AndyAaron Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Dneska mě naštvalo, že nemám, kam jít rozumně plavat. Velký bazén v Plzni je na 14 dnů zavřený a tak se lidi rozprostřeli na ty ostatní menší. V bazénu, kam mám permici, mají různé školy a kluby miliony rezervací, takže jediný čas, kdy se dalo jít plavat, bylo v 11:30. To bylo málo lidí, dalo se parádně plavat. Dneska hlava na hlavě, 4 lidi v jedný dráze, nedalo se vůbec nabrat tempo. Po 20 minutách jsem to vzdal. Scheisse!Bolevak, neasi? Voda prej cista, rikali to v radyju a tam to musijou vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Tohle není parazitismus, ale normální potravní vztah. Parazitismus je normální potravní vztah. V přírodě běžný a široce rozšířený. To jen my lidi u dáváme negativní zabarvení. Máš ale pravdu v tom, že tady se samozřejmě o parazitismus nejedná, je to normální vztah producent - konzument. Stejně jako kráva na louce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Dnes mě vytočil jeden odběratel, když mi při platbě 80 k řekl, máte štěstí, že na vás něco zbylo. Prý se mu nějak nedaří a dluží na všechny strany. Už nedostane ani vodu z pračky. Kokot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Parazitismus je normální potravní vztah. V přírodě běžný a široce rozšířený. To jen my lidi u dáváme negativní zabarvení. Máš ale pravdu v tom, že tady se samozřejmě o parazitismus nejedná, je to normální vztah producent - konzument. Stejně jako kráva na louce. A na kravy by sa nedal použiť ten BIO-kill, ktorý spomínal cali? Keď to berie mačky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Tak dal, kdyz ji ho das hodne, chcipne. Ale na kravu je lepsi pouzit reznika, zbydou po ni steaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Nie nedal,.... primarne to skodi studenokrvnym zivocichom, len macky su na to nejake precitlivele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 steak z kravy? no ale to snad nie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 steak z kravy? no ale to snad nie..Proč ne? Podle některých kuchařů lepší než z býka. Mají prý rovnoměrnějši tukové krytí a tím pádem lepší chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Dnes mě vytočil jeden odběratel, když mi při platbě 80 k řekl, máte štěstí, že na vás něco zbylo. Prý se mu nějak nedaří a dluží na všechny strany. Už nedostane ani vodu z pračky. Kokot.Buď rád, že se naprášil a ne že jsi zakukal :-) a za hotovky bych mu dal i tu vodu z pračky :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Buď rád, že se naprášil a ne že jsi zakukal :-) a za hotovky bych mu dal i tu vodu z pračky :-))Když oni jsou uražení, když chceš cash, při dodávce zboží. Prý, vy nám už nevěříte? Se vždycky válím smíchy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Když oni jsou uražení, když chceš cash, při dodávce zboží. Prý, vy nám už nevěříte? Se vždycky válím smíchy.Jo, je divné, že chce člověk zaplatit . Památná věta jedné paní : "Ne, my nic nepotřebujeme, ale jestli je to na fakturu, tak vezmeme i větší množství" nepochopila že jsme se řezali smíchy, když jsme hledali východ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 (upraveno) Přiznávám, že je mám doma dlouho. Ale nevytejkací baterky co ještě ani neprošly?Úplně stejný mi vytekli do stopkobudíkoteploměru. Upraveno 20. září 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Jsem si debil v práci nechal mobil, bohužel zrovna na pobočce, která je od mého zítřejšího pracoviště hodinu cesty, takže vstávačka v 5:00 a budu se modlit za průjezdnou Prahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 V 5:00 uz valim normalne na sichtu ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Tvl on si těch pět dní sebezpytování ještě vylepšil studiem Nového zákona, to je harcore... Sakra,harcore je snad starej zákon,né?Novej by už měl bejt pohoda.Herdek,kde mám ten časopis.Tam to bylo tak dobře rozepsaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Koukám, že nsem se v tom "harcore" uklepnul. Bych se neměl pouštět do žádnejch větších akcí... Starej zákon je drsnej jako historie sama. Ale pro sedláka jako já vcelku pochopitelnej. Oproti tomu Zjevení je totální úlet, si to přečti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Koukám, že by sis s Bertem rozuměl. . Já teda s tou čitelností nevím . Jako Genesis a Exodus dobrý, Proroci jak co. Ale Leviticus, Numeri a Deuteronomium jsou podle mě naprosto nečitelný. To křesťani znaj svý ovečky dobře. Pěkně jim ty evangelia čtyřikrát zopakujou a pak je vyděsí halucinogenním Janem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Ty voe, buď toho burčáku bylo málo nebo moc... Vo čem je řeč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 V pohodě, to je z Kulhánka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Boudy: o biblii a takych tych tucnych knizkach. Jak sa tym zidom nikdy moc makat nechcelo, tak radsej dumali, dealovali s Bohom a pisali hororovu beletriu je taky vychodnarsky vtip ako zufali rodicia mladeho grazla uz nevedia co s nim, tak ako poslednu nadej pred polepsovnou ho poslu do cirkevnej internatnej skoly. Po tyzdni pride grazel jozko na weekend totalne iny clovek, ostrihany, oholeny, usporiadany, poslusny, seka dobrotu. Otec sa ho pri obede takticky pyta "Tha co, Ďoďu, jak u totej novej škole?" A syn s nepritomnym pohladom hovori "Ocu, pridzeš do jednej triedy - tam vajčak na križi. Pridzeš do druhej triedy, tam druhy vajčak na križi. Na chodbe - vajčak na križi. U jedalni ďalši vajčak na križi. OCU - TO ŇE SRANDA, TAM ŠE S TEBU ŇEJEBU!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky