Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je typicky sobecky chlap! Zena nemocna, dcera taky a ty si zacpes usi sluchatkama. Co kdyz jim bude spatne? Budou neco potrebovat? Vzdyt je vubec neuslysis! To si jako tu hudbu nemuzes pustit normalne potichu, abys je slysel? A jestli jsi tak hluchy, ze to musi rvat jak na lesy, to si to nemuzes na jeden vecer odpustit??? Opravdu vyborne...

Odesláno

To ale nevíš nickolasi, jen si to myslíš..a myslet si, znamená hovno vědět :-) Aspoň já bych ze tří vět tohle nevymyslel...

Odesláno (upraveno)

Vis o tom s prominutím kulový, tak nemoralizuj. Šel jsem dřív z práce, abych se o děcka postaral, vzal je ven, aby žena mohla v klidu odpočívat. V práci jsem opravdu neměl nejlepší den. A když ti tady teď řve dítě (není nemocná, jen se vzteka) manželce u hlavy a nejde utisit, tak to nervama zaclouma. Ji to taky rozhodně nepomáhá. A sorry, že toužím aspoň večer trochu vypnout

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Chlapci chlapci, asi jste meli vazne spatnej den! Nebo bylo me odlehceni az prilis lehke...? Tak ja si priste ty humoury odpustim no.

Odesláno

No jo, tak to pak jo :-) Mě tam jenom chyběl šmehlík a celkově to vyznělo docela upřímně pěkně od pasu. Asi mám malý smysl pro humor, he he :-)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já to pobral a nickolas má bludišťáka, pobavil. Včetně těch reakcí. :D

Odesláno

Panove, dnes mi panmama oznamila, ze pojedem s partou do vinneho sklipku. Pry na jednu noc, s tim, ze v devet rano jedem pekne domu. Autem. Ridim ja. Na mych nekolik malo poznamek k charakteru organizace takovehoto vyletu opacila, ze jsem notoricky opilec, budizknicemu a neuzitecny jedlik, ze vsichni ostatni na celem svete budou rano naprosto strizlivi a jizdy schopni, pac se umi bavit aniz by se opili, jen a pouze nickolasovi tam budou jako obvykle cekat do odpoledne, az milostpan vystrizlivi. Pred par dny jsem na toto tema vedl ucenou disputaci s jednim kamaradem. Takze jsem si to zpusobne poslechl, jednim uchem tam a, Gustaf promine, druhou rukou jsem to rovnou poslal dal ;)

P.S. nekolik technickych poznamek evidentne ucinilo par dalsich manzelu, takze o hodinu pozdeji plenum manzelek rozhodlo, ze se pojede vlakem...

Odesláno
  V 22. 1. 2018 v 20:18, nickolas napsal:

Panove, dnes mi panmama oznamila, ze pojedem s partou do vinneho sklipku. Pry na jednu noc, s tim, ze v devet rano jedem pekne domu. Autem. Ridim ja. Na mych nekolik malo poznamek k charakteru organizace takovehoto vyletu opacila, ze jsem notoricky opilec, budizknicemu a neuzitecny jedlik, ze vsichni ostatni na celem svete budou rano naprosto strizlivi a jizdy schopni, pac se umi bavit aniz by se opili, jen a pouze nickolasovi tam budou jako obvykle cekat do odpoledne, az milostpan vystrizlivi. Pred par dny jsem na toto tema vedl ucenou disputaci s jednim kamaradem. Takze jsem si to zpusobne poslechl, jednim uchem tam a, Gustaf promine, druhou rukou jsem to rovnou poslal dal ;)

P.S. nekolik technickych poznamek evidentne ucinilo par dalsich manzelu, takze o hodinu pozdeji plenum manzelek rozhodlo, ze se pojede vlakem...

Tak tohle je fór,  jako bych to slyšel doma.  Jenže u nás to končí,   dobrá spátky řídím já,  a ne že zas budeš zvracet na dálnici.

Odesláno

Ale jo.

Sem se zasekl ve své totální neschopnosti najít něco k hodinkám co mám doma.  Mám možná nejzachovalejší kousek ve střední evropě,  ale nejsem schopen najít relevantní data.

Sranda snad jen je ta.  Že z dostupných fotek na netu poznám,  co je bastl a co ne.

Hlavně že sme zdraví.

Odesláno

Jsem nasratej. Lidi jsou kurvy, šmejdi a zlodějský bestie, Chammurapiho zákoník na ně. Manželce včera ukradli v Bille peněženku, zřejmě ve chvilce kdy si uklízela nákup, protože jinak ji má pod zipem a v kabelce. Shodou okolností v ní měla víc peněz než obvykle a než na to přišla, tak ještě zloděj stačil pustit žilou kartě - zaplaťpánbu za limit na bezpinové platby. Víc ji mrzí samotná peněženka, protože si ji nechala nadělit k Vánocům. A dneska přijdu do práce a volá mi paní z organizace, která v té Bille má kasičku na vybírání drobných na nějaký středisko péče o nedonošený děti, že jim tu kasičku někdo ukradl - za pokladnama, všem na očích, přivazaná ocelovým lanem, který přeštípli.

Fakt nemám slov, co jsou lidi za svině.

Odesláno

Se ti ani nedivím, nedávno jsem sledoval reportáž jak mizí věci z nemocnic. Ukradené štětky, záchodové vůně přímo z mís a papír o nás vypovídá vcelku dost :-(

Odesláno
  V 23. 1. 2018 v 18:31, African napsal:

Se ti ani nedivím, nedávno jsem sledoval reportáž jak mizí věci z nemocnic. Ukradené štětky, záchodové vůně přímo z mís a papír o nás vypovídá vcelku dost :-(

joo.......

Odesláno

Každoroční objednávka na doplnění inventáře do hotelu na horách:

200× ručník

100x osuška

180x lžička čajová

120x vidlička

120x nůž

60x lžíce

20x menážky

12x vázička na stůl

seznam dám takhle zpaměti i ve tři ráno, ono každoroční opakování

udělá svoje :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...