Bert Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 3 minutami, zhrado napsal: A čo je na tom dezinformačné? Som pogooglil a potom sa vraj vyjadrila, že ona vraj zvykne odpadnúť od bolesti. Na čo potom už išla pred kameru nepovedala. Ak je to tu taký problém nech sa to teda zmaže... ..... nech sa to zmaže .... Jo, Ty troubo, ale to SE MUSÍ nejdřív přečíst, pak SE TO MUSÍ vyhodnotit, a pak SE TO MUSÍ smazat. A ONO SE TO SAMO NEUDĚLÁ.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Díky za analýzu. Zmazať mi to už nejde.. Ešte máš niečo na mňa, čím by si ma obohatil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Ano, samozřejmě. Tropické ovoce na pět písmen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Předvánoční flame je veeedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Ano, i tam už jsem přispěl. Ale nemá to tu šťávu. Kolega feltharg nahazuje velmi slabě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 13 minutami, Bert napsal: Ano, samozřejmě. Tropické ovoce na pět písmen. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 21 minutami, Bert napsal: Ano, samozřejmě. Tropické ovoce na pět písmen. Jahoda? Díky náčelníku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 A jak to teda je s tou imunitou. To se přeci nemůže točit pořád dokola, až to vystřílí celou světovou populaci. Španělská chřipka vybila kus světa, očkování nebylo a taky se to po třech vlnách někam vytratilo. A když se člověk půjde očkovat, tak to by asi v danou chvíli měl být docela zdráv, jestli koronáče naberu dva dny předem a pak hurá na injekci, tak to taky může pěkně s člověkem zatočit. Jsem poměrně prostoduchý a spousta věcem moc nerozumím. Jinak já měl 8 dnů teploty, většinou odpoledne, kolem 37,5 a jeden den 39. To už jsem psal manželce přístupové hesla, páč jsem měl trošku bobky, ale pak to skončilo. Testy z rypáku nic, protilátky z krve pozitivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 10 minutami, Tom4 napsal: Jahoda? Díky náčelníku! Nie, to bude etrog! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 https://www.denik.cz/z_domova/epidemiolog-jiri-beran-rozhovor-20201218.htmlDíky za odkaz.. Berana jsem v par rozhovorech videl v televizi uz na jare a pusobi velmi solidne..... a kdyz uz jsem to nedavno nakous, tak moje mamka a segry rodina po tydnu unavy a horeček 37 jsou uz v pohode, i cich se uz vratil.. takze zaklepavam, vypada to na klidny prubeh.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 3 hodinami, zhrado napsal: Nemusíš sa hneď ventilovať.. taky jsem se ráno díval a zaskočilo mě to, ale já hned "gůglil" zdroj https://cs.wikipedia.org/wiki/Aeronet.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 (upraveno) Tady je to komentovane na Reuters... https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-vaccine-genocide/fact-check-nurse-fainting-after-covid-19-vaccine-not-evidence-of-potential-mass-genocide-idUSKBN28S2F5 ... kazdopadne reklama na ockovani jako visita:-) Upraveno 19. prosince 2020 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Mě by zajímalo, co byste kluci dělali, kdyby na Aeronetu napsali, že 2+2 jsou 4... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 (upraveno) před 7 minutami, martar napsal: Mě by zajímalo, co byste kluci dělali, kdyby na Aeronetu napsali, že 2+2 jsou 4... To tam nikdy nebude, protože: Edit. už od dob Dostojevského Upraveno 19. prosince 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Oni jsou fakt ve všem o krok napřed... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 A to už od včerejška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Jo, to je vyssi matematika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Hoši, ale vy jste vůbec nekalkulovali s tím nezměrným entusiasmem sovětského dělníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 pljus enťjuzijázm rabóčich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Asparagus Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 9 hodinami, Bert napsal: No, tak se budu ventilovat já. Seš úplnej kokot nebo jenom mentálně zaostalej? Znalec yachtingu, potápění, doutníků, whisky, práva, silnic a dálnic, imunologie a vlastně všeho promluvil.....hallelujah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se