Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No hlavně by ho takhle měli potkat Pomáhači, opakovaně až do vybodování.

To se, bohužel, nestane, protože zjevně neporušuje nic, co by PaChové hlídali. Jediná šance je, že způsobí nehodu a pak bude chvilku klid.
Odesláno

Zrušený odlet společnosti Qatar smer Indonesie. Letadlo uz rolovalo na dráhu a z ničeho nic stopka...zlej sen. Hodinu a pul v letadle a zpet na letište.

Odesláno

Ona ta SMG převodovka je v podstatě robotizovanej manuál a překopat to fakt jde, to jsem věděl i před položením toho dotazu. Spíš jsem doufal v nějakou konkrétní odpověď... No co, auto jsem už koupil, tak se maximálně po čase vybrečim v tomhle vlákně...

Odesláno

Antitomas: tobe vysvetlovat opravdu nic nehodlam. Ty budes asi rad ze v aute najdes lekarničku... jsem rad ze te ztrapnil kolega. Kdyz o tom vis hovno tak aspon soupej nohama a mlč.

Odesláno

Laskajefajn: Ale ale, nechovej se jak krupan, proste me to zajima. V odpovedi od M.K. nejake ztrapneni nenachazim, ale aspon to narozdil od tebe vysvetlil.

A na to, abys mi rikal, co mam nebo nemam delat, nemas mezi usima dostatecny potencial.

Tak prestan delat raminka a chovej se slusne...

Odesláno

Klucí klid, nehroťte to... Nemám ambice (a v tomhle oboru ani potenciál) někoho ztrapňovat... Třeba se ukáže že měl láska pravdu, až se mi to vysere...

Odesláno

Stelvio, sám seš buzna a všichni to vědí ;-)

Kdybych věděl, že se to tu někoho dotkne, tak jsem to dal do vlákna Žumpa, kam se beztak hodí víc... A jestli je ti z toho smutno, tak mu to můžeš u voleb hodit - určitě se najdou i další frustráti... ;-)

Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Před rokem začátek zakázky na WVGolf za několik melounů,zakázka v předstihu úspěšně dokončena 6/19 . Stanovenou odměnu nedostanu jelikož jsem dal od 6/19 výpověd´. Po 6ti letech pěkné rozloučení.

Takhle se nějak chovají czech made podnikatelé.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Neznám sice pozadí tvé smlouvy, ale nečekal jsi odměnu, že ne, Vraby. 

Neperspektivní, bez závazku k firmě, a tolik "hladových krků" co je potřeba nakrmit.

Je to možná z tvého pohledu kruté, ale pokud jsi neměl cílovku, tak to tak prostě je.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...