Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dostal jsem v práci novej ředitelsko-zeměkoulovej telefoun na stůl - a je úplně na houno. A navíc ten co mi ho objednal už utekl domů a nemám komu vynadat.

Jak ja ti rozumim. Mam to za sebou asi ctrnact dni. Jen jsme ty galakticky superpristroje dostali vsichni ve vsech peti zemich a ridil to vsechno z jeden manik dalkove z Vidne. A do toho obecneho zmatku jeste vstoupil fakt, ze zrovna ten muj pristroj byl jako jedinej k tomu vsemu vadnej kus :D Ted uz se tomu smeju, ale tehdy mel chlap stesti, ze byl mimo dosah meho hnevu :)

Jo a zapnout a vypnout jsem to sice zkousel, ale navod jsem necetl, pac na to nemam bunky a navic me platej za neco jineho, nez je cteni navodu :)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes mě rozčílilo Ticketpro. V předstihu jsem si koupil VIP lístky na Rolling Stones. V informacích bylo upozornění, že poštou dostanu RFID náramek. Ten jsem bohužel neobdržel. Dle instrukcí jsem napsal na daný mail. Dokonce dvakrát. Naprosto bez odpovědi. Včera jsem obdržel hromadný informační email, kde byla informace, že náramek si mohu vyzvednout na prodejně Vodafonu. Navštívil jsem tedy Vodafone. Bohužel můj lístek v databázi nenašli. Odkázali mě na prodejní místo Ticketpro. Na prodejním místě mi řekli, že nic neví a že mám navštívit centrálu. Šel jsem tedy na centrálu Ticketpro. Zeptal jsem se na řešení problému, bohužel žádnou kloudnou odpověď jsem nedostal. Prý to neví jistě, ale prý budou na místě, když přijdu o hodně dříve nějaké budky. Kde si pak dobiju kredit na náramku jsem se radši neptal. Musím říct, že s tak arogantním chováním a řešením problému jsem se opravdu nesetkal.

Odkaz ke komentáři

Rozesláné poptávky po českých AD na nějaké hodinky, jediný Dušák bez reakce. Volám tam, jo vidím to tady říká jako vcelku znuděná paní, dejte mi deset minut. Hm, nic za deset hodin, úplně bez reakce. Docela mě to štve tohle to jednání ale... :-(

Odkaz ke komentáři

:(

hrana je vzdycky problem

no take pridam svoji trosku do mlyna...

jsem cca 6tydnu po operaci - stržený nehet na palci na noze a servání lůžka

chápu, že je to hluboké

chápu, že to není hned ok

ale naštvalo mě to, že mi to zase dneska prasklo

už tu sedím asi 3 hodiny a snažím se to otírat...

jediné pozitivum je, že už se vejdu do pantofle :)))

(ale do pevné boty ještě zdaleka ne)

Odkaz ke komentáři

Staci tuknout pri plavani hranou sklicka o dlazdicky pri otocce a je hotovo.....totalni rozpraskani nastalo pri jemnem zatlaceni na roh...

Sent from my iPhone using Tapatalk

je fajn vědět, že celý hodinky jsou vlastně jenom baterka :D ..... za ty prachy .... dobrý :D

Odkaz ke komentáři

:(

hrana je vzdycky problem

no take pridam svoji trosku do mlyna...

jsem cca 6tydnu po operaci - stržený nehet na palci na noze a servání lůžka

chápu, že je to hluboké

chápu, že to není hned ok

ale naštvalo mě to, že mi to zase dneska prasklo

už tu sedím asi 3 hodiny a snažím se to otírat...

jediné pozitivum je, že už se vejdu do pantofle :)))

(ale do pevné boty ještě zdaleka ne)

Zní to jako prkotina, ale dokáže to hodně zkomplikovat život, zejména palec, který je pro chůzi a rovnováhu důležitý. Jestli tě to trochu uklidní:

1. Já jsem před devatenácti lety na jedný expedici přišel v bahně a vedru o většinu nehtů na nohách. Za rok bylo všechno cajk.

2. Před deseti leti jsem po tmě blbě počital schody a poslední betonový schod jsem se pokusil prokopnout palcem. Schod překvapivě vydržel, palec nikoliv. Za deset minut byl dvakrát vyšší než ten na druhé noze. Kostička v něm na kusy. Periferie svýho organismu moc neřeším, koupil jsem si berli a dál fungoval (nohu jsem musel vytáčet, abych na palec nedošlapoval). Nehet slezl, prst měnil barvy, musel jsem z něj dostávat hnis. Za deset dní to začalo vypadat, že o palec asi přijdu, tak jsem se vykašlal na práci a hurá ke kamarádovi doktorovi. Ten šel nejdřiv do kolen, pak se mi pokoušel dát do prstu injekci, jejíž obsah ovšem třema jinýma dírama z palce zase střikal ven. Nakonec silná ATB a palec mi to zachránilo...

Chci říct, že palce a nehty dost vydrží :)

Odkaz ke komentáři

už je to moc blízko centra dění :)))

no vydrží, to je jasné - jen mi pčišlo po 6ti týdnech celkem nehezké, že to prdlo :)))

tak stali se mi horší věci, takže to přežiju - co mě naštvalo jsem napsal a jedeme dál :))

Odkaz ke komentáři

Měl jsi zarůstající nehet? Já si tímhle prošel od strženého nehtu, to vůbec nepomohlo, až po té co mi soukromý chirurg, seřízl lůžko, odstranil zarůstající nehet a bylo po problému. Strhávají jen doktoři že staré školy.

Upraveno uživatelem gorlo
Odkaz ke komentáři

nezarůstal, byl jiný problém - definovaný jako vrozená kosmetická vada...

no a protože se to vždy po době, co to doroste opakuje (nehet je hodně tlustý ((3-4 mm)), vrstvený),

tak jsem si nechal lůžko odstranit

doktor není ze staré školy, jen ví, co dělá

když už jsme u toho, tak jsem si to strhával za život několikrát sám, a doktor nejsem...kleště a hodně teplá voda...

Odkaz ke komentáři

Dnešní výlet na Vranovskou pláž kam to máme co by kamenem dohodil, ale několik let jsme tam nebyli. Dcera rozbité koleno pět metrů od auto po příjezdu. Nepoživatelný langoš pro manželku, hnusné espresso pro mě a následující hnusná ananasová zmrzlina to jen podtrhla. Obsluha zmatená a lenošná. Prej běžte si to objednat přímo do kuchyně. Bagr do kterého jsem hodil deset korun tak nezvedal rameno, takže synátor si nezabagroval. Při placení parkovného dceři praskla kulička plná zeleného hnusu do tváře co našla na zemi, která vypadala jako cvrnkací. Po zaplacení parkovného jsme už raději šli k autu a říkám si kde mám sluneční brýle, vždyť jsem si je bral. Kouknu na zavřený kufr auta a zírá na mě trčící nožička mých brýlí. Po otevření kufru se brýle rozloží na skla a obroučky. To už se smíchem sedáme do auta a raději rychle jedeme domů. Jak na ten Vranov někdo může dobrovolně jezdit? A to kluk pořád chtěl na šlapací loď, by jsme se ještě dneska utopili.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

:D ..v Brne... opýtal sa dvojici Čechov... opytal sa miestnych obyvaťelov...

Teda aspoň na Slovensku by snad měli o existenci Moravy a Moravanů vědět. Jinak kdoví, co v hantecu znamená "chalani" - třeba je to děsná urážka. Snad to někdo ze štatlu vysvětlí :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...