Heini Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Tak já mám jen 20 nové a 18 staré dovolené. Když to půjde dobře tak bych si mohl tak 10 dní tenhle rok vybrat. Měl jsem už totiž letos 8 dní v únoru, (zánět průdušek)...
pebe Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Tak já mám jen 20 nové a 18 staré dovolené. Když to půjde dobře tak bych si mohl tak 10 dní tenhle rok vybrat. Měl jsem už totiž letos 8 dní v únoru, (zánět průdušek)... plánuješ zánět ještě jednou jo?
Radimk Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Momentalne celkem 44 dni dovolene. Proste ho mam vetsiho Tak to je věc názoru každého soudruha, nebo v to.to případě soudružky, nicméně o tohle mi nešlo. Jen sem si posteskl.Mimochodem na 44 se nedostanu nikdy, máme 20 dnů ročně a dle ZP ti dovča obrok propadá. Takže se snažím... letos mě prostě těch 17 dnů nemine
Tobi Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Evidentně máte moc dovolený když vám tolik zbývá,pokrátit a rozdat potřebným,tak je to správné,tak to má byt....
decebal Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Není mi nějak jasné co znamená česká podmínka pro Holanďana Já myslím, že se to projeví v jejich rejstříku trestů i doma.
baza Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Tak to je věc názoru každého soudruha, nebo v to.to případě soudružky, nicméně o tohle mi nešlo. Jen sem si posteskl.Mimochodem na 44 se nedostanu nikdy, máme 20 dnů ročně a dle ZP ti dovča obrok propadá. Takže se snažím... letos mě prostě těch 17 dnů nemine Žádná dovolená nepropadá, už pár let platí, že se ti nevybraná dovolená stále kumuluje. Zaměstnavatel je povinen nařídit její čerpání.
Frantik Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Kluci, kdo ma vic nevybrane dovolenky a kdo je denně déle v práci frčelo tak před patnácti lety :-)
ivan_989 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Frantik nie, to frci stale. Ale u tych co maju o 15 rokov menej ako ty
Radimk Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Frantik nie, to frci stale. Ale u tych co maju o 15 rokov menej ako ty Spíš víc, ne?Znovu opakuju, že se nechci poměřovat, jen sem si posteskl.Žádný flame jsem rozpoutat nechtěl.Ale klidně se hádejte..:)
kuncák7 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Taky bych se mohl pripojit a pomerovat s dovcou, ale nechci protoze u me by to muselo byt v jinem vlakne :-)).
African Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Včera mě vrátili prachy za plyn abych je dnes dal vodákům :-( To vyúčtování energií je normální psychický teror...
shewcza Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 (upraveno) Nám přišlo vyúčtování za elektriku, po tom co jsme nájemníky vyhnali z bytu (neplatili), nedoplatek 15 000kč a za vodu nedoplatek 6 000kč. Edit: pronajímat nemovitost už v životě nebudu. Za ty nervy to nestojí, výdělek po zdanění = 0kč a ještě je byt po opuštění znovu na rekonstrukci. Upraveno 26. dubna 2018 uživatelem shewcza
decebal Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Nám přišlo vyúčtování za elektriku, po tom co jsme nájemníky vyhnali z bytu (neplatili), nedoplatek 15 000kč a za vodu nedoplatek 6 000kč. Edit: pronajímat nemovitost už v životě nebudu. Za ty nervy to nestojí, výdělek po zdanění = 0kč a ještě je byt po opuštění znovu na rekonstrukci.A proč neměli tyhle věci napsané na sebe?
shewcza Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 (upraveno) No tak takhle je to strašně jednoduché, ale mě by to třeba nikdy nenapadlo. Jsem důvěřivý typ a myslel jsem si, že existuje nějaká slušnost. Bohužel zákony, potažmo stát se zastává těm co bydlí v nájmu. Je to smutné je to tak. Kdybych to měl někdy absolvovat znovu, budu požadovat zaplacení nájmu na rok dopředu, nebo tam nechám bydlet raději zvířata a zdarma. Naštěstí je to už prodané a mám klid, potřeboval jsem si jen vylít srdíčko. Edit: jo a potom mě taky naštvala daň z prodeje nemovitosti. Ani ne tak její existence jako ta částka Upraveno 26. dubna 2018 uživatelem shewcza
geometr Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 No tak dobře, tak jinak: "A pamatujte: Chybami se člověk učí."
shewcza Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Tak jasně, vnímám to jako svoji chybu a částečně jako daň za svoji pohodlnost, protože mi to tak prostě přišlo jednodušší a byl jsem líný to řešit. Spoléhal jsem na elementární lidskou slušnost.
decebal Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Tak jasně, vnímám to jako svoji chybu a částečně jako daň za svoji pohodlnost, protože mi to tak prostě přišlo jednodušší a byl jsem líný to řešit. Spoléhal jsem na elementární lidskou slušnost.V téhle zemi? Ty jsi opravdu idealista:-).
Doporučené příspěvky