Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Františku, tady: ..... který si drze myslí, že doktorku potřtebuje více, než genderovou aktivistku .... s Tebou ovšem bezvýhradně souhlasím. :cheers:

Odesláno

Teď už jen jak to udělat, páč to, že je dnes větší zájem o různé "neprospěšné" obory, se dá považovat za přirozené a tržní, a změnit to by vyžadovalo nějakou další umělou a zcela netržní regulaci, tedy to, na se nadává a čeho máme až nad hlavu.

Odesláno

Karlos, nedobře čteš mezi řádky. Nikdo tady s ničím nechce nic dělat. To, že si s Františkem myslíme, že lékařka je pro nás dulezitejsi, než genderová aktivistka je fakt. Ale ani F, ani já nepíšeme, že na tom chceme něco měnit.

Odesláno (upraveno)

Dobrá, beru, ale taky jsem jen teoreticky rozvíjel vaši myšlenku o míře důležitosti. A jen jsem naznačil, že současný stav je přirozený, zatímco vaše vnímání důležitosti je v současnosti poněkud "upozaděné".

Velká část populace evidentně považuje "neprospěšné" obory za prospěšnější a výhodnější.

Jen sobotní povídání :)

Nebo by se nechalo říct, že váš názor o prospěšnosti je dle současného vývoje příliš konzervativní a nepokrokový :)

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Samozřejmě, že ne. Vždyť je za textem smajlík. Ale jako rozvití debaty lékařka versus genderová aktivistka, a potrápení Karlose, mi to připadá naprosto OK.

Odesláno

A jen jsem naznačil, že současný stav je přirozený, zatímco vaše vnímání důležitosti je v současnosti poněkud "upozaděné".

Velká část populace evidentně považuje "neprospěšné" obory za prospěšnější a výhodnější.

Jen sobotní povídání :)

Nebo by se nechalo říct, že váš názor o prospěšnosti je dle současného vývoje příliš konzervativní a nepokrokový :)

Tohle je ale presne vysledek deformace, ze studium "je zdarma" a plus ze z nasich dani platime cele tlupy parazitu, takze absolvent nikomu nepotrebneho oboru nakonec nejake penize dostane. Takze nic prirozeneho v tom neni.

Odesláno

Asi jo. Já jen, že já bych se tedy v sobotu radši viděl s gendrovou aktivistkou, než s lékařkou...

Ja mam teda luxusni lekarku, takze mi nevadi se s ni 'vidat' kazdej den..

Odesláno

Jednu známou (trans)gender aktivistku ti tedy doporučím, nějaká Jiří Marie Feryna. Ta je podobojí.

Franto fuj, Hasňa je hodný hoch, a tohle bych mu fakt nepřál.

Odesláno

Ja mam teda luxusni lekarku, takze mi nevadi se s ni 'vidat' kazdej den..

Naprosto Tě chápu, my měli na kolejích takové pořekadlo: prase, úchyl, medik, medička .....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...