kuncák7 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 V 24. 1. 2018 v 17:43, j.e.n.i.k.82 napsal: Pokud se jedná o poškození majetku třetí osoby, což v případě služebního auta na operák splňuješ, se přece PČR volá vždycky. Navíc to vyžaduje zaměstnavatel.Stejně tak ta vrata, která patří SVJ v bytovém domě. Překvapilo mě ale, že se to vzhledem k místu "nehody" za vraty garáže neřeší jako dopravní nehoda, ale škodní událost a přijeli na to borci z MOP a ne dopravka.Radsi fakt nic.
Bert Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 V 24. 1. 2018 v 17:43, j.e.n.i.k.82 napsal: Pokud se jedná o poškození majetku třetí osoby, což v případě služebního auta na operák splňuješ, se přece PČR volá vždycky. Navíc to vyžaduje zaměstnavatel.Stejně tak ta vrata, která patří SVJ v bytovém domě. Překvapilo mě ale, že se to vzhledem k místu "nehody" za vraty garáže neřeší jako dopravní nehoda, ale škodní událost a přijeli na to borci z MOP a ne dopravka. (4) Dojde-li při dopravní nehodě k usmrcení nebo zranění osoby nebo k hmotné škodě převyšující zřejmě na některém ze zúčastněných vozidel včetně přepravovaných věcí částku 100 000 Kč, jsou účastníci dopravní nehody povinni Sakra, nechybí tam něco oproti Tvé verzi? Blíže viz. § 47 zák. 361/2000 Sb. v platném znění.
JR_2010 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 (upraveno) (5) Povinnost podle odstavce 4 platí i v případě, kdy při dopravní nehodě a) dojde ke hmotné škodě na majetku třetí osoby, s výjimkou škody na vozidle, jehož řidič má účast na dopravní nehodě nebo škody na věci přepravované v tomto vozidle, za bé) (ten debil z toho dělá smajla) dojde k poškození nebo zničení součásti nebo příslušenství pozemní komunikace podle zákona o pozemních komunikacích, nebo c) účastníci dopravní nehody nemohou sami bez vynaložení nepřiměřeného úsilí zabezpečit obnovení plynulosti provozu na pozemních komunikacích. Upraveno 24. ledna 2018 uživatelem JR_2010
Bert Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 ...............s výjimkou škody na vozidle, jehož řidič má účast na dopravní nehodě ............ Tedy řidič je v kvazi postavení vlastníka vozidla.
JR_2010 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 No vždyť ano, já jen, aby bylo jasno..., ale výše někdo uváděl, že autem poškodil cizí vrata.
Bert Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 V poho, pochopili jsme se. Já reagoval na: Pokud se jedná o poškození majetku třetí osoby, což v případě služebního auta na operák splňuješ, se přece PČR volá vždycky.
JR_2010 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Upřímně, je to lepší, jednak ten účastník nezná většinou pojistné podmínky a tam to může být upraveno odlišně od zákona a potom nikdy se nedá predikovat na 100%, co se tomu druhému může do druhého dne urodit v hlavě za nápad.
j.e.n.i.k.82 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 V 24. 1. 2018 v 17:47, Zmizík napsal: MOP - to je nějaká zásahovka, jo? Měli kukly?Místní oddělení policie.. Bez kukel :-) Přinesli si kus papíru a propisku.. Berte, měl jsem za to, že pokud se řidič v době nehody liší od osoby uvedené na malém techničáku, tak se jedná o poškození majetku třetí osoby.Projdu si tebou zmiňovaný paragraf a doplním si znalosti. Díky
Chronař Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Jeníku, je to myšlený tak, že škodu jsi způsobil ty jako řidič, nikoli auto.Sám sobě (jestli byla vrata tvoje), takže tam není ta třetí osoba. Pokud by byla vrata cizí, pak by tam třetí osoba byla a voláš PČR. Vlastníci aut se neřeší, leda bys poškodil cizí auto mimo účastníka nehody (auto zaparkované apod.)
kuncák7 Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Nastvalo me, ze uz i LM bude na placenem kanalu. Klidne si priplatim za kvalitu, ale CT1 proste komentovat dle meho fotbal a hokej umi, na rozdil od tech bridilu na tom placenem kanale, kde zkazej vse, co se jim dostane do ruky.
