Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Okoupat ne; vy.at jo, injekce jo, ohrat jidlo ne. Dneska mi podjely berle,nemohl jsem se k nim dostat a tak jsem plazil po zadech pres pul bytu k posteli. Navic kłuk ma laryngitidu a ona ocekava, ze se o nej postaram, aby mohla do prace a kdovi kam jeste...

Nic ve zlým, ale nakonec je to jen Tvůj boj. Já mám od počátku prosince zlomený nárt, i když teď již bez sádry po koleno (kterou jsem nějakou dobu měl jen nechodící). Nejhorší bylo, že když se mi nárt zlomil, vyhodil jsem si i záda a ty na berlích pak dorazil, takže pár týdnů jsem byl lazar totální: přes čtvrt hodiny mi trvalo než jsem byl schopný se vůbec otočit a na posteli se posadit. A křeče v zádech jsem měl takové, že jsem nebyl schopný injekci domáčknout a musel si jí píchat vleže sám, protože ostatní by to psychicky nezvládli.. Když jsem hodil na berlích držku, sice se mi snažili pomoct, ale raději jsem se doplazil k posteli sám, protože by mne stejně nezvedli a hrozilo, že bych při jejich amatérské pomoci ublížil ještě jim. Jídlo jsem si objednal z dodávkové služby: byli ochotni a bez problémů mi ho donesli po schodech až do ruky. Takže to chce vůli a zatnout zuby!

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tomu rozumim ( za me to jeste nedavali a ja nevedel, co to vubec je ), ale neni to vsemocny. Fakt bacha na to, nekdo je na to i nachylnejsi ( me se to stalo v dobe, kdy zrovna na tohle umrel jeden madarskej fotbalista, lezel jsem v UVN a klepal se strachy).

Jo, měl jsem také,dorazil jsem do nemocnice s nateklou nohou a řekli mi tromboza, musíte tady ležet. Tak jsem říkal že si dojedu pro věci a odvézt auto a to prý že ne,prý kdybych cestou umřel,že by měli průšvih :-)

Ricousi určitě pečovatelskou službu a možná i nějakou možnou rehabilitační sestru (jak to ke stavu půjde).

A ty injekce dávej,já je mám už třetí rok a jde to takě. Tobě to jednou skončí,tak držím palce ;-)

Odkaz ke komentáři

Já to dám, teď mě teda čeká 6 týdnů bez došlapu na nohu, jen posilování ?z postele?, potom rehabilitace a modlení se, aby bylo vše OK, jinak už umělé koleno. Ale doráží mě věci jako je ta domluva rande, když jsem za ní a následné výrazy jako ?chcípni na tu vyjebanou nohu...?.

Odkaz ke komentáři

Hele, za tu dobu co jste spolu prostě ví, jak na Tebe. To nepřebiješ. Zavři oči, odpočívej, představuj si svůj krásný, nový život bez ní s nějakou milou holkou a -po cimrmanovsku- táhni a srůstej. To dáš. A nenech se k ničemu vyprovokovat - dobře Ti radím .. Nenech prchlivosti cloumat svým majestátem.

Odkaz ke komentáři

Ta paní, co s tebou bydlí, má hodně velkou kuráž!

S ženskýma je to stejné jak s koněm. Pokud mu hned ze startu nepřitáhneš opratě, tak se pak těžko přitahuje! Povolit můžeš kdykoli, ale opačně - to je průser!

Nezapomeň, že američtí vědci zjistili, že každá třetí žena je stejná a, jako ty první dvě! 

Nepíšu moudra, ale jen tě chci povzbudit nebo jen trochu rozesmát.  :cheers: 

Odkaz ke komentáři

důležité je teď upřít hlavu do budoucnosti

Děti se od tebe neodvrátí, pokud nebudeš hodně přísný a zakazovat apod, tahle role zůstane jejich mámě a proto tě budou mít rády

A o děti nepřijdeš. Jasně, uvidíš je méně často, ale i ženský si rády odfrknou a tak je vídat budeš.

