dawe009 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Toho bych chtěl potkat na motorce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 No hlavně by ho takhle měli potkat Pomáhači, opakovaně až do vybodování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 No hlavně by ho takhle měli potkat Pomáhači, opakovaně až do vybodování.To se, bohužel, nestane, protože zjevně neporušuje nic, co by PaChové hlídali. Jediná šance je, že způsobí nehodu a pak bude chvilku klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Stelvio, sám seš buzna a všichni to vědí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Zrušený odlet společnosti Qatar smer Indonesie. Letadlo uz rolovalo na dráhu a z ničeho nic stopka...zlej sen. Hodinu a pul v letadle a zpet na letište. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Tak mas aspon cas na vysvetleni,jak v BMW prekopat automat na manual :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Ona ta SMG převodovka je v podstatě robotizovanej manuál a překopat to fakt jde, to jsem věděl i před položením toho dotazu. Spíš jsem doufal v nějakou konkrétní odpověď... No co, auto jsem už koupil, tak se maximálně po čase vybrečim v tomhle vlákně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 ... nebo Ti to dvorní mechanik předělá na manuál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Antitomas: tobe vysvetlovat opravdu nic nehodlam. Ty budes asi rad ze v aute najdes lekarničku... jsem rad ze te ztrapnil kolega. Kdyz o tom vis hovno tak aspon soupej nohama a mlč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 https://www.langracing.com/e46-m3-smg-to-manual-conversion/ To bude asi tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Takze v podstate formalita, akorat tam pridelas ten spojkovej pedal, idealne z preklizky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Laskajefajn: Ale ale, nechovej se jak krupan, proste me to zajima. V odpovedi od M.K. nejake ztrapneni nenachazim, ale aspon to narozdil od tebe vysvetlil.A na to, abys mi rikal, co mam nebo nemam delat, nemas mezi usima dostatecny potencial.Tak prestan delat raminka a chovej se slusne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Klucí klid, nehroťte to... Nemám ambice (a v tomhle oboru ani potenciál) někoho ztrapňovat... Třeba se ukáže že měl láska pravdu, až se mi to vysere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stelvio Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Stelvio, sám seš buzna a všichni to vědí ;-)Kdybych věděl, že se to tu někoho dotkne, tak jsem to dal do vlákna Žumpa, kam se beztak hodí víc... A jestli je ti z toho smutno, tak mu to můžeš u voleb hodit - určitě se najdou i další frustráti... ;-) Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 M.K. a Stelvio - nechte toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Sorry, Berte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huawei33 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 https://www.super.cz/642224-tohle-je-snad-spatny-vtip-slovensky-youtuber-22-se-rozchazi-s-manzelkou-75-mesic-po-svatbe.html to nedám, přál jsem jim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 https://www.super.cz/642224-tohle-je-snad-spatny-vtip-slovensky-youtuber-22-se-rozchazi-s-manzelkou-75-mesic-po-svatbe.html to nedám, přál jsem jim to do vlákna "Žumpa" by se to hodilo asi více :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 (upraveno) Před rokem začátek zakázky na WVGolf za několik melounů,zakázka v předstihu úspěšně dokončena 6/19 . Stanovenou odměnu nedostanu jelikož jsem dal od 6/19 výpověd´. Po 6ti letech pěkné rozloučení.Takhle se nějak chovají czech made podnikatelé. Upraveno 13. června 2019 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Neznám sice pozadí tvé smlouvy, ale nečekal jsi odměnu, že ne, Vraby. Neperspektivní, bez závazku k firmě, a tolik "hladových krků" co je potřeba nakrmit.Je to možná z tvého pohledu kruté, ale pokud jsi neměl cílovku, tak to tak prostě je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky