AndyAaron Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Ja to tak mam s prectenyma. Co je prectene je vyrizene. K cemu se potrebuju vratit dam zase jako neprectene. Uz se mi ikskrat osvedcilo nic nemazat. Je fajn najit v emailu to co potrebujes i po roce nebo dvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 (upraveno) Ahoj, ujetí od nehod bez zranění není TČ. ale je to aspoň za 7 bodů. TČ obecné ohrožení z nedbalosti (paragraf 272 a 273 tz) na to napasovat zřejmě nepůjde a něco jako TČ ohrožení z nedbalosti tím že způsobí dopravní nehodu není - pokud by se ovšem podařilo dokázat, že auto použill záměrně jako zbraň pak by to byl TČ. záleží jak nehoda proběhla.auto je samozřejmě zbraní při spáchání TČ edit - doplnění: ovšem pro posuzování skutkových podstat dle §§ 272 a 273 není zbraň definičním znakem Upraveno 21. srpna 2019 uživatelem PrimFanatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Snad se najde kamerový záznam. Držím palce!!!! Důležité je, že se nikomu nic nestalo. O pomuchlané plechařině za měsíc nikdo nic neví. Palubní kamera by v tomto případě určitě bodla, ale pokud je auto pojištěné, tak není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 On v době neomezených schránek někdo maže emaily?Jo maže, já. Ono to nějak jde ještě obnovit, ale to už je na mě moc.Už jsem se vytrestal několikrát a nepoučím se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 A nemáš to třeba jen přesunuté v koši? V některých schránkách se to nejdřív přesune do koše a z něho se to pak musí mazat ještě jednou, pokud to chceš definitivně pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 (upraveno) A nemáš to třeba jen přesunuté v koši? V některých schránkách se to nejdřív přesune do koše a z něho se to pak musí mazat ještě jednou, pokud to chceš definitivně pryč.Hele, vím, že to ještě někde je, protože mi to ajták tady kdysi ukazoval ( když se to smaže tak to někde levituje ještě cca týden než to definitivně propadne ), nemůžu si vzpomenout kde to hledat ( až se osmělím, tak půjdu otravovat gramotnějšího kolegu ).Já si takhle mažu i sms a pak nemám čísla, ale nemůžu se tohodle zlozvyku zbavit. Upraveno 21. srpna 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 On v době neomezených schránek někdo maže emaily?Já se k tomu také hlásím. Statečně mažu vyřízené.Co je ve složce došlá, mě ještě čeká.Na obzvlášt potřebné je archiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Nejstarší mail v pracovním IMAPu mám z roku 2004 (offline archivy nepočítám) a při komunikaci se zákazníky se to celkem hodí.Smazáním kompromitující zprávy z Inboxu jej ze složek NSA a dalších čmuchalů stejně neodstraníte (to platí zejména pro Martina) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Hele, vím, že to ještě někde je, protože mi to ajták tady kdysi ukazoval ( když se to smaže tak to někde levituje ještě cca týden než to definitivně propadne ), nemůžu si vzpomenout kde to hledat...Smazané maily jsou uloženy (přesunuty) ve složce Koš, ovšem jen po dobu třicet dnů, pak se i z koše vymazávají automaticky. Otevři si Koš, třeba je najdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Ne vždy a všude, záleží na konkrétním nastavení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Smazané maily jsou uloženy (přesunuty) ve složce Koš, ovšem jen po dobu třicet dnů, pak se i z koše vymazávají automaticky. Otevři si Koš, třeba je najdeš. Tohle znám, ale v práci máme Outlook a tam je to trochu jinak. Snažím se to používat co nejmíň a stejně mě to doběhne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 (upraveno) Tohle znám, ale v práci máme Outlook a tam je to trochu jinak. Snažím se to používat co nejmíň a stejně mě to doběhne.I tady je cesta Upraveno 21. srpna 2019 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 (upraveno) Nejstarší mail v pracovním IMAPu mám z roku 2004 (offline archivy nepočítám) a při komunikaci se zákazníky se to celkem hodí.Smazáním kompromitující zprávy z Inboxu jej ze složek NSA a dalších čmuchalů stejně neodstraníte (to platí zejména pro Martina) Nejstarsi pracovní zalohu mam z 2002... A vod te doby nepretrzite..nejakych 6000 emailu rocne v prijate a 3000 v odeslane :-) resili jsme kuncakovo doktora a tedy soukromy email :-) Upraveno 21. srpna 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 I tady je cestaTo je ono, moc ti děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Njn, já jsem rád, že zvládám aspoň toto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 To je ono, moc ti děkuju.Rado se stalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Tak ještě že existují kvalifikovaní úředníci, kteří jsou svými znalostmi inspirací prostému lidu a svou kvalitní prací slouží jejich blahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Když se nikdo neozval na moje volání ve statusech, nečekal jsem a objednal hadr z Crown and buckle s tím, že když objednám jeden, tak to snad nikdo nebude řešit. Chyba! Dnes přišel z celnice a já mám tak nejdražší hadr v Evropě... Samozřejmě je fajn, ale radost je zakalena tou cenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Trepem sa autom cez 4 hranice a pol Európy, a tu pláže natrepané jugošmi čo každú cigaretu zahasia rovno pod seba do piesku. Humus.Ani ten môj pes nie je taký blbý, aby si robil svinčík pod sebou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 (upraveno) Jsem celoživotní kuřák, ale takovou prasečinu jsem nikdy nedělal a taky by mně to nebylo milé. Vajgly dycky do kelímku a z pláže odnést s sebou. Nedivím se, že lidi na kuřáky nadávají, takoví jogurti a jim podobní nám kuřákům-gentlemanům dělají akorát ostudu... Upraveno 25. srpna 2019 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky