Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dnes příjezd z dovolené z teplých krajů. V Česku zima, zataženo, ráno déšť. Na letišti čekáme 1h na kufry, pak ještě 15 min. na slunečník. Dojedeme MHD k autu (parkoval jsem na Dědině), a koukám, že je zrovna čištění ulic, za stěračem lísteček od měšťáků. Říkám si, no problem, byl jsem pryč, to se vysvětlí; ovšem měšťáci dělají v Pá jenom do 11h. No nic, tak v Po... Jdu aspoň na oběd do místní "číny" a koukám, že zavřela (skončila); chodil jsem tam cca 10 let. Teď ještě hádka s přítelkyní... no, asi jsme měli zůstat v tom Řecku...

Sice z druhé ruky, ale také pohádání manželé cestou domů autobusem a první zdravotní přestávka, známá otázka, jste všichni - v pohodě, při druhé stejná otázka a chlap se ozval, že chybí manželka. Oni: a to Vám nechyběla už předtím? A on: ona mi nechybí ani teď, ale i tak, otočily bus a vraceli se pro ni. Jak to pak finančně řešili, to nevím.

Vy jste měli hádku aspoň už ,,doma'' i když nevim, jestli v letadle dělají zdrav.přestávky a mohli jste se zapomenout. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám na SF ze svých 25-30 návštěv také jen a pouze pozitivní reminiscence, ovšem přiznávám, že mohou býti ovlivněny svatbou, kterou jsem tam měl před 20 lety, ale téměř každý rok se tam rád vracím a oproti jiným US velkoměstům nepozoruji žádný markantní rozdíl v počtu bezďáků a jiných opruzovačů:

@coffee prices: i v mé oblíbené pseudo hipster upscale kavárně Four Barrel Coffee nedosahuje cena espressa $10, ale "SF standardních" $3-4, Starbucks&spol mají naprosto srovnatelné ceny se zbytkem US. 

Takže jak psali předřečníci, nenechte se odradit, SF a celá Bay Area je nádherné místo, co má opravdový genius loci, najděte si tam to svoje a budete určitě spokojeni :)

Odkaz ke komentáři

Tak pre niekoho je to genius loci, pre mna je to hovno na chodniku.

V bay area nie som prvykrat, pre jedneho miestneho mamuta som pracoval, ale SF ma proste negativne prekvapilo. Najhorsie na tom je, ze mesto si mysli, ze ti ludia maju pravo takto zit a tak s tym nic moc nerobi. Tie hovna a striekacky upratuju z velkej casti dobrovolnici..!

Oficialna hranica pre low income je tu asi 120.000USD rocne. Takze pracujuci clovek ma obrovske problemy financne to utiahnut, ulice plne fetakov, bezdomovcov, spina, sracky. Distribuuju miliony striekaciek rocne zadarmo, ale zakazuju slamky do napojov. Uplne im tu jebe, inac to nazvat neviem. Tak to dopadne ked niekto nechape, ze liberalizmus bez zodpovednosti je anarchia.

Kolegovia z kancelarie ma na to upozornovali a neveril som - teraz im verim kazde slovo. Uz sa zotmelo a povyliezali vsetci zombici, tak som sa upratal na hotel. Cestou z mesta na hotel som bol svedkom ako vyhanaju bezdaka z hotelovej recepcie - vcera zase z hotelovej chodby. Axiom Hotel, presne tam kde sa na namesti tocia vyhliadkove elektricky. Platim 300USD za noc plus dan. No, kym nebudem musiet, do SF nepachnem.

Fotky sraciek sem davat nebudem, ale tu som zagooglil. Reportaz je tiez este cenzurovana kvoli tomu ze to islo do TV:

Odkaz ke komentáři

A k tomu bude potřeba speciální čistící kartáčky, automatické myčky a povede se deník o mytí brček do pití a všechno to budou kontrolovat lidé k tomu určení, ke každé kontrole vydají pět papírových protokolů. My tu planetu zachráníme.

Odkaz ke komentáři

Sakra to nemůžou ty motorkáři jezdit trochu normálně? Chvíli 60, tak se ho snažím předjet a debil přidá na kilo, za 200m totéž , zase 60 a pak kilo když se snažím předjet..to nemůže jet normálně 80-90 jako všichni ostatní ? V zájmu bezpečnosti jsem hodil tempomat na 65 .. pan s německou značkou v BMW x6M5.0d už to nedal a předjel nás všechny a toho magora málem sundal.. pak už jel 90 ..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...