A té ženské se to vrátí. Jednou určitě. Věř tomu. A až to přijde, v duchu se zasměješ, řekneš si "dobře ti tak" a necháš to plavat.

Hlavně se teď dej dokupy zdravotně, ten zbytek přijde časem

Odkaz ke komentáři

Nic ve zlým, ale nakonec je to jen Tvůj boj. Já mám od počátku prosince zlomený nárt, i když teď již bez sádry po koleno (kterou jsem nějakou dobu měl jen nechodící). Nejhorší bylo, že když se mi nárt zlomil, vyhodil jsem si i záda a ty na berlích pak dorazil, takže pár týdnů jsem byl lazar totální: přes čtvrt hodiny mi trvalo než jsem byl schopný se vůbec otočit a na posteli se posadit. A křeče v zádech jsem měl takové, že jsem nebyl schopný injekci domáčknout a musel si jí píchat vleže sám, protože ostatní by to psychicky nezvládli.. Když jsem hodil na berlích držku, sice se mi snažili pomoct, ale raději jsem se doplazil k posteli sám, protože by mne stejně nezvedli a hrozilo, že bych při jejich amatérské pomoci ublížil ještě jim. Jídlo jsem si objednal z dodávkové služby: byli ochotni a bez problémů mi ho donesli po schodech až do ruky. Takže to chce vůli a zatnout zuby!

Takovyho volnyho casu ma a zadny Seika zatím nevyfoti... ;-)

At to dobre dopadne!

Odkaz ke komentáři

Já to dám, teď mě teda čeká 6 týdnů bez došlapu na nohu, jen posilování ?z postele?, potom rehabilitace a modlení se, aby bylo vše OK, jinak už umělé koleno. Ale doráží mě věci jako je ta domluva rande, když jsem za ní a následné výrazy jako ?chcípni na tu vyjebanou nohu...?.

Já myslím, ze je to jednoduchy.. zlobi se na tebe, kam jsi to nechal dojit.. kdybys hodne vydelaval, byls furt doma, staral se o ni a o děti, byl furt dobre naladenej, tak se to prece vubec nemuselo stat... Co ona neboha si pocne, vlastně za to vsechno muzez ty...a proto ta zloba z jeji strany... Presne takhle mi to taky jednou bylo vysvětleno... :-/

Vim, zes to mel planovany ty doktory, ale mels to resit postupne.. ne najednou.. nejdriv nove jasne nastaveni rodiny (stejně se tomu nevyhnes), pak hlidani a peci po dobu neschopnosti a pak az nohu.. takhle všechno najednou to psychicky porazi kazdeho.... snad jsi nedoufal, ze ji tvoje noha obměkčí, to bohuzel spis naopak, je to pro ni dalsi pritez...

Drzim palce..

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Vyjednal bych si tu pečovatelku v centru soc. služeb, jsou dost flexibilní, chodí i 3x denně včetně víkendu, nákupy, koupání (mytí) není problém, alespoň u nás(manželka tam dělá). Jen to stojí peníze, no. Ldn prudce nedoporučuji, tam se bohužel odkládají lidé umřít a to, co je tam k vidění na psychice nepřidá.

Odkaz ke komentáři

Všem díky za slova podpory, i nějaký ten telefonát se snahou pomoci proběhl, opravdu díky. Paní jsem řekl, ať chodí spát do obýváku a že ji prosím, ať si najde náhradní bydlení (případně odejde k němu) co nejdříve. A doufám, že už sem moc psát nebudu...

