Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak já mám jen 20 nové a 18 staré dovolené. Když to půjde dobře tak bych si mohl tak 10 dní tenhle rok vybrat. Měl jsem už totiž letos 8 dní v únoru, (zánět průdušek)...;)

Odesláno

Tak já mám jen 20 nové a 18 staré dovolené. Když to půjde dobře tak bych si mohl tak 10 dní tenhle rok vybrat. Měl jsem už totiž letos 8 dní v únoru, (zánět průdušek)... ;)

plánuješ zánět ještě jednou jo? :)

Odesláno

Momentalne celkem 44 dni dovolene. Proste ho mam vetsiho :)

Tak to je věc názoru každého soudruha, nebo v to.to případě soudružky, nicméně o tohle mi nešlo. Jen sem si posteskl.

Mimochodem na 44 se nedostanu nikdy, máme 20 dnů ročně a dle ZP ti dovča obrok propadá. Takže se snažím... letos mě prostě těch 17 dnů nemine :clap:

Odesláno

Tak to je věc názoru každého soudruha, nebo v to.to případě soudružky, nicméně o tohle mi nešlo. Jen sem si posteskl.

Mimochodem na 44 se nedostanu nikdy, máme 20 dnů ročně a dle ZP ti dovča obrok propadá. Takže se snažím... letos mě prostě těch 17 dnů nemine :clap:

Žádná dovolená nepropadá, už pár let platí, že se ti nevybraná dovolená stále kumuluje. Zaměstnavatel je povinen nařídit její čerpání.

Odesláno

Frantik nie, to frci stale. Ale u tych co maju o 15 rokov menej ako ty :)

Spíš víc, ne?

Znovu opakuju, že se nechci poměřovat, jen sem si posteskl.

Žádný flame jsem rozpoutat nechtěl.

Ale klidně se hádejte..:):)

Odesláno

Taky bych se mohl pripojit a pomerovat s dovcou, ale nechci protoze u me by to muselo byt v jinem vlakne :-)).

Odesláno (upraveno)

Nám přišlo vyúčtování za elektriku, po tom co jsme nájemníky vyhnali z bytu (neplatili), nedoplatek 15 000kč a za vodu nedoplatek 6 000kč. :death:

Edit: pronajímat nemovitost už v životě nebudu. Za ty nervy to nestojí, výdělek po zdanění = 0kč a ještě je byt po opuštění znovu na rekonstrukci.

Upraveno uživatelem shewcza
Odesláno

Nám přišlo vyúčtování za elektriku, po tom co jsme nájemníky vyhnali z bytu (neplatili), nedoplatek 15 000kč a za vodu nedoplatek 6 000kč. :death:

Edit: pronajímat nemovitost už v životě nebudu. Za ty nervy to nestojí, výdělek po zdanění = 0kč a ještě je byt po opuštění znovu na rekonstrukci.

A proč neměli tyhle věci napsané na sebe? 

Odesláno (upraveno)

No tak takhle je to strašně jednoduché, ale mě by to třeba nikdy nenapadlo. Jsem důvěřivý typ a myslel jsem si, že existuje nějaká slušnost. Bohužel zákony, potažmo stát se zastává těm co bydlí v nájmu. Je to smutné je to tak. 

Kdybych to měl někdy absolvovat znovu, budu požadovat zaplacení nájmu na rok dopředu, nebo tam nechám bydlet raději zvířata a zdarma.

Naštěstí je to už prodané a mám klid, potřeboval jsem si jen vylít srdíčko.  :lol2:

Edit: jo a potom mě taky naštvala daň z prodeje nemovitosti. Ani ne tak její existence jako ta částka :death: 

Upraveno uživatelem shewcza
Odesláno

Tak jasně, vnímám to jako svoji chybu a částečně jako daň za svoji pohodlnost, protože mi to tak prostě přišlo jednodušší a byl jsem líný to řešit. Spoléhal jsem na elementární lidskou slušnost.

Odesláno

Tak jasně, vnímám to jako svoji chybu a částečně jako daň za svoji pohodlnost, protože mi to tak prostě přišlo jednodušší a byl jsem líný to řešit. Spoléhal jsem na elementární lidskou slušnost.

V téhle zemi? Ty jsi opravdu idealista:-).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...