Hasňa Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 (upraveno) A to ti jako máme věřit? Upraveno 10. listopadu 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Možná to byla sebevražda, dvakrát se střelil do hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Hele, soused má kus lesa. Kůrovec se mu tam rozlezl, tak část musel pokácet. Takže už měsíc den co den motorovka. Včera jsem mu chvilku pomohl, protože mu je 73 let. Hezky jsme pokecali. Občas v neděli cirkulárka. Občas lufťáci sekání. Občas nějaký ten pes. Občas JZD o víkendu malá na poli. Etc, etc...Jsme na vsi!Až budu chtít "klid", tak se vrátím do paneláku. Klid v uvozovkách, protože to všichni určitě znáte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Já nejsem na vsi, jsem ve středně velkým městě. Paneláky od nás 100m.Ten les s kůrovcem beru- to se musí pokácet, ale to mokrý listí, když jsou jiný možnosti, neberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Hele, soused má kus lesa. Kůrovec se mu tam rozlezl, tak část musel pokácet. Takže už měsíc den co den motorovka. Včera jsem mu chvilku pomohl, protože mu je 73 let. Hezky jsme pokecali. Občas v neděli cirkulárka. Občas lufťáci sekání. Občas nějaký ten pes. Občas JZD o víkendu malá na poli. Etc, etc...Jsme na vsi!Až budu chtít "klid", tak se vrátím do paneláku. Klid v uvozovkách, protože to všichni určitě znáte...Tak tam bych to nedal.....Když bydlím tak mám rád osobní klid a ticho, to víš že občas se to také vymkne kontrole, ale po větší část v roce klid a pohoda. Asi jsi jako oni, veď? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 (upraveno) Tak tam bych to nedal.....Když bydlím tak mám rád osobní klid a ticho, to víš že občas se to také vymkne kontrole, ale po větší část v roce klid a pohoda. Asi jsi jako oni, veď? :-)Nejsem. Jsem rád za svůj klid. Ale dokážu pochopit potřeby lidí, co tam bydlí. Jsou veskrze vesničtí a já jsem měšťák, co se tam přistěhoval. A užívám si to se vším. S tím dobrým i horším. Oproti městu je ta vesnice zlatá. V sobotu ráno je tam ticho. Můžu se vyspat. Všichni jsou aktivní až odpoledne, pokud vůbec. 90% času je tam ticho a klid. A pokud je hluk, tak se neodrazí od zdí kolem, ale se hezky rozptýlí. Na rozdíl od sousedů ve městě, kteří dokázali dělat hluk v neděli od 7 ráno do 9 do večera. Někdy i dýl... Upraveno 10. listopadu 2018 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Tak s tím plně souhlasím, klasická vesnice, no :-) Já jsem si to trochu omylem zaměnil s malým městem...moje chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Tak tam bych to nedal.....Když bydlím tak mám rád osobní klid a ticho, to víš že občas se to také vymkne kontrole, ale po větší část v roce klid a pohoda. Asi jsi jako oni, veď? :-)stejně věčně řvou děti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 To Hasňa a travex: sem to asi blbě napsal,on neumřel hned po tom co nás vykouřil ze zahrady, až asi po 15-ti letech .A některé lidi nezměníš, když sou navíc něco zvyklí dělat celý život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 stejně věčně řvou dětiTady žádné děti nejsou! Vesnice je téměř na vymření Dlouho jsem hledal, než jsem tento tichý kout našel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Dlouho jsem hledal, než jsem tento tichý kout našel A co na to pošťák? Mě třeba nemůže najít ani ve městě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 A co na to pošťák? Mě třeba nemůže najít ani ve městě.Je tady 20 domů, každý každého zná. Když nebudu doma, nechá mi to u sousedů. Až přijedu, do 5 minut mi zásilku donesou, protože přesně ví, kdy dorazím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 ... Až přijedu, do 5 minut mi zásilku donesou, protože přesně ví, kdy dorazím... To zní až trochu děsivě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 To je ta vesnice o třista zaručeně hetero borcích s naolejovanýma bicákama, odolávajících dekadenci a úpadku okolního světa. Balíky roznáší takovej ten hrbatej, co se nedostal do A teamu, tak bych se toho taky trochu bál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 To je ta vesnice o třista zaručeně hetero borcích s naolejovanýma bicákama, odolávajících dekadenci a úpadku okolního světa. Balíky roznáší takovej ten hrbatej, co se nedostal do A teamu, tak bych se toho taky trochu bál.Ne, to bude český městečko Stepford. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Na jednu stranu jsem rád, že došlo na má slova, když jsem jim tohle říkal na poradě pražských částí ( a udělal si tím "plno nových přátel" ), na druhou stranu štve, protože můj rajon se zonám též nevyhne.Něco k parkovacím zonám v Praze : https://echo24.cz/a/Sxcjj/tisice-aut-parkuji-v-centru-prahy-nelegalne-auta-s-kamerami-nic-neresi-rika-mistostarosta?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Už jsem tu říkal, jak moc nenávidím řízení? Ne? Tak nenávidím řízení.Obzvlášť po ránu, za tmy, bez kafe, s pěti litrama v nádrži a cestou na STK, kde navíc zjistím, že už je tam deset aut přede mnou, tak musím zase zpátky, protože není na tenhle bullshit čas.Mám teď značnou motivaci stát se milionářem, protože chci vlastního řidiče, který se bude o tyhle de**lity starat za mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Já to letos vyřešil tak, že sem auto přenechal servisákovi a ten tu technickou i s emisemi vyřídil za mě. Stálo to nějaký bakšiš, ale já nemusel podstupovat to nekonečné čekání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 V životě jsem na technické osobně nebyl, moje nervy jsou cennější než prachy, které dám servisu, aby to zařídili místo mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Ja neviem kam vy na tie stkacky chodite. Minule som sa len tak rano rozhodol, ze skusim s tym 8rocnym autom zabehnúť na jednu stanicu kde podla stranky objednavali az o 2 tyzdne... Ani len svetla som neskontroloval. A nikde nikto, o 30 minut som spokojny odchadzal. Technik vravel, ze ked prsi tak nepridu ani ludia co su objednani... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky