Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neni to jedno. To rovno začnime písať do primiek o rolexoch a do búnd barbour dávajte fotky psov .

Duke keď také vlákno založis, modi ho zmazu. Odskúšané :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Kontinualne ma stve ze sa v tomto vlakne informuje o umrtiach znamych osobnosti. Fakt vas nastve ked sa dozviete o umrti ? Necitite skor smutok, lutost a zial ?

Tak vyloženě bolest při úmrtí nějakýho herce, politika nebo zpěváka, to už sem necejtil pěkně dlouho. :D :D :D Asi sem necitelnej, jak říká moje pani.

Odesláno

Ta oznamovaná úmrtí budou čím dál častější. Ne snad, že by teď herci, politici nebo zpěváci umírali víc - ale jsou známější. Odcházející starší generace jako první zachytila nástup médií, zejména televize, a s nimi souvisejícího marketingu tvořícího poptávku. Patří dlouhodobě do mediálního prostoru a zná je tak prakticky každý... (Občas se mezi ně zamíchá někdo mladší, ale takový už je život..)

Odesláno

Ja bych chtel mit tvoje starosti, ivane :)

Tak vies. Ja idem do tohto vlakna kuknut co koho nastvalo alebo napisem co nastvalo mna. A namiesto toho sa dozviem ze zemrel niekto, kto mi bude chybat a mam po nalade. Vzdy ma negativne zaskoci ze sa to dozviem prave tu. :( a vzdy zacnem rozmyslat, ze co to je za ludi, ked ich nastve cudzia smrt.
Odesláno

Tak vyloženě bolest při úmrtí nějakýho herce, politika nebo zpěváka, to už sem necejtil pěkně dlouho. :D :D :D Asi sem necitelnej, jak říká moje pani.

Vokoralej... Mám to taky, povídala zase ta moje.

Odesláno

tak je fakt, že co mě naposledy ohledně tohoto rozsekalo, tak byl pád letadla s hokejistama Jaroslavli
Odesláno

Tak vies. Ja idem do tohto vlakna kuknut co koho nastvalo alebo napisem co nastvalo mna. A namiesto toho sa dozviem ze zemrel niekto, kto mi bude chybat a mam po nalade. Vzdy ma negativne zaskoci ze sa to dozviem prave tu. :( a vzdy zacnem rozmyslat, ze co to je za ludi, ked ich nastve cudzia smrt.

Ja to mam v pici. Naposled sem truchlil za Larryho Hagmana :)

Odesláno

Herci,herečky,zpěváci,zpěvačky  ...   natož pak politici mě teda moc neberou.Zřejmě budu taky necita a grobián ...

Odesláno

Kluci, vemte si, ze cely zivot sledujete dilo nejakeho muzikanta. Je cim dal lepsi. Uz jen krucek mu chybi k dokonalosti. Cekate na jeho dalsi skladbu. A on si v tu chvili dovoli zemrit. No nenasere vas to? :D

Odesláno

Ono je to ještě krapet jinak. Známé osobnosti umíraly samozřejmě vždycky. Jenomže dokud jsme byli děti nebo hodně mladí, netýkalo se nás to. Byly součástí životů našich rodičů, ale ne životů našich. Jenomže když je někdo skoro 50 let nedílnou součástí našeho kulturního prostředí a pak si najednou umře, tak to naše prostředí už prostě není stejné. Zkrátka smrt kolem sebe vnímáme intenzivněji. A dost možná i proto, že si podvědomně uvědomujeme, že kácení se blíží už i do našeho lesa. A to mě teda s*re... Vždyť jsem si ještě nic neužil :)

Odesláno (upraveno)

Nasranej z práce, žena padla z migrenou, mladší dcera řve jak kráva.. Tyvle den jak korálek :/ už aby všichni spali. Pustím si hudbu do sluchátek, naleju panáčka a budu civet do krbu...

Upraveno uživatelem Gustaf
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...