Přejít na obsah

Koronavirus a vše okolo...

Doporučené příspěvky

před 3 minutami, zhrado napsal:

A čo je na tom dezinformačné? Som pogooglil a potom sa vraj vyjadrila, že ona vraj zvykne odpadnúť od bolesti. Na čo potom už išla pred kameru nepovedala. Ak je to tu taký problém nech sa to teda zmaže...

..... nech sa to zmaže ....

Jo, Ty troubo, ale to SE MUSÍ nejdřív přečíst, pak SE TO MUSÍ vyhodnotit, a pak SE TO MUSÍ smazat. A ONO SE TO SAMO NEUDĚLÁ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jak to teda je s tou imunitou. To se přeci nemůže točit pořád dokola, až to vystřílí celou světovou populaci. Španělská chřipka vybila kus světa, očkování nebylo a taky se to po třech vlnách někam vytratilo.  A když se člověk půjde očkovat, tak to by asi v danou chvíli měl být docela zdráv, jestli koronáče naberu dva dny předem a pak hurá na injekci, tak to taky může pěkně s člověkem zatočit. Jsem poměrně prostoduchý a spousta věcem moc nerozumím. Jinak já měl 8 dnů teploty, většinou odpoledne, kolem 37,5 a jeden den 39. To už jsem psal manželce přístupové hesla, páč jsem měl trošku bobky, ale pak to skončilo. Testy z rypáku nic, protilátky z krve pozitivní.

Odkaz ke komentáři

Díky za odkaz.. Berana jsem v par rozhovorech videl v televizi uz na jare a pusobi velmi solidne..

... a kdyz uz jsem to nedavno nakous, tak moje mamka a segry rodina po tydnu unavy a horeček 37 jsou uz v pohode, i cich se uz vratil.. takze zaklepavam, vypada to na klidny prubeh..

Odkaz ke komentáři

Tady je to komentovane na Reuters...

https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-vaccine-genocide/fact-check-nurse-fainting-after-covid-19-vaccine-not-evidence-of-potential-mass-genocide-idUSKBN28S2F5

... kazdopadne reklama na ockovani jako visita:-)

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...