Sergej Vasilijev Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 psal jsem taky že nemusíš používat to co ti nevyhovuje ..... máš možnost volby komu sis stěžoval v 75 když šel korespondenční lístek čtrnáct dní z prahy 1 na prahu 2 ? ..... to by mě fakt zajímalo když internet nebylPoštu se snažím nepoužívat, na poštu jako na pobočku se snažím nechodit protože mám pocit že někoho obtěžuju.Vzhledem k tomu že je rok 2017 a ne 1975 je to s podivem. Asi se ale u okýna až se na mě zas ta baba budě šklebit zamyslím a vzpomenu na tvá slova že pošta je podnik jako kráva, kterej ke všemu ne moc dobře platí ,hmm ale nechá si zaplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 (upraveno) U nás jsou na poště kočky, fakt hezký, usmívají se, já taky, vždy mi poradí a pomůžou.Doručovatelky to samý.A já vždy obdivuju, jak balík, který odpoledne donesu na poštu, je druhý den ráno na místě, třeba na druhým konci republiky (celou noc ho někdo někam veze, třídí,překládá,...).O Vánocích to chápu, to se stihnout nedá, lidi objednávají jak šílení. Upraveno 11. prosince 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Kde všichni žijete,pošta i dnes chodí do dvou dnů,a jak psal YPOuš,pokud má pošťačka moje jméno v telefonu,chodím mi avízo sms a mail o doručení, tak mám fakt pocit,že se něco mění k lepšímu.Jo a za ty prachy co to dělají,tak je celkem obdivuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 tak nějak jsem to myslel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 konečně něco pozitivního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 (upraveno) ....A já vždy obdivuju, jak balík, který odpoledne donesu na poštu, je druhý den ráno na místě, třeba na druhým konci republiky (celou noc ho někdo někam veze, třídí,překládá,...)...Přiznej se Karl, že ty si to doručuješ sám. Ale já tě chápu, já tě úplně chápu .Ale počkej až ti to někdo přepne na jiný program! Upraveno 11. prosince 2017 uživatelem Sergej Vasilijev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Nikdy jsem nebral, neberu a brát nebudu jako validní argument to, že když někdo dostává zaplaceno málo podle smlouvy, kterou podepsal, automaticky to znamená, že na svou práci bude házet bobek.Jedna OT:Na tohle říkával kdysi můj šéf z Reichu: - Pay peanuts, get monkeys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Kde všichni žijete,pošta i dnes chodí do dvou dnů,a jak psal YPOuš,pokud má pošťačka moje jméno v telefonu,chodím mi avízo sms a mail o doručení, tak mám fakt pocit,že se něco mění k lepšímu.Jo a za ty prachy co to dělají,tak je celkem obdivujuu mě naprosto stejně,....................nevím, co se fšichni čílí.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 U me chodi posta celej rok pomalu, nejen pred Vanocema. A nestve me to vubec. Mam casu dost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 pošta stále stejně https://www.postaonline.cz/cs/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers=DR1049692266U pes už má 14 dní hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Jsi na tom hur, muj pes se dockal zradla za 8 dnu, vcera dorazilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Nám leží balík ze zoohitu někde v Ústí už dva týdny. Podle ženský na přepážce je to prej normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Ale jinak jsem se Zoohitem naprosto spokojen a posta odtud behem roku take dorucuje normalne. Nu coz, co se da delat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Naštval mě sníh. Místo 14ti hod. návratu do ČR se z toho vyklubalo krásných 50 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 pošta stále stejně https://www.postaonline.cz/cs/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers=DR1049692266U pes už má 14 dní hladCo třeba zavolat nebo se jít zeptat? V tomhle vánočním zmatku už to můžeš mít na poště a pes zbytečně trpí hlady. :-* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 A přijmout před Vánocema stovky až tisíce lidí, to by sis představoval jak? No to byl nástřel počtu lidí, který by stačil k tomu, aby se pošta mohla vyrovnat s enormním počtem zásilek. Tento rok to samozřejmě není tak snadné vzhledem k nízké nezaměstnanosti... Nevím jak velký problém může být třeba v každém kraji sehnat 80 brigádníků na 14 dní až měsíc, ale určo by to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Co třeba zavolat nebo se jít zeptat? V tomhle vánočním zmatku už to můžeš mít na poště a pes zbytečně trpí hlady. :-*volal jsem, v pátek byl balík stále v Praze, mají toho tam moc. Reklamovat přes odesílatele, což jsem udělal dnes. Pes nažrat dostal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Nikdy jsem nebral, neberu a brát nebudu jako validní argument to, že když někdo dostává zaplaceno málo podle smlouvy, kterou podepsal, automaticky to znamená, že na svou práci bude házet bobek.To netvrdím nebo jsem neměl v úmyslu tvrdit, ale tvrdím, že v globálu pošta není schopná udržet řekněme manuálně zručnější lidi se zájmem o práci za 15k měsíčně. Když mi půjde práce od ruky půjdu někam, kde to zužitkuji a nebudu ve státní firmě, kde mám svý jistý ale přidanou hodnotu mi nikdo nezaplatí. Vůbec tím nechci shazovat práci pošťáků nebo doručovatelů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Si asi někdo fakt dělá prdel...................... https://www.facebook.com/petr.jurka.71/videos/1936521083231563/?comment_id=362680874205378¬if_id=1513024930266853¬if_t=group_comment_reply Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky