colommbo Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Možná Greta... Kdy se to stalo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Par zim zpatky, ted uz zase skrabu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Tak to Greta nebyla, v tý době ještě neměla řidičák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 To snad nema ani ted ne? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Moco, co kauce, strhnuls jí ji celou?Po zdravé úvaze jsem to podtrhával, charity bylo dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Dnes jsem si přebíral byt od podnájemníka/ce...no musel jsem si dát potom cígo a půl litru vína. To jako fakt lidi nemají úctu k pronajatému zboží? No co si stěžuji, alespoň platila Jakoby si lidi mysleli, že jsou na hotelu nebo jsem měl štěstí na ženský, co byly strašné špíny....fuj, jdu dodělat další půllitr červeného a domalovat+dát do prodejního stavu byt, aby ho zase nějaká šmudla zajebala. Příští smlouva bude lepší Ja se stehoval do bytu, kde bydlela pani s pritelem a dvema detma, treti cekali. Takhle vypadal spajz. Plisen byla citit hned po vchodu do bytu, ale na cigarka a kaficka cas byl. Zamerne rikam cas, protoze tohle neni o penezich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Tohle je prostě strašný. Nekdy si říkám, že lynčování mělo něco do sebe. https://www.krimi-plzen.cz/a/mlady-ridic-zmrzacil-skoro-celou-rodinu/ Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Já to znám moc dobře Opravujeme nájemní byty a to jste ještě neviděli pořádné papu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Tohle je prostě strašný. Nekdy si říkám, že lynčování mělo něco do sebe. Je to smutný, ale víc bych se k tomu nevyjadřoval. Píšou rychle jedoucí Octavia a mladý řidič, jenže kdo ví jak to bylo, navíc mrzlo. Najet v zatáčce na náledí může každej z nás. Po lynčování bych zrovna v tomto případě nevolal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Je to smutný, ale víc bych se k tomu nevyjadřoval. Píšou rychle jedoucí Octavia a mladý řidič, jenže kdo ví jak to bylo, navíc mrzlo. Najet v zatáčce na náledí může každej z nás. Po lynčování bych zrovna v tomto případě nevolal.Mám určité informace o tom viníkovi. Sám ho neznám, ale podle lidí z okolí to nikoho nepřekvapilo. A všichni tak nějak očekávají, že v krvi se najde lecos. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Já to znám moc dobře Opravujeme nájemní byty a to jste ještě neviděli pořádné papu Před lety jsme přestali měřit byty pro prohlášení vlastníka. Přestalo nás bavit lézt lidem do bytů a někdy do toho hnoje v kterým byli schopný žít. Ble. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Ja se stehoval do bytu, kde bydlela pani s pritelem a dvema detma, treti cekali. Takhle vypadal spajz. Plisen byla citit hned po vchodu do bytu, ale na cigarka a kaficka cas byl. Zamerne rikam cas, protoze tohle neni o penezich. Proto paradoxně pronajímám byt jen studentům a vždy jen na rok, samozřejmě s možností další prolongace. Když něco rozbili, tak sami dokoupili. Kouřit chodí ven. Ani kauci jim už nedávám. Pár desítek se jich tam vystřídalo a po všech těch letech OK, v bytě jen běžná údržba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 (upraveno) Zažili jsme s nájemníky lecos, ale štěnice zatím vedou! Upraveno 6. ledna 2020 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Ja se stehoval do bytu, kde bydlela pani s pritelem a dvema detma, treti cekali. Takhle vypadal spajz. Plisen byla citit hned po vchodu do bytu, ale na cigarka a kaficka cas byl. Zamerne rikam cas, protoze tohle neni o penezich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Ja se stehoval do bytu, kde bydlela pani s pritelem a dvema detma, treti cekali. Takhle vypadal spajz. Plisen byla citit hned po vchodu do bytu, ale na cigarka a kaficka cas byl. Zamerne rikam cas, protoze tohle neni o penezich. Jak to tak čtu, tak mě ten můj bývalý podnájemník už tak nesere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Zažili jsme s nájemníky lecos, ale štěnice zatím vedou!Můžu ti říct, že stenice v dnešní době jsou mnohem častější jev než plíseň. Naše SVJ by ti mohlo vyprávět, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Martine, štěnice si přineseš domů, ani nevíš jak. To je hned. Ale je to katastrofa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Faraoni jsou taky kapitola sama o sobě... Kdysi před lety jsme s nimi v pražském bytě marně bojovali přes dva roky, nakonec byl nezbytný zásah v celém paneláku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Martine, štěnice si přineseš domů, ani nevíš jak. To je hned. Ale je to katastrofa.Právě, my kvůli jednomu bytu máme absolvovanou "ozdravnou kůru" celého panelového domu o 54 bytech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Tohle je prostě strašný. Nekdy si říkám, že lynčování mělo něco do sebe. https://www.krimi-plzen.cz/a/mlady-ridic-zmrzacil-skoro-celou-rodinu/Odesláno z mého SM-G920F pomocí TapatalkTvl, to je priserny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky