exell Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Tahle kočka dala zabrat o poznání víc! A k předešlé úloze - 7 lidí, 2 kočky a pes. Myš tam nevidím, jedině by to, při hodně živé představivosti, bylo to bílé vlevo dole zvedající přední nohy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba13 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Je tam 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Trochu zprasená ta kočka, ale budiž, mám jí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Kočka yes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 V 7. 1. 2022 v 14:43, KFL napsal: A když jsme u těch koček, tady je taky jedna.. Rozšířit Kočku mám, a kromě ní ještě Gretu Thunberg... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Jedna ľahšia, z tých hore sa mi krížia oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Hele, ta kofolova kočka podvádí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 V 7. 1. 2022 v 14:43, KFL napsal: A když jsme u těch koček, tady je taky jedna..Uf. Ale byla to šichta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 V 7. 1. 2022 v 15:57, martar napsal: Kočku mám, a kromě ní ještě Gretu Thunberg... Rozšířit A ja jeste Feriho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 V 7. 1. 2022 v 14:33, KFL napsal: Já teda našel 7 lidí, psa a dvě kočky .. podle zadání na jinejch serverech tam myš není . Bonusem lepší obrázek.. Rozšířit Jasně, mám sedmého člověka a kachnu skrtam tady je to pěkně znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 V 8. 1. 2022 v 13:18, Irwinek napsal: Jasně, mám sedmého člověka a kachnu skrtam tady je to pěkně znát. Rozšířit Já teda našel 8 lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 V 8. 1. 2022 v 13:45, Glob napsal: Já teda našel 8 lidí. Rozšířit ? Žena s volantem, sedící muž s knihou, chlapec s lahvickou, holčička s panenkou, 3 muži okolo auta. Kde je osmá postava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 V 8. 1. 2022 v 14:08, Irwinek napsal: ? Žena s volantem, sedící muž s knihou, chlapec s lahvickou, holčička s panenkou, 3 muži okolo auta. Kde je osmá postava? Rozšířit Já jsem teda holčičku s panenkou vyhodnotil jako matku s dítětem. Pokud je to panenka, pak tedy jen 7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 V 8. 1. 2022 v 20:27, Glob napsal: Já jsem teda holčičku s panenkou vyhodnotil jako matku s dítětem. Pokud je to panenka, pak tedy jen 7. Rozšířit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Stejně tak jsem to určil i já, ale nechtěl jsem se tady o to přít. Na panenku by bylo možno usuzovat možná podle menšího vzrůstu a tady předpokládaného nižšího věku osoby (holčičky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Kofolovo kočku nemám prosím SZ už mi to nebaví, projel sem to jak vertikálně tak horizontálně a místo žádný hlavy není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Tak tam kde je sem si to myslel, bylo to jediný divný místo, ale málo sem si jí zvětšil, takže taky nalezeno dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Vona je to vůbec mrcha, já vycházel z toho, že se cca 90% vzoru opakuje a hledal jí chytře jen na jedný sekvenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Trefte město na slepé mapě Česka. Vyzkoušejte si, jak dobře znáte vlastní zemi zdroj: https://magazin.aktualne.cz/trefte-mesto-na-slepe-mape-ceska/r~23fbec56d12311e8b5b20cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0&utm_campaign=Aktualne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Do péra jsem si teda myslel, že znám republiku líp...slabých 66% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se