Návštěvník Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2018 Autonavigace Garmin mrtvá, čtyři dny po záruce....to jsou dneska ale dreky všechno Je to Tvoje chyba, máš si tu navigaci vyrobit :-D Cos čekal, společnosti Garmin jde jen o zisk a zákazník už jí nezajímá :-D
pebe Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Mam Garmin na kolo, starší Edge705, a pořád čekám až půjde do kytek, abych pořídil něco nového. A ta mrcha drží už 7 let po konci záruky. Že zrovna já musim natrefit na takovej držák
African Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Mam Garmin na kolo, starší Edge705, a pořád čekám až půjde do kytek, abych pořídil něco nového. A ta mrcha drží už 7 let po konci záruky. Že zrovna já musim natrefit na takovej držák Tak cca. desetiletý Garmin mám také a šlape, to jsou ty staré dobré časy, ale tam mě zase zařízli aktualizaci map pro změnu :-)
zceyee Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Mel jsem sen, stezejni brandy jako RLX, OMEGA atd., atd. zacali cerpat dotaze z EU fondu (duvod byl umeni, kultura, atak) a cele to slo nekam, nakonec i chmg umrel. Tak me napada, nemohl by to byt mozny konec teto subkultury? Resp. aspon tak jak ho vnimame doted, napr rlx jako uchovatel hodnoty a tak.
jankoxxx Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Mel jsem sen, stezejni brandy jako RLX, OMEGA atd., atd. zacali cerpat dotaze z EU fondu (duvod byl umeni, kultura, atak) a cele to slo nekam, nakonec i chmg umrel. Tak me napada, nemohl by to byt mozny konec teto subkultury? Resp. aspon tak jak ho vnimame doted, napr rlx jako uchovatel hodnoty a tak.si si isty, ze si sa uz zobudil?
DavidLC Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Tak cca. desetiletý Garmin mám také a šlape, to jsou ty staré dobré časy, ale tam mě zase zařízli aktualizaci map pro změnu :-)Mám taky jednu, nechceš ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Ty vole Tak asi nechceš :D To p.Eskimak : 3,5 (9cm). Je to StreetPilot C330. Relikvie
bandicoot Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 DavidLC, on 29 Srp 2018 - 14:56, said:To p.Eskimak : 3,5 (9cm). Je to StreetPilot C330. Relikvie To je snad CRT, ne?
DavidLC Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 To je snad CRT, ne?To nevím, ale barevná je :-)) Já zažil dva černobílé programy v tývce,mě potěší každá maličkost :-))
Liqid Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Přes web auto kelly jsem si objednal asi deset položek, přijedu si to tam vyzvednout, borec za kasou se regulérně zeptá, jetsli to chci všechno, když toho je tolik. Chvíli se divím, pak říkám jo. Borec OK, chvilku si počkejte, jdu to najít do skladu. Jsem čekal, že za pět minut půjdu s balíkem pryč....a vono kulový. Čekal jsem prosím 47 minut, než mi položku po jedné nanosili ze skladu....jako některý firmy opravdu nepochopím. To je fakt takovej problém si to vychystat dopředu, aby si zákazník na vyzvednutí objednávky nemusel brát dovolenou?
Frostie Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Už slyším jejich argumentaci, co s tím, kdyby si náhodou zákazník nepřišel... (kdyby to vychystali...)
Bert Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Šicí stroj po babičce v prodejním vlákně. Ku-va, nedělejte z toho mimibazar :-)
martar Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Na Singrovce by možná šly prošívat i strapy
Bert Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=481858&sznu=8NgUZJL1VnlWTT5i Panebože, ať je to hoax .... Ale vono asi ne :-(
lib Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=481858&sznu=8NgUZJL1VnlWTT5i Panebože, ať je to hoax .... Ale vono asi ne :-(Když z toho článku ocituju: Aby získaly razítko, musí filmy nabídnout herečky. Pár přídavných bodů si mohou vysloužit, když budou hodně rasově pestré. V čem je problém?
elloco Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Já vidím problém v tom, že je dvojí metr. Točí se ryze černošské filmy, kde o jinou rasu nezavadíš a je to O.K.
Doporučené příspěvky