Gustaf Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) Hele Gustafe, tys to taky nakupoval podivným způsobem... Ty to objednáš, někam jinam přijde mail, někdo jinej pro to pak jede... Se hned tak nečerti.objednával kamarád na sebe, jemu přišel doklad. Poslal jsem tam rodiče, pac já se pro to sám nedostanu aniž by si toho žena všimla. Fakt jsem nepredpokladal, že se cena bude lišit. I kdyby do toho bylo zapojeno 10lidi, tak to není důvod k ojebavani zákazníka a navyšování ceny. Je zvláštní, že mě tvrdili, že u nich na fakture mají tu vyšší částku a o den později priznaji chybu? Při vyzvednutí nepotřebuješ zadnej doklad, jen číslo objednávky, takže nebylo čím mávat...Aby vyhledali vývoj ceny jsem chtěl po nich já, pac se cukali ve všech směrech... Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Tak z něčeho toho zelenýho skřeta musí zaplatit. Teďka jede ve všech reklamách na plný kule. Zajímalo by mě kolik nastrkají do reklam. To musí bejt slušnej balík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 No asi jo, pac měli otevřeno i ve státní svátek, kdy má být zavřeno. A i přes velkou pokutu se jim to finančně vyplatilo, porušit zákon. No, jestli to takle zkouší častěji a spoléhají na to, že to někteří nebudou resit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Tome divný to neni, prostě bohatší lidi jsou slušnější a tak nějak poctivější, no. A chytřejší. .Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Tome divný to neni, prostě bohatší lidi jsou slušnější a tak nějak poctivější, no. A chytřejší.A krásnější, protože mají na plastiku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 No asi jo, pac měli otevřeno i ve státní svátek, kdy má být zavřeno. A i přes velkou pokutu se jim to finančně vyplatilo, porušit zákon. No, jestli to takle zkouší častěji a spoléhají na to, že to někteří nebudou resit....Který svátek myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Gustafe, já tam nakupuji dlouho a nikdy se mi nic takového nestalo a nějak nevím, jak se to mohlo přihodit v Tvém případě, nějak tomu prostě nerozumím při tom jejich systému. Ale to je jedno, tím se nechci nikoho zastávat, tím míň Alzy. Všichni děláme chyby, stane se. No a pak záleží na lidech. Já už to tu psal několikrát, já s Alzou mám dobré zkušenosti, s nákupy, reklamacemi i na lidi jsem měl kliku. Jo, jednou mě trochu nasralo, když jsem něco vracel, co jsem nechtěl a nevrátili mi plnou cenu, jelikož to bylo na IČO, resp. bral jsem tam hned něco jiného a neodečetli mi plnou cenu toho vráceného, ale moje chyba měl jsem si prostudovat podmínky. Jo a kdyby mě měla vytáčet nějaká reklama, tak to bych si nekoupil asi hromadu věcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Který svátek myslíš?už to bylo tuším loni... Na nějaký svátek, kdy mají být obchody nad 200m zavřený... Tak prostě nezavreli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Gustafe, já tam nakupuji dlouho a nikdy se mi nic takového nestalo a nějak nevím, jak se to mohlo přihodit v Tvém případě, nějak tomu prostě nerozumím při tom jejich systému. Ale to je jedno, tím se nechci nikoho zastávat, tím míň Alzy. Všichni děláme chyby, stane se. No a pak záleží na lidech. Já už to tu psal několikrát, já s Alzou mám dobré zkušenosti, s nákupy, reklamacemi i na lidi jsem měl kliku. Jo, jednou mě trochu nasralo, když jsem něco vracel, co jsem nechtěl a nevrátili mi plnou cenu, jelikož to bylo na IČO, resp. bral jsem tam hned něco jiného a neodečetli mi plnou cenu toho vráceného, ale moje chyba měl jsem si prostudovat podmínky. Jo a kdyby mě měla vytáčet nějaká reklama, tak to bych si nekoupil asi hromadu věcí.já byl do této doby taky spokojený, už jsem tam pár věcí taky nakupoval. Je mi jasný, že vysvětlení se nedockam, jak je tato možný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Tome divný to neni, prostě bohatší lidi jsou slušnější a tak nějak poctivější, no. A chytřejší.Ano, například ten druhý nejbohatší bude asi druhý nejslušnější, druhý nejpoctivější a druhý nejchytřejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) A krásnější, protože mají na plastiku :-)A taky druhý nejkrásnější. Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Já jsem krásný, poctivý a chudý.. Teda na váze mám víc než bych chtěl, ale tak víte jak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Tome divný to neni, prostě bohatší lidi jsou slušnější a tak nějak poctivější, no. A chytřejší.Táto volovina by si zaslúžila byť aj v pamätihodnostiach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Chtel jsem pridat dalsi bolistku na dusi ve spojeni s US banking systemem, ale koukam, ze tady to nabralo jinych obratek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Chtel jsem pridat dalsi bolistku na dusi ve spojeni s US banking systemem, ale koukam, ze tady to nabralo jinych obratek Raději zkus Danske bank nebo Deutsche bank, ty prý teď frčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Ja mam Sparkasse Österreich a sehr gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Raději zkus Danske bank nebo Deutsche bank, ty prý teď frčí Kdyz ja bych se radsi dostal k na ten ucet, co mam za morem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 A je to dobrej napad? To teprve budou nakupni hody! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Raději zkus Danske bank nebo Deutsche bank, ty prý teď frčí A dají to v čistým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Klikám, klikám a ejhle-Týden podle J. Soukupa právě teď- přirovnává redaktory ČT ke Goebbelsovi, sám se tomu směje a k tomu namixovaný smích. Vlastně je mi ho ale líto, mám soucit s nemocnými. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky