Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak zas hnevat sa ze auto za 500k (octavia) funguje horsie ako (sice starsie) auto za 1.5M (vrcholna verzia XC70) je tiez troska mimo. Hodilo by sa porovnat tu staru xc70 s novym autom za rovnaky peniaz (priemerne vybavena A6 napr.) a nebolo by to s tymi novymi autami tak zle ;).

Špatně jsi to pochopil, v žádným případě ty auta nesrovnám. Jen konstatuju, že dnešní auta jsou konstruovaný tak, aby se po pár letech provozu zastavily a v ideálním případě zahájily sebedestrukci: DPF, start/stop, malý obsahy s turbem a podobný "eko vylepšení". 

Proto budu co nejdéle to půjde udržovat benzínový 3.2 V6, protože za pár let si tak maximálně koupím nějakou litrovou píšťalku s jedním (ale možná i dvěma) turbama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pořádný film pouze s titulkama, i přes to že náš dabing je v celosvětovém měřítku špička :-)

99% dávám s titulkama, jasný, ale tady ty klasiky, Motýlek, Terminátor, Poslední Skaut a podobně si rád vychutnám někdy v TV s původním dabingem. Nevím, který kokot a proč to musí mít předabované. Nějaký důvod asi je, ale není mi moc jasný.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Ja mam treba oblibeny Scarface s Al Pacinem..koukam se jedine s titulkama, jednou jsem si to pustil s dabingem a uplne to tomu filmu sebralo kouzlo, musel jsem to vypnout.

Odkaz ke komentáři

Vsude se mluvi o elektrických autech, které brzo nastoupí (cemuz se mi moc nechce verit a ani mi to opet moc eko nepřijde pocházejíc z kraje elektráren).. proc ne spise ten vodik, kde to vazne?

Jelikož vodík není zdroj energie, ale jen jiná forma akumulátoru elektřiny z těch elektráren, tak mezi vodíkem a bateriemi rozhodne jen byznys. Vyhraje to, na čem se byznys a stát budou moct líp krmit. Prozatím má vodík jako potížista (drahá výroba, drahé a problematické uskladnění a distribuce) dost velký hendikep.

Odkaz ke komentáři

K problematice s dabingem:

Od malicka jsem sledoval polskou televizi s dabingem, kde vse mluvi jedna osoba. A je jedno jestli mluvi muz nebo zena. Proste vse dohromady.

Po padu velkeho Incucuny byla tendence dabovat do polstiny vicehlasove. Zvedla se vlna protestu a tak se jede jednim hlasem dodnes.

Nasinec nepochopi, ale pokud jsi na tom vyrostl, tak nezbyva nez souhlasit, ze stary strom se tezko ohyba. :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Naštvalo mně, že jednu docela hezkou aukci vyšponovala volavka s nulovým feedbackem.

Jak čtu vo volavce, hned musím složit haiku:

Bertovo aukce

Volavka popelavá

Neměla feedback.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Tak mě po delších rozmluvách lékařů a manželky pustili ve čtvrtek domů - podmínka byla pychická pohoda a aby se měl o mě kdo postarat. Jinak jsem musel do LDNky a to na manželku koukali s takovým opovržením, že se začala přetvářka jako že samozřejmě, to dá rozum, pusinky atd... No nechápal jsem. Na cestu z nemocnice jsem si ještě přibail parádní chřipajznu.

Od pátku mám doma peklo, nemluví se mnou, neodpovídá, deptá, nepomáhá. Včera mě nechala od jedný odpoledne do devíti do večera samotnýho doma, plazil jsem se pro injekce a bodal si je sám. No a dneska vrchol - netušila, že jsem poblíž a komunikace s tim ?nejlepším? kamarádem, kvůli kterému to začlo - pusinky, tak zítra.

Já blbec amok, čtvrt roku steraj iPhone SE je na vyhození, podklouzlý berle a já už se domlouvám s doktorem, že by ta LDNka byla přeci jen asi lepší...

post-3263-0-19080300-1519566243_thumb.jpeg

post-3263-0-48576600-1519566258_thumb.jpeg

post-3263-0-01433200-1519566293_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...