Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

tak tě někdo pustil to hezký počasí do auta... :( sekat ruce, hovadum. Zůstalo jen u skla nebo něco zmizelo?

Vzali 450,- Kc a poskodili bocni sloupek, kdyz to sklo pacili. Mam tam obyc radio, takze asi byli kluci zklamani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Nově běží nějaká asi německá verze Soli nad zlato, evropská princezna a africkej princ. Všechny mužský postavy evrooskyho původu starý, nebo tlustý, nebo nepřijemný. Africkej princ sympaťák. Chápu, že musej nějak "začlenit" do společnosti ty mraky mladejch migrantů mužskýho genderu, ale začinám uvažovat, zda nečelit indoktrinaci protiindoktrinací... Sluníčkům doporucuju neodpovídat a zapnout svejm dcerkám telku, ať mají ten jedinej správnej pohled na svět.

je těžký vychovat ze svých dětí stejný homofobní rasisty když to ty pohádky tak kazí co. Na barandove dávají krteček a panda :-)

SCIFI BAN.

Odkaz ke komentáři

Jestli od nikoho jinýho, tak od SCIFIho určitě ? šlo o nadsázku. Dyť tam byl i smajlík.

Vim, do managementu se nekecá, ale přesto bych si dovolil zalobovat za scifiho pokárání stylem ?poslední varování? a až poté střelba na terč :) Je to fajn chalan.

PS: Berte, fajnová fotka ? co to máš za dělo?

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Ááááále jakej snajper, vždyť já si k tomu ani neumím pořádně lehnout :-)

attachicon.gifsnip 001.jpg

Hele Berte není to náhodou moje maličkost na vandru? Určitě je mi minimálně hodně podobnej ...

post-5320-0-81764800-1550408499_thumb.jpg

Edit: příloha.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Zdá má být princ v pohádce zobrazován jako mouřenín nedokáži bez kontextu posoudit. Nechybí mi však kritické myšlení a tudíž tvůj příspěvek pokládám za nelogický - kritizuješ využití daní placených českými subjekty, ale chceš kontrolovat "organizace financované ze zahraničních peněz"? 

Kritizuji vyuziti dani placenych vsemi subjekty, chci zretelne oznacit a pokud mozno kontrolovat organizace financovane ze zahranicnich penez a hlavne zmensit pocet lidi placenych z nasich dani za skodlive, v lepsim pripade nikomu nepotrebne cinnosti. Kdyz vysledkem mysleni absolvntu FHS je presvedceni, ze prosperita je funkci geografickeho umisteni a ze tudiz kdyz se lidozrouti presunou do evropy, tak treti den zacnou efektivne pracovat a zachrani evropske duchody, tak je to nejen na zruseni, ale i na potrestani.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...