utrejch Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Komentator biatlonu, jak deb.lne omlouva ceskeho Krupcika ze to ma na strelnici tezke v mlze a proto hned v prvnim useku jede 4 trestne kola a ze za to vlastne skoro nemuze...boze vsichni to tam maj tezke, podminky jsou pro vsechny stejne a presto nekteri dokazou zastrilet za nula.Ne ze by to ostatnim slo o tolik lepe :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Je to hnus to pocasi, to je jasne, ale nekteri strili obstojne a hlavne pro vsechny stejne to pocasi tak me jen rozciluje jak to hned vsichni komentatori omlouvaji jeste to ani neskoncilo...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Psy Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Jako plno lidí i mne dnes štve počasí. Celý den od rána světla jako odpoledne v 16+ hodin s takovým okrovým depresivním barevným podtonem, do toho neustálé mrholení. Ani nejde udělat ucházející fotku hodinek pro forum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 To pocasi me taky stve, ale s tema fotkama nesouhlasim. Kdyz je tak pod mrakem, tak je to kolikrat lepsi jak prime slunko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Je to už zahraný, ale unfair to bylo. Na vítr si předsadíš. Když nevidíš uděláš h..Měli to disknout. Je tam moc peněz a hnusně je tam pokaždý. Snad na olimpiádě, při podobném počasí den počkají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Me to pocasi zas tak hrozny neprijde, napr. zitra 27 stupnu, to je ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Jo máš pravdu napíšu to do jiné sekce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Ďalšia vykrádačka...https://aktualne.centrum.sk/slovensko/regiony/zlodej-vrazil-autom-do-klenotnictva-bratislave-ukradol-hodinky-za-stovky-tisic-eur.html#disqus_thread Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Je to teprve 2x na homepage.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Já to tam vidím 3x ......... někdo chce opravit auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Mě poslední dobou štve nějak všechno a všichni. Taky to míváte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Mě poslední dobou štve nějak všechno a všichni. Taky to míváte? Mavam to tiez a je to predzvest toho ze si musim urobit nejaku radost kupenim niecoho dobreho alebo pekneho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Vojta Lindaur... RIP, Vojto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Vojta Lindaur... RIP, Vojto!Ty vogo, shodou okolností jsem si včera na něj při listování časopisem RaA vzpomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Mě poslední dobou štve nějak všechno a všichni. Taky to míváte? Normalni stav do doby nez se jednou za cas ozeru, pak je to chvilku ok a porad do kola :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Na Nový rok jsem tu naštvanej hlásil zaběhnutou šelmu domácí - tak už je zaplaťpánbu doma. Vyfotil jsem ji pro vás... a teď jsem naštvanej z těch pneumatik, na kterejch na fotce leží. Nechápu, kdy se mi to přihodilo... to muselo narůst během svátků nebo co!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Vypadá spokojeně .-)Kolegovi se přes svátky taky zaběhla kočička, znáte to, samé dělbuchy. Za pár dní ji našel vlastnoručně zavřenou v dílně. Následně prý začala s chutí žrát granule .-)Jj, moc pěkně chválím vulcainy .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 kocka na pneumatikach.jpgNa Nový rok jsem tu naštvanej hlásil zaběhnutou šelmu domácí - tak už je zaplaťpánbu doma. Vyfotil jsem ji pro vás... a teď jsem naštvanej z těch pneumatik, na kterejch na fotce leží. Nechápu, kdy se mi to přihodilo... to muselo narůst během svátků nebo co!?Tak paráda našla se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 martar: To jsou Continental TS 830 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 martar: To jsou Continental TS 830 ?to spíš vypadá na kleber krisalp hp2 205/55 r16...................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky