JaRooN Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 A není to jedno, zda projevíme svůj smutek v tomto vlákně, nebo v jakémkoliv jiném...?
Radek124 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Je fakt že když před pár týdny konečně natáh brka magor Manson, bylo to skoro na vlákno "Co mě dnes potěšilo"...
ivan_989 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Neni to jedno. To rovno začnime písať do primiek o rolexoch a do búnd barbour dávajte fotky psov . Duke keď také vlákno založis, modi ho zmazu. Odskúšané
travex Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Truchlí se zásadně v černé kronice na hlavní stránce vpravo.
sibirnaya Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Ja bych chtel mit tvoje starosti, ivane
kuncák7 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Ja bych chtel mit tvoje starosti, ivane Abys je za chvilku nemel se zamykanim vlakna :-))).
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Kontinualne ma stve ze sa v tomto vlakne informuje o umrtiach znamych osobnosti. Fakt vas nastve ked sa dozviete o umrti ? Necitite skor smutok, lutost a zial ?Tak vyloženě bolest při úmrtí nějakýho herce, politika nebo zpěváka, to už sem necejtil pěkně dlouho. :D Asi sem necitelnej, jak říká moje pani.
Artesia Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Ta oznamovaná úmrtí budou čím dál častější. Ne snad, že by teď herci, politici nebo zpěváci umírali víc - ale jsou známější. Odcházející starší generace jako první zachytila nástup médií, zejména televize, a s nimi souvisejícího marketingu tvořícího poptávku. Patří dlouhodobě do mediálního prostoru a zná je tak prakticky každý... (Občas se mezi ně zamíchá někdo mladší, ale takový už je život..)
ivan_989 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Ja bych chtel mit tvoje starosti, ivane Tak vies. Ja idem do tohto vlakna kuknut co koho nastvalo alebo napisem co nastvalo mna. A namiesto toho sa dozviem ze zemrel niekto, kto mi bude chybat a mam po nalade. Vzdy ma negativne zaskoci ze sa to dozviem prave tu. a vzdy zacnem rozmyslat, ze co to je za ludi, ked ich nastve cudzia smrt.
Rudykopalsson Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Tak vyloženě bolest při úmrtí nějakýho herce, politika nebo zpěváka, to už sem necejtil pěkně dlouho. :D Asi sem necitelnej, jak říká moje pani.Vokoralej... Mám to taky, povídala zase ta moje.
Gustaf Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Tak vyloženě bolest při úmrtí nějakýho herce, politika nebo zpěváka, to už sem necejtil pěkně dlouho. :D Asi sem necitelnej, jak říká moje pani.tak je fakt, že co mě naposledy ohledně tohoto rozsekalo, tak byl pád letadla s hokejistama Jaroslavli
sibirnaya Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Tak vies. Ja idem do tohto vlakna kuknut co koho nastvalo alebo napisem co nastvalo mna. A namiesto toho sa dozviem ze zemrel niekto, kto mi bude chybat a mam po nalade. Vzdy ma negativne zaskoci ze sa to dozviem prave tu. a vzdy zacnem rozmyslat, ze co to je za ludi, ked ich nastve cudzia smrt.Ja to mam v pici. Naposled sem truchlil za Larryho Hagmana
Denda Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Herci,herečky,zpěváci,zpěvačky ... natož pak politici mě teda moc neberou.Zřejmě budu taky necita a grobián ...
JaRooN Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Kluci, vemte si, ze cely zivot sledujete dilo nejakeho muzikanta. Je cim dal lepsi. Uz jen krucek mu chybi k dokonalosti. Cekate na jeho dalsi skladbu. A on si v tu chvili dovoli zemrit. No nenasere vas to?
Denda Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 To si teda dovolí dost ... ,takže asi nasére
Duke650 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Tvl počkej Larry Hagman už není mezi živýma??!! Teď jsem se ale naštval
siwi Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Ono je to ještě krapet jinak. Známé osobnosti umíraly samozřejmě vždycky. Jenomže dokud jsme byli děti nebo hodně mladí, netýkalo se nás to. Byly součástí životů našich rodičů, ale ne životů našich. Jenomže když je někdo skoro 50 let nedílnou součástí našeho kulturního prostředí a pak si najednou umře, tak to naše prostředí už prostě není stejné. Zkrátka smrt kolem sebe vnímáme intenzivněji. A dost možná i proto, že si podvědomně uvědomujeme, že kácení se blíží už i do našeho lesa. A to mě teda s*re... Vždyť jsem si ještě nic neužil
Tittus Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Mě vždycky hlavně naštve to, že umře někdo, kdo tady bude scházet, ale spousta pitomců je jakoby nesmrtelnejch...
eskimak Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Do pamatihodnosti s tym! Dik, skusim si tuto velku myslienku zapamatat, to je fakt dobre!
Gustaf Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 (upraveno) Nasranej z práce, žena padla z migrenou, mladší dcera řve jak kráva.. Tyvle den jak korálek :/ už aby všichni spali. Pustím si hudbu do sluchátek, naleju panáčka a budu civet do krbu... Upraveno 22. ledna 2018 uživatelem Gustaf
Doporučené příspěvky