Gustaf Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Souhlasím... Navíc jsem koukal i na německé zdf... A tam bude taky utrum
hmfreshmeat Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Že mi někdo volal dnes 8:15, když jsem šel spat v 7:05
kuncák7 Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Jo a jeste me hrozne stve, ze musim kazdej mesic chodit k holici a tak zas nechavam rust vlasy ( takze budu muset zas menit popis v avataru ). Zas prace :-).
Berbatow Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Sere mě synator, protože se má učit na zkoušky, zároveň dělá diplomku a furt sedí u compu a střílí nepřátele. Když se ho zeptám, kdy se bude učit, podívá se na mně pohledem "já vím nejlépe co mám dělat". Dneska přijel a na dotaz "máš to ?" odpověděl, profesor je debil.
pebe Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 V 25. 1. 2018 v 16:22, Berbatow napsal: Sere mě synator, protože se má učit na zkoušky, zároveň dělá diplomku a furt sedí u compu a střílí nepřátele. Když se ho zeptám, kdy se bude učit, podívá se na mně pohledem "já vím nejlépe co mám dělat". Dneska přijel a na dotaz "máš to ?" odpověděl, profesor je debil. i kdyby to byla pravda, nezní to moc pozitivně
Baldic Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Zkouska je od slova zkusit. Koneckoncu na to clovek mel za mych mladych let 3 pokusy. Uplne bych to nehrotil.
straspol Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 V 25. 1. 2018 v 16:22, Berbatow napsal: Sere mě synator, protože se má učit na zkoušky, zároveň dělá diplomku a furt sedí u compu a střílí nepřátele. Když se ho zeptám, kdy se bude učit, podívá se na mně pohledem "já vím nejlépe co mám dělat". Dneska přijel a na dotaz "máš to ?" odpověděl, profesor je debil.Jak já Tě chápu... mám doma předmaturitní slečnu, poměrně čerstvých 18, užívá si plnoletost, ostentativně mi dává najevo jak mi do ničeho nic není, studia nic moc a jsem jí dobrej tak na zaplacení autoškoly a na odvoz dom, když v půl druhý dáno zvrací na tramvajový stanici. Těžký období. Už aby si tu dospělost tak nějak osvojila, než z toho začnu bejt na prášky...taky každej, kdo jí dá čtyřku nebo kuli, je nespravedlivej, blbej, zaujatej, nebo rovnou pro jistotu úchyl. Případně měla jediná čtyřku v celý třídě, ostatní měli kule, protože kravajzna zkoušela látku co neměli probranou. Bože- dej mi sílu !!!
Z. Paul Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 V 25. 1. 2018 v 18:25, straspol napsal: Jak já Tě chápu... mám doma předmaturitní slečnu, poměrně čerstvých 18, užívá si plnoletost, ostentativně mi dává najevo jak mi do ničeho nic není, studia nic moc a jsem jí dobrej tak na zaplacení autoškoly a na odvoz dom, když v půl druhý dáno zvrací na tramvajový stanici. Těžký období. Už aby si tu dospělost tak nějak osvojila, než z toho začnu bejt na prášky...taky každej, kdo jí dá čtyřku nebo kuli, je nespravedlivej, blbej, zaujatej, nebo rovnou pro jistotu úchyl. Případně měla jediná čtyřku v celý třídě, ostatní měli kule, protože kravajzna zkoušela látku co neměli probranou. Bože- dej mi sílu !!!Spíš trpělivost ... když Ti dá sílu tak, hrozí že někomu něco uděláš
straspol Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 V 25. 1. 2018 v 18:30, Z. Paul napsal: Spíš trpělivost ... když Ti dá sílu tak, hrozí že někomu něco uděláš Já ? Já jsem mírnej jako beránek, a mouše bych křidýlko neutrhnul. Ale tenhle stav věci je velmi vyčerpávající.
kuncák7 Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 V 25. 1. 2018 v 16:22, Berbatow napsal: Sere mě synator, protože se má učit na zkoušky, zároveň dělá diplomku a furt sedí u compu a střílí nepřátele. Když se ho zeptám, kdy se bude učit, podívá se na mně pohledem "já vím nejlépe co mám dělat". Dneska přijel a na dotaz "máš to ?" odpověděl, profesor je debil.Hm, to zna asi moc dobre mou neter, naprosto stejna odpoved. Jen na compu nestrili nepratele, ale chatuje, nebo jak se tomu nadava.
Doporučené příspěvky