Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Hele Gustafe, tys to taky nakupoval podivným způsobem... Ty to objednáš, někam jinam přijde mail, někdo jinej pro to pak jede... Se hned tak nečerti.

objednával kamarád na sebe, jemu přišel doklad. Poslal jsem tam rodiče, pac já se pro to sám nedostanu aniž by si toho žena všimla. Fakt jsem nepredpokladal, že se cena bude lišit. I kdyby do toho bylo zapojeno 10lidi, tak to není důvod k ojebavani zákazníka a navyšování ceny. Je zvláštní, že mě tvrdili, že u nich na fakture mají tu vyšší částku a o den později priznaji chybu? Při vyzvednutí nepotřebuješ zadnej doklad, jen číslo objednávky, takže nebylo čím mávat...Aby vyhledali vývoj ceny jsem chtěl po nich já, pac se cukali ve všech směrech... Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi jo, pac měli otevřeno i ve státní svátek, kdy má být zavřeno. A i přes velkou pokutu se jim to finančně vyplatilo, porušit zákon. No, jestli to takle zkouší častěji a spoléhají na to, že to někteří nebudou resit....

Který svátek myslíš?

Odkaz ke komentáři

Gustafe, já tam nakupuji dlouho a nikdy se mi nic takového nestalo a nějak nevím, jak se to mohlo přihodit v Tvém případě, nějak tomu prostě nerozumím při tom jejich systému. Ale to je jedno, tím se nechci nikoho zastávat, tím míň Alzy. Všichni děláme chyby, stane se. No a pak záleží na lidech. Já už to tu psal několikrát, já s Alzou mám dobré zkušenosti, s nákupy, reklamacemi i na lidi jsem měl kliku. Jo, jednou mě trochu nasralo, když jsem něco vracel, co jsem nechtěl a nevrátili mi plnou cenu, jelikož to bylo na IČO, resp. bral jsem tam hned něco jiného a neodečetli mi plnou cenu toho vráceného, ale moje chyba měl jsem si prostudovat podmínky. Jo a kdyby mě měla vytáčet nějaká reklama, tak to bych si nekoupil asi hromadu věcí.

Odkaz ke komentáři

Gustafe, já tam nakupuji dlouho a nikdy se mi nic takového nestalo a nějak nevím, jak se to mohlo přihodit v Tvém případě, nějak tomu prostě nerozumím při tom jejich systému. Ale to je jedno, tím se nechci nikoho zastávat, tím míň Alzy. Všichni děláme chyby, stane se. No a pak záleží na lidech. Já už to tu psal několikrát, já s Alzou mám dobré zkušenosti, s nákupy, reklamacemi i na lidi jsem měl kliku. Jo, jednou mě trochu nasralo, když jsem něco vracel, co jsem nechtěl a nevrátili mi plnou cenu, jelikož to bylo na IČO, resp. bral jsem tam hned něco jiného a neodečetli mi plnou cenu toho vráceného, ale moje chyba měl jsem si prostudovat podmínky. Jo a kdyby mě měla vytáčet nějaká reklama, tak to bych si nekoupil asi hromadu věcí.

já byl do této doby taky spokojený, už jsem tam pár věcí taky nakupoval. Je mi jasný, že vysvětlení se nedockam, jak je tato možný...
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...