Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Já bych v první řadě zkusil najít/vymyslet nějakou nehodu, nebo uzavírku, kvůli které byla nucena na zpoplatněný úsek najet. Ještě by bylo dobré vědět, jak vypadá protokol o přestupku. Doporučuju to sepsat na 30kmh.cz a nechat si poradit.

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když slyším celník, tak se mi zvýší tlak na 220. Stovky hodin jsem se načekal v průběhu několika let na různých celnicích. Dodnes když jedu na SK přes Bílá - Konečná, vždycky si odplivnu. Byli to neskutečné kurvy (čest výjimkám). V mrazech -15 jsi mu dal vyplněné JCD do kanclu (26°C) a ten kokot tě nenechal sednout do auta, musel jsi stát za oknem venku. Na jiném přechodu chtěl další kokot přepočítat náklad asi 25 000ks odlitků, balených v krabicích v zaplombovaném autě. V Poznani, na vnitrostátní celnici, jsem vždycky čekal na odbavení, několik hodin. Po 2 - 3 hodinách čekání na spedici na JCD, ti řekne celník, niech pan zaczeka w samochodzie. A šup, hned po 3 hodinách ti přišel dát plombu na auto. Pro mě jsou to paraziti.

Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Když slyším celník, tak se mi zvýší tlak na 220. Stovky hodin jsem se načekal v průběhu několika let na různých celnicích. Dodnes když jedu na SK přes Bílá - Konečná, vždycky si odplivnu. Byli to neskutečné kurvy (čest výjimkám). V mrazech -15 jsi mu dal vyplněné JCD do kanclu (26°C) a ten kokot tě nenechal sednout do auta, musel jsi stát za oknem venku. Na jiném přechodu chtěl další kokot přepočítat náklad asi 25 000ks odlitků, balených v krabicích v zaplombovaném autě. V Poznani, na vnitrostátní celnici, jsem vždycky čekal na odbavení, několik hodin. Po 2 - 3 hodinách čekání na spedici na JCD, ti řekne celník, niech pan zaczeka w samochodzie. A šup, hned po 3 hodinách ti přišel dát plombu na auto. Pro mě jsou to paraziti.

Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk

Amen. A vždycky si tak nějak připomenu toho biřice z Pyšný princezny.

Odkaz ke komentáři

Oni určitě věděj co dělaj:) 

Já mám podobný téma, 31.1. zaplaceny hodinky přes Ch24, z EU, psáno skladem.. přišly dneska s omluvou za zpoždění, no neva. Teda, pokud by to byly ty, co jsem si objednal, 46mm fakt nechci. Takže čekám na dalšího kurýra zpět a jsem zvědav, co přijde příště.

Odkaz ke komentáři

tady celkem pohoda, v práci jsme taky čekali jestli zhasnem a ono nic. Až chvilku před koncem šichty to zablikalo ale nezhaslo, takže se jen zastavily hodiny Pragotronky, jelikož a protože asi mají zcepenělý záložní baterky. Ony tam jsou dvě normální automobilní aku a ten režim jim nevyhovuje. Vysychají a protože je to typ se znemožněnou údržbou, nedají se dolejt. Už se na ně delší dobu chystám, dojde na násilí, naleju je a uvidíme jestli se to trošku vzpamatuje aby to aspoň utáhlo ty krátké výpadky.

A přes silnici byl spadlý strom, asi tak ve výšce autobusu, takže autem v pohodě a busy jsem nesledoval ale možná projely. Pochybuju že to někdo odstraní a jestli se do zítřka pohne a klesne níž, možná tam ráno najdem chycený autobus.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...