Odkaz ke komentáři

Já myslím, ze je to jednoduchy.. zlobi se na tebe, kam jsi to nechal dojit.. kdybys hodne vydelaval, byls furt doma, staral se o ni a o děti, byl furt dobre naladenej, tak se to prece vubec nemuselo stat... Co ona neboha si pocne, vlastně za to vsechno muzez ty...a proto ta zloba z jeji strany... Presne takhle mi to taky jednou bylo vysvětleno... :-

Vim, zes to mel planovany ty doktory, ale mels to resit postupne.. ne najednou.. nejdriv nove jasne nastaveni rodiny (stejně se tomu nevyhnes), pak hlidani a peci po dobu neschopnosti a pak az nohu.. takhle všechno najednou to psychicky porazi kazdeho.... snad jsi nedoufal, ze ji tvoje noha obměkčí, to bohuzel spis naopak, je to pro ni dalsi pritez...

Drzim palce..

Tak nějak - peněz málo nebylo, to ne, společný účet a absolutní svoboda ve všem. Jezdila kdy chtěla kam chtěla, utrácela až neskutečně (kolikrát byly měsíční výdaje větší než příjmy a to jsem nenosil domu málo...). No a když to prasklo, tak jedna z hlavních výmluv byla má pracovní doba, že jsem málo doma...

Doktoři právě řešili, kdo se o mě bude starat a ona takový ty kecy ?samozřejmě, to dá rozum, přece ješté nejdeme od sebe atd.?. A stačilo 24 hodin doma...

Odkaz ke komentáři

Jsem zjistil že nemusím jezdit do Špindlu abych natrefil na totálně vymaštěného kreténa, tentokrát v ženském těle. Před hotelem zmrzlé parkoviště tak se muselo trochu šachovat s autama aby se neodřeli až na jednu mladou holku, která doslova pronesla, své luxusní Bmw nepřeparkuji, protože je celé vymrzlé. Deset minut hádání, nakonec její boyfriend vyjel, málem to štrejchnul a ona na nás, máte štěstí protože bych vás to nechala zaplatit, no já normálně lapnul po dechu. Chlapík ji v klidu řekl, ty máš štěstí ty kravko že ti tady nedal nikdo pěstí, cha tak jsme se nakonec i trochu zasmáli. Tak tady s tím jsem opravdu setkal naposledy ve Špindlu a dost mě štve že je poslední dobou docela plný a snobáci se naučili jezdit i do jiných středisek...

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Paul: Díky za Ricouše. Fajn chlap.

Ricous: Hele, ta noha je další boj, další fronta. Co si Tě pamatuju, seš docela pořízek. Kua tak začni trochu cvičit soběstačnost, vstávání z postele, chůzi, na posteli posilování - to Tě dá i psychicky víc do richtiku. Břišáky - zdvihání nohy, leh - sed, něco si vymysli na vršek, vstávání z postele, vstávání ze země, kdybys zase spadl. Nebuď nervózní nebo vyplašenej, chůze o berlích s jednou nechodící nohou Ti za týden přijde jako naprostá hračka, zkrátka, tohle zvládne každej. - Mladýho motivuj, ať Ti trochu pomůže, je na tom líp než Ty.

Tu Tvoju ex radši nekomentuju. Prostě jí řekni, co potřebuješ a co má udělat (nachystat jídlo, pití, přinést lavór s vodou a umýt). Jestli není úplně vypatlaná, dojde jí, že neposkytnutí péče o maroda jí v rozvodovém řízení sotva pomůže.

Edit - překlep

Upraveno uživatelem sery.vlk
Odkaz ke komentáři

Po bytě chodím o berlích bez problémů. Některé věci jsou pro mě zatím ?obtížnější? - sprcháč (je vyvýšenej), přenesení jídla (z lednice, z mikrovlnky, prostě jenom na místě, jinak mám v ruce ty hnusný berle. Samozřejmě cvičím dle doporučení, v nemocnici vyhrožovali kdečím.

Dosavadní práce krachla, tak se aspoň nenudim a posílám CV všude možně. Stará mi doporučuje pokladního v Lídlu, tam maj 28k... S blbym gymplem a ve 47 si nemůžu moc vyskakovat, ale něco snad najdu.

Kluka (8) moc zapřahat nemůžu - leží vedle mě, horečka, kašel štěkajícího psa...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...