno jinak. Lidi se dle mého snaží, ale když je každý rok všechno jinak, navíc postihy a pokuty. Jak je možné že každý restauratér ti řekne, hele když přijede hygiena, vždycky když chtějí tak si něco najdou, vždycky. Kde to žijeme? A taky jim každý sype bokem, stará známá realita v našem státě. No a pak dalších tisíc příkazů a kontrol ročně, prostě lidi už toho mají plný zuby. Nejde o to že čehůni jsou lenoši jak píšeš, ale o ti jaké mají podmínky a já tvrdím, že blbé